Kirli Çıkılar )))

91.83 tl den 3 gr altın aldım Allah bereket versin

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kirli cıkılar..ya ben bu ay bildirim yapmayı unttum yaaaeşimin yanındayken günleri bile unutmusum yaaaşimdi söylesem bir faydası olur mu acep?:26:

merhaba canım istersen birikimini şimdi listeye ekler öteki aya yayınlarım , istersen öteki aya bildirim yaparsın yayınlarım şimdi ardı arkası kesilmiyor o zaman

Geliyorum, bakıyorum kimseler yok.
Asıl siz nerelerdesiniz? Gelin de iki lafın belini kıralım.:)
Bu arada altın almışsın, hayırlı olsun.:)

Allah razı olsun bitanem aldım bakalım hiç olmazsa ortalama düşsün

hakikaten ben de bakıyom
altta farmasi 1 ziyaretçi yazıyor çıkıyorum

teşekkür ederim çeyrek altın aldım biraz önce bankada 5 tl kaldı bereket versin emeklilik hesabıma da iki aydır 116 tl yatırıyorum ayın sekizinde tabi maaşı zamanında alırsam 3. cüyü yatırıcam ilk defa uzun vadeli para biriktiyorum kızlar sizin yazılar beni çok tetikledi

420 tl mutfak parasını aldım
42 tl si harcandı bile
kredi kartından geçiyorum nasılsa diye sabah okula giderken atm den bankaya yatırdım parayı 275 tl si ile 3 gr altın aldım
dün minik oğluşumdan aldığım 50 tl yi de bugün geri ödedim
bankada her ihtimale karşı 147 var.
kumbişimdeki 70 tl den de gerektikçe harcarım

cumanın bereketiyle galiba mesajlar çifter çifter çıkmış

Son düzenleme:
freryya bereketli olsun canımm

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün ana - oğul paralarımızla altın aldık küçük kuzucuğum da 1 çeyrek aldı bugün 150 tl den ,Allah bereket versin

Son düzenleme:
Aferin yakışıklıya:) Çok iyi olmuş para biriktirmeyi öğrenir:)

teşekkürler teyzesi

büyük ve minik oğluşlarım oldukça tutumlu

büyük oğlumun 1cumhuriyet 5 yarım 6 çeyreği
miniğimin de 1 cumhuriyet 4 yarım 5 çeyreği oldu geçen seneden bu yana

İnanmıyorum süpermiş:) Napıyorsunuz harçlığının hepsini harcamazsan altın alır biriktiririz mi diyorsun? Sonra o altınları napıyorsunuz evde saklamayın bence. Hatta onlara da bankadan gram altın alabilirsin.

biraz da içlerinden gelen birşey ama başta dedim tabiki harçlıklarınızla siz de altın almak ister misiniz ? oyuncağa yatırırsanız paranızı siz büyüdüğünüzde o oyuncaklar hiçbir işinize yaramıyacak ama altın biriktirirseniz onu bozdurup istediğiniz birşeyi alabileceksiniz filan gibilerinden konuştum akıllı çocuklar o nedenle anlamama ya da ayak diretme gibi birşeyleri olmadı aksine hoşlarına gitti hele kuyumcudan alıp fiziki olarak görmek daha bir hoşlarına gitti.

maalesef canım evde saklıyorum şimdilik

Evet çocuk oldukları için gözlerinin önünde olması da motive eder tabi. İlerde miktar yükselirse banka kasasına falan koyarsınız:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…