Nasılsınız hatunlar?
Ben geldim.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ladycannnnnnnnnnnnnn
nerelerdesin canım ya ?
hayırlı cumalar kirli cıkılar..ya ben bu ay bildirim yapmayı unttum yaaaeşimin yanındayken günleri bile unutmusum yaaa şimdi söylesem bir faydası olur mu acep?:26:
Geliyorum, bakıyorum kimseler yok.
Asıl siz nerelerdesiniz? Gelin de iki lafın belini kıralım.:)
Bu arada altın almışsın, hayırlı olsun.:)
evet canım
merhaba kızlar bugün ana - oğul paralarımızla altın aldıkküçük kuzucuğum da 1 çeyrek aldı bugün 150 tl den ,Allah bereket versin
hepimiz için bereketli bol birikimli günler olur inşallahfreryya bereketli olsun canımm
Aferin yakışıklıya:) Çok iyi olmuş para biriktirmeyi öğrenir:)
teşekkürler teyzesi
büyük ve minik oğluşlarım oldukça tutumlu
büyük oğlumun 1cumhuriyet 5 yarım 6 çeyreği
miniğimin de 1 cumhuriyet 4 yarım 5 çeyreği oldu geçen seneden bu yana
İnanmıyorum süpermiş:) Napıyorsunuz harçlığının hepsini harcamazsan altın alır biriktiririz mi diyorsun? Sonra o altınları napıyorsunuz evde saklamayın bence. Hatta onlara da bankadan gram altın alabilirsin.
biraz da içlerinden gelen birşey ama başta dedim tabiki harçlıklarınızla siz de altın almak ister misiniz ? oyuncağa yatırırsanız paranızı siz büyüdüğünüzde o oyuncaklar hiçbir işinize yaramıyacak ama altın biriktirirseniz onu bozdurup istediğiniz birşeyi alabileceksiniz filan gibilerinden konuştum akıllı çocuklar o nedenle anlamama ya da ayak diretme gibi birşeyleri olmadı aksine hoşlarına gitti hele kuyumcudan alıp fiziki olarak görmek daha bir hoşlarına gitti.
maalesef canım evde saklıyorum şimdilik
Benim kızım iki yaşında sence kaç yaşında başlıyım böyle birşeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?