- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
arkadaşlar 6 aylık evliyim eşimden gizli para biriktiyorum 2 aydır ama çok rahatsızım bu durumdan yanlış mı yapıyorum sizce ? sebebini anlatıyım da öyle düşüncelerinizi söyleyin lütfen evlendiğimiz zaman başka işte çalışıyordum maaşımı elden alıyordum yanımda gezdirmiyim diye hep aldıgım gibi eşime verdim harçlık aldım oda 10 tl-20 tl arasında nereye harcadıysam söyledim ilk zamanlar bize ne alırsak eşimin ailesine de almaya çalışıyordum sonradan baktım ki kayınvalidem istedikçe istedi eşimden de bana hiç söylemeden aldıgını öğrendim ama eşim bana hiç bunlardan bahsetmedi tesadüfen öğrendim ailesine söz söylememi istemiyor şimdi onlar kirada oturmaya başladılar kiralarınıda biz ödüyoruz evlenmeden önce eşim maaşın senin ben dokunmam demişti hayat müşterek tabi ki birlikte harcamalıyız ama bi güne bi günde oturda hesap edelim ne harcanıyor demedi çünkü annesine verdiği paralar ortaya çıkacak ben kızgınlıkla bankaya hesap açtım iş değiştirdim şimdi maaşlar bankaya yatıyor eşimde maaşın hepsini çek bana ver diyor.ilk aldıgımda çekip verdim ama bu sefer bankada kalmasını istiyorum en azından benden isterken ne için isityorsun demek istiyorum gerçi sordum yiyorum dedi çekip gitti yanımdan daha yeni evliyiz içim rahat değil bu durumdan sizce doğru mu yapıyorum eşten gizli para biriktirmek ne bileyim işte çıkamadım içinden
garanti bankasında emeklilik hesabım var 116 tl yaıtorum aylık 5 sene sonra cekebilicem ...[/QUOTE
slm cnm,esinin sana danısmadan ailesine yardım etmesi hos bişey değil,ve eğer senin rızan yoksa günaha giriyor eşin cünkü sende kazanıyorsun o parada senin de hakkın var..ben de calısıyorum küçük bir yer ve merkeze uzak olduğundan maas kartım eşme veriyorum ben o gider ceker işte araba kredisi,kira faturalar kredi kartı ne varsa gider olarak yatırır geriye ne kadar kalırsa biraz kendine alır harclık olarak gerisini bana verir ki zaten cok gider olunca geirye bişe kalmıyor ben ailme de yardım ediyorum bunu da biliyor esimden gizli bişey yapmadım birikim yapıorum haberi avr ama ne kadar yaptığımı sormadı,şimdi eşini yarın bigün bu birikiminden haberi olursa nasıl acıklamyı düşünüyorsun cnm? kırılmaz mı sana aynı durumda sen olsan esin gizli birikim yapsa üzülmezmiydin ben sölemenden yanayım ha birde eğer esinin ailesineyardımda bulunmasına razı dğilsen yardım edecek parayı bulundurma elinde sende ne bilim araba taksidine gir,ev taksidine gir bişeler yap cnm..ve en önemlisi esinle konus daha yolun cok basındasın cnm...
farmasi geçen gün kredi kartlarının yıllık ücretleri hakkında konuşmuştuk ya bende baktım bizim ekstereye bu ay kesmişler ve ben onu görmeden ödemişim
şimdi onu geri isteme hakkımız varmı yoksa ödemeden önce mi itiraz etmemiz gerekiyodu
tam 49 lira kesmişler
canım ben işbankasına gittim matbu dilekçeyi doldurdum geri ödememi gerçekleştirdiler.
sen de bankanın şubesine git ya da merkeze telefon et gerekirse kartını iptal ettireceğini vs söyle .
bir de benim kredi kartımda otomatik ödeme talimatlarım var buna rağmen kesmişler görevli bayan aslında bu durumda kesilmemesi lazım diyor bir de.
Kumbiriğe bugün 17.35 tl bozukluk attım
1 gr altın alıcam bu sıralar ama tam doğru zaman ne zaman karar veremiyorum :) yüksek şuan altın 95.80 civarlarında ..
Bİraz daha düşecek sanırım. 18-19 nisanda bir düşüş bekleniyor. Az önce birden artmış ama yeniden düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?