Kirli Çıkılar )))

Maşallah Siz yakında zengin olursunuz farmasi NE olur ne olmaz diye köşede tuttuğum parayı altına yatırıp 5 g aldım. Hadi hayırlısı bakalım

Maşallah Siz yakında zengin olursunuz farmasi NE olur ne olmaz diye köşede tuttuğum parayı altına yatırıp 5 g aldım. Hadi hayırlısı bakalım

canım Rabbim sağlık ve gönül zenginliği versin öncelikle

kızlar daha öncede sormuştum altın çıkıcakmı inicekmi 12 13 haziran gibi bozdurmam gerkeicek sizce şmdiden bozdurmalımıyım beklemeliyimiyim?

Son düzenleme:
kızlar daha öncede sormuştum altın çıkıcakmı inicekmi 12 13 haziran gibi bozdurmam gerkeicek sizce şmdiden bozdurmalımıyım beklemeliyimiyim?

kimse bilemez bunu
ama ben şimdiye kadar hep yaz aylarında arttığını gördüm ama bu yıl ne olur bilinmez.

Ablacım beni de yazın maaşımı aldım bu gün toplamda 405 tl artı bilinmeyen miktarda kumbaradaki param var ekleyebilirsiniz beni de

günaydın kirli çıkılar güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle

bunu nasıl yapıyorsunuz kızlar bana da bişeyler öğretin :)
merhaba canım altını nasıl tl ile alıp satıyorsak aynı işlemi dolarla yapyoruz bu kadar ))) kısacası dolarla altın alıp satmak
Ablacım beni de yazın maaşımı aldım bu gün toplamda 405 tl artı bilinmeyen miktarda kumbaradaki param var ekleyebilirsiniz beni de

canım bilgisayarımdaki listeye kayıtlısın birikim miktarını da ekledim mayıs ayı listesinde yayınlanır inşallah. bereketli olsun canım

Son düzenleme:

merhaba canım haziran ayında altının kesin olarak artağını bilsem arabamı satar 20000-22000 tllik altın alırdım.
hazirana şurada ne kaldı neredeyse 1 ay bugün altının gram fiyatı 92 tl sana çok basit bir hesap yapayım bugün 22000 tl ye arabamı satsam ve 92 tl den 239 gr altın alırım .
altın %20 değerlense altının gr / tl fiyatı 110 tl olur öyle bir durumda benim 22000 tl 26290 tl olur

olur ya kimse bilemez altın % 30 değerlense altının gr / tl fiyatı 119.6 tl yapar ve bu durumda 239 gr altın 28584 tl eder.

şimdi ben sana soruyorum canım ben bunların bu şekilde kesin olacağını bilsem ve yapmasam aptallık yapmış olmaz mıyım ?

1 ayda neredeyse 4300- ile 6584 tl gibi bir rakam kazanmayı kim istemez.

kısacası karanfilcenin de dediği gibi kimse ne altın ne de başka bir yatırım aracının yükseleceği düşeceği yönünde kesin birşey söyleyemez .

sana diyelimki artar dedik düştü , düşer dedik arttı vicdanen bizi ne kadar rahatsız edici bir durumla başbaşa bıraktığının farkında mısın canım ?
bizler burada öyle bir insafsızlık edip de ümit tacirliği yapmıyoruz.
zaten üç- beş kuruşumuz var onu da elimizden keybetmemek adına sadece çırpınıyoruz.
umarım en güzel kararı kendin verir ve kimseyi sorumlu tutmazsın canımbol bereketli kazançlar dileğiyle...

[/B]

Son düzenleme:
günaydın kirli çıkılar güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle

Günaydın Farmasi ve diğer tüm kirli çıkılar :)

Keyifli, eğlenceli bir haftasonu diliyorum ben de :)

Altın alanlara hayırlı olsun, Allah bereket versin :)

15'ine kadar yatırıma kapalı benim alıcılar :)

günaydınlar herkese bereketli bir hafta geçirdik maşallah , maaşımı aldım ve anneme 4 gram altın parası verdim yatırsın die canım annem 5 gram yatırmış bankadaki miktarıda sölemiyor bereketi kaçmasın die herhalde tablodakinden fazla sır gibi saklıyor benden

farmasi senin bu yaptığını benim annemde yapardı çocukluktan tutumlu olmaya alıştırdı gerçi ona göre çok savurganım ama olsun küçükken çok zevkli birşeydi ergenlikte biraz bırakmıştım ama üniversitede ayrı bir zevk almıştı çeyrek alırdım arkadaşlarla o orda birikirdi sonra şehir dışı gezmelere giderdik 2008 de altın ucuzduda ilerde çocukların sana teşekkür edicekler böyle birşeyi alıştırdın die erkek çocukları alışveriş yapmazlar ama onlar daha çok harcar böyle yetiştirmek ilerde ayaklarının yere sağlam basacağını gösteriyor

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için , inşallah dediğin gibi olur

635n tlden bi ata altın aldım bugun.baştaki listede adım yok ama yinede yazdım.umarım yaza altın iyi değer yapar..

635n tlden bi ata altın aldım bugun.baştaki listede adım yok ama yinede yazdım.umarım yaza altın iyi değer yapar..

canım sen birikimlerini yaz ben pc imdeki listeye ekliyorum mayıs ayı listesinde yayınlayacağım nasipse

bukadar kendini yormaya açıklama yapmana gerek yoktu canım bende zaten size fikir danıştım bu konularla ilgilendiğiniz için sonuçta belli bir takiptesiniz fikirlerinizi söylemenizi beklemiştim tabikide kimseyi sorumlu tutmam neden tutuyım neyse iyi paylaşımlar size.

kızlar merhaba, cuma günü 3 gr altın aldım 92 tlden..altın baya düştü moralim bozuluyor..1 senede ne kadar olur acaba ya ?
ben 100tlden baya bir almıştım

kızlar merhaba, cuma günü 3 gr altın aldım 92 tlden..altın baya düştü moralim bozuluyor..1 senede ne kadar olur acaba ya ?
ben 100tlden baya bir almıştım

Ama altının düşmesi sonradan tekrar yükselemeyeceği anlamına mı geliyor?

merhaba kızlar altın uzun vadeli düşünülmesi gereken bir yatırım aracı ve de altına yatırılan paraya eğer uzun vadede ihtiyaç olmayacağı düşünülüyorsa yatırım yapmaya değer

altın sonuçta yükselir, düşer
düşer ,yükselir sadece zamanını bilmiyoruz o kadar ben altına yatırım yaparken en azından 3-5 yıl o parayı yok sayıyorum.
paniğe hiç gerek yok
beklediğim zamandan önce yükselirse eğer karı alır kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…