Kirli Çıkılar )))

farmasi geçen gün kredi kartlarının yıllık ücretleri hakkında konuşmuştuk ya bende baktım bizim ekstereye bu ay kesmişler ve ben onu görmeden ödemişim
şimdi onu geri isteme hakkımız varmı yoksa ödemeden önce mi itiraz etmemiz gerekiyodu
tam 49 lira kesmişler

canım ben işbankasına gittim matbu dilekçeyi doldurdum geri ödememi gerçekleştirdiler.

sen de bankanın şubesine git ya da merkeze telefon et gerekirse kartını iptal ettireceğini vs söyle .

bir de benim kredi kartımda otomatik ödeme talimatlarım var buna rağmen kesmişler görevli bayan aslında bu durumda kesilmemesi lazım diyor bir de.

teşekkür ederim canım bi şansımı deniyim inşallah bende geri alabilirim parayı

günaydın sevgili kirli çıkılar hepimiz için bereketli huzurlu bir gün olsun inşallah

Günaydın kirli çıkılar

Altını dün sabah satmadığıma pişmanım biraz ama yükselme bekliyorum yakın zamanda. İnşallah olur.

Evliliğin ilk zamanları para meselesini net halletmek lazım. Ben ilk iki ay maaş kartımı vermiştim eşime. Sonra geri aldım. Ödemelerimi yaptıktan sonra geri kalanı ona yolluyorum. Küsüratlar falan bana kalıyor. Harcamalarımız ortak ve çok borcumuz var. Ama bir süre sonra borç bitecek. Ben de yeni bir düzen getirmek istiyorum. Çünkü şu an işleyen sistemimiz ilerisi için tehlikeli. Çünkü erkekler ilk zamanlar ailesinden ayrı bir aile kurduğunu farkedemiyor geç algılıyor bazı şeyleri. Ben de eşimin benden habersiz ailesine para verdiğini fakedince çok sert uyardım. O kadar borcumuz varken hiç hoşuma gitmedi hem de onların ihtiyacı yokken. Habersiz verebileceği bir limit koyduk, o miktarı aşan her yardımı bana danışarak verecek. Ben de aynı şekilde davranıyorum.

İleride de sadece eşimin maaşını harcayıp artanını benden takviye etmek ve benim maaşımı mümkün olduğunca tasarruf hesabı olarak kullanmak istiyorum. İnşallah bu düzeni kurabilirim. Etkili bir birikim yapmamız lazım. Yoksa ipin ucu kaçar tüm maaşı yeriz

günaydın herkese dün bakamadım iş yoğunluğundan hepinize çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştıgınız için

günaydınlarrrrrrr...ya kızlar bn bu aralar kumbaraya para atamıyorum,elimde 25 lira var p.tesiye kadar idare edebilirm umarım

bugün de markete gitmem gerekiyor bakalım ne kadar harcamam gerekecek

yalnız bugün bir güzellik oldu bana kasaba da gidecektim kayınpeder sağolsun kasap ihtiyaçlarımı almış adama malum mu olmuş ne sevindirik oldum

1 gr altın alıcam bu sıralar ama tam doğru zaman ne zaman karar veremiyorum :) yüksek şuan altın 95.80 civarlarında ..

herkese merhabaa kpss başvurusu yaptıımm bugün :)) ayın son günleri maaşımın ek hesabını kullanmak zorunda kaldım başvuru ücreti olmasaydı elimde ki para beni idare ederdii

Son düzenleme:
bugün 57 tl harcayarak şimdiye kadar mutfak paramın 195 tl sini harcamış bulunmaktayım

1 gr altın alıcam bu sıralar ama tam doğru zaman ne zaman karar veremiyorum :) yüksek şuan altın 95.80 civarlarında ..

Bİraz daha düşecek sanırım. 18-19 nisanda bir düşüş bekleniyor. Az önce birden artmış ama yeniden düşüyor

selam kirli çıkılar.
birikimleriniz bereketli olsun inş.
bende bugün kpss parasını yatırdım ve 15 ine kadar 50 liram kaldı...

günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek ve bol bereketli olsun inşallah

kpss 'ye gireceklerin de Rabbim yardımcısı olsun ,emekleri boşuna gitmesin inşallah canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…