Kirli Çıkılar )))

kumbişimdeki 70 tl dışında , elime geçen bozuklukları atmıştım bugün saydım 10 tl olmuş
bugün sabah yatak odasında yerde 2 tl buldum eşimden düşmüş eşim akşam gelince söyledim senin olsun dedi aynen onlar da kumbişeeeee

toplam 82 tl olmuş Allah bereket versin.

Ah bir pazartesi olsun, ilk işim gidip 1 gr altın almak, sonra da Kuveyt Türk'te bir altın hesabı açtırmak. Sırf altın atmleri var diye. Eh, kart aidatı ödemiyorum yaşasın öğrencilik

Hayırlı olsun. Ben de dün anneme şurda bozukluklar var alayımmı dedim, o da yok alma bizde para yok dedi. Ben de tamam, şu elli kuruşu alayım o zaman diyince tüm parayı elime tutuşturdu seviyorum anacığımı ya
Ama bu gün 1 lira bile atamadım, olsun ona da şükür. Şimdi bu gün 30 tl havaya karıştı arkadaş sağolsun, ama ne diyim yüzümün gözümün sadakası olsun helal hoş olsun yani. Şimdi aşağı yukarı 350 tl var. Eh, kredi de yatıyor bir kaç güne. 180 tl si kursa gidecek, bana kalacak 80 tl. Bir de kumbişimdeki paralar var ama bilmiyorum ne kadarlar, heyecanı kaçmasın diye saymıyorum. Hadi hayırlısı bakalım, bereketli birikimler amiiin :)

canım kısa vadede yatırım için ne mantıklı olur acaba ?

bereketli olsun canım
3 -5 demeden biriktirmek lazım :)

bu sorunun yanıtını bilseydik hep beraber köşe olurduk be canım

aşkolsun farması aslında altın uzun vade yatırım aracıdır ya ondan bu soruyu sormustum. 2 ay ıcınde altın almaya degermı dıye cunku altın gecen agustostan berı bu kadar hareketlı ben 4 yıldır bu altın işyle ugrasıırım hıc bole alsammı dıye dusunmesdım bu yıla kadar. cunku kurus kurus artardı yani. baklım eylul gıbı alırsak evı altın alıcam 50 mlyarıma . yok bu ara bır ev bulursamk almam

Maşallah iyi biriktirmiş

umarım herşey gönlünce olur

ben ev, dükkan vs gayrimenkul düşünüyorum ama vakti var henüz
kirada değiliz çok şükür o nedenle ev ihtiyaç değil.
şu anda da birikim seçeneğimi altından yana kullanıyorum uzun vadeli düşündüğüm için öyle olmasa bugün 65000 tl yi altına gömmezdim

ben hesabımı yaptım bundan sonrası için ayda ortalama 20 gr altın biriktirebilirsem senede 240-250
10 yılda da 2.5 kg altın eder 45 yaşında da sanırım o paraya istediğim gibi gayrimenkule yatırım yapabilirim diye düşünüyorum ama zaman gösterecek elbette herşeyin hayırlısı .

65 bin lira mı

günaydın sevgili kirli çıkılar hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir pazar günü dileğiyle...

kızlar bu tip kalın bilezikleri tek takmak için beğeniyorum

desenler hoşuma gitti paylaşmak istedim

Son düzenleme:
kumbişime 3 tl attım şimdi Allah bereket versin

bugün kredi kartımın hesap kesim tarihi o nedenle yarın alışveriş yapmayı ve 40 gün sonrasına ötelemeyi düşünüyorum
zaten elimde fiziki olarak para yok eşimin dün ve evvelsi gün gezi için verdiği 240 tlden başka önceden verdiği 300 tl yi de altına yatırmıştım
eşime de söyledim ayın 15 inde alın hep yükseliyor o nedenle bu kez erken alayım maaşımdan veririm dedim de nasıl istiyorsan öyle yap ben gezi parasını sana verdim benden çıktı bir kere diyor

acaba yarın bu 240 tl yi de altına mı yatırsam

ayın 15 inde de 540 tl yi veririm geziyi düzenleyen arkadaşa

merhaba kirli cikilar
bu grubu yeni kesfettim,tebrik ederim yaa herkes birikim yapmaya calisiyor
beni de alirsaniz, grubunuza katilmak istiyorummm kizlar altin fiyatlari dusuk su aralar,ne yapmali sizce yarin altin almali mi?:26: yardimci olursaniz sevinirim,bu ay ilk defa altin alicamm

hoşgeldin canım senin için de topiğimiz umarım hayırlı birikimlere vesile olur

kızlar benim oğlanların cömertlikleri üstlerinde bugün bana dondurma parası veriyorlar 5.5 tl verdiler anneleri kumbişbanka atıverdi kumbişim de bugün epey şanslıymış Allah bereket versin en kötü günü bugünkü gibi olsun kumbişimin

canım kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyosa öyle yap. çünkü altın bu inebilir de çıkabilir de

merhaba kirli çıkılar günaydınlar hayırlı sabahlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…