canım bu haberleri nereden alıyorsunuz ??? yada bir yerlerden mi okuyorsunuz??
günaydın...ve hayırlı cumalar...ya siz bişey soracam ben camasır makinesi için kirec önleyici alıdm calgon içinde bayağı büyük ölcek cıktı bundan doldurun diyor ama hatırladım kadarıyla annem her yıkamaya 1 tatlı kasığı koyardı siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben Ankaradayım. Kireç önleyici kullanmaya gerek yok dedi servis.Ben de kullanmıyorum
hmmm,benimki arcelik..ne bilim reklamlarda bas bas bağırıyorlar da kullanın diye...
günaydın...ve hayırlı cumalar...ya siz bişey soracam ben camasır makinesi için kirec önleyici alıdm calgon içinde bayağı büyük ölcek cıktı bundan doldurun diyor ama hatırladım kadarıyla annem her yıkamaya 1 tatlı kasığı koyardı siz nasıl yapıyorsunuz?
herkese selam
Geçen gün size bahsettiğim altınları aldık. Kuyumculara gösterdik altınları, onların aldığı fiyata da aldık 12,2 gram burma ve 6 çeyrek altını 1995tl'ye aldık. Biz gidip alsaydık o kdar altını 2,173tl öderdik.
Bu arada herkes iyidir inşallah.
herkese selam
Geçen gün size bahsettiğim altınları aldık. Kuyumculara gösterdik altınları, onların aldığı fiyata da aldık 12,2 gram burma ve 6 çeyrek altını 1995tl'ye aldık. Biz gidip alsaydık o kdar altını 2,173tl öderdik.
Bu arada herkes iyidir inşallah.
iyiyiz çok şükür sağol canım:) Nasıl ucuza aldınız altınları orasını anlamadım ama. Kuyumcular kar koymadılar mı üstüne tanıdık mıydı?
sağolasın canımhayırlı uğurlu bereketli olsun canımmmmmmmmmmm
merhaba canım ben 4-5 yıldır bulaşık makinamda da çamaşır makinamda da kireç önleyici bir top almıştım 20 tl ye onu kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür.
kireç önleyici olarak önceden bazı marketlerin ürünlerini kullanırdım aslında hiç gerek yok kireç önleyiciyi kimse tavsiye etmiyor bir makinanın ortalama ömrü en az 10 sene o süre kullanacağın kireç önleyici parasıyla yeni makina alırsın daha avantajlı olur.
[/B]
Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:)
Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?