Kirli Çıkılar )))

haklısın o yönden düşününce daha kazançlı hissettim kendimi şimdi... keşke anlatmasaydım anlatınca verdiğiminde kıymeti kalmadı (

hb canım peki en iyi nasıl yapmak yani altın mı dolar mm para vs şey bu arada şu dilimide tutsam ne zaman bişeyler toplasm eşimde yokken veriyorum dayanamıyorum o yüzden bişeylere yatırmam lazım ama neye en iyi fikir ne

eğer uzun vadeli düşünüyorsan altın derim... 2 yıl önce doğum parası aldım, sonra işi bıraktım çocuk için işsizlik maaşı aldım hepsini altına yatırdım.. cumhuriyet 400 civarıydı o zamanlar şimdi bayağı kar ettim toplamda... ama ufak ufak biriktiremiyorum malesef.. toplu para olunca harcamam ama..

Kızlar merhaba,
Ben de birikim yapmak istiyorum.
Birazcık altınım var şu an.
2 tane yarım, 3 tane çeyrek, burdan devam etsem olur mu:)

ben şahsen uzun vadeli düşündüğüm için altından yana oyu kullanıyorum

haklısın o yönden düşününce daha kazançlı hissettim kendimi şimdi... keşke anlatmasaydım anlatınca verdiğiminde kıymeti kalmadı (

yok canım öyle düşünme bence biraz da öteki tarafa yatırım yapma konusunda bizi bize getirir

eşimin geçtiğimiz pazar acilen memlketine gitmesi gerekti ailevi sağlık nedenlerinden dolayı hoppppp bizdende gitti 950 masraf ve 1620 kredi kartı borcu yüklenerek bugün memlketten geldi offff ki ne offff ne güzel bu ay tüm borçlar bitiyor derken yeniden başladı maaş kartımız eksinin dibinde kredi kartı baorcunu kapatıyorduk bu ayın maaşında ama şimdi yeniden başladı birde bunlar benim bildiğim harcamalar neden aileler bir nefes almamıza müsade etmezler.....sakın yanlıi anlaşılmasın aileler başımızın tacıdır sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun isterim elbet ama sömürülme duygusuna tahammül edemiyorum 6 kardeşten hiçbirisi elini cebine atmazken zavallı adam hastanaede yatarken bende veremem diyemiyorum canı sağolsun diyip veriyorum ama bakıyorum da diğer 4 kardeşin evi var arabası var hepside çift maaş birisi bekat ama onunda işi ehhh idare eder bi batıyor bi çıkıyor bizse van da yaşıyoruz deprem maddi manevi bi vurdu herşeyim yerle bir oldu hem yeni evliyiz hem kiradayız hem bir sürü banka kredisi borcumuz var (kaynım için çekmiştik işi batırdı borç bize kaldı)ama anne babayla ilgili bir harcama olunca direk bizden isteniyor bu da zoruma gidiyor vermek değil kullanılmak zoruma gidiyor saygı görmüyorsun değer görmüyorsun ama kendi vicdanınlada başbaşa kalınca boşver sen onlar gibi değilsin sana yakışmaz diyorum ama ne bileyim çıkamıyorum bu girdabın içinden sinir oluyorum güya kayınpederim hasta diye memlkete gelenelr otelde kaldılar yaklaşık 8 kişi sonra oteli parasını ödemeden çekip gitmişlertekrar evlerine eşim annesinin eşyasını almaya gittiğinde otel sahibi borcu ödetmeden göndermemiş bir de onun borcu çıktı ikimizde öğremeniz eşimle ama ailede maddi yönden en fakir bizi bir abisi var gemide kaptan aylık maaşı 23 milyar sefere çıkıyor 175 milyar para alıyor 7-8 ayda bizde onun eşinin otel parasının ödüyoruz ooofff çıldırmamak elde mi ne olur bir akıl verin

nasıl seviniyordum ufak ufak da olsa birikim yapıyorum diye ama yinede elimden geldiğince biriktireceğim

Son düzenleme:

oooof okurken bile ruhum daraldı. ben de öğretmenim zaten iki kuruş maaşımız var yazda geliyor ekdersler kesilecek. onun hesabını bile yapmaya başladım ki birçok meslektaşımın benim gibi hesaplar yaptığını tahmin ediyorum. kocası kaptan olan eltine çok kızdım. tabii yüzüne birşye denilmiyorda. eşin de senin gibi düşünüyorsa böyle bir durumda bir dahakine yengesine değil kesinlikle ama kardeşleriyle açık açık konuşsun. siz daha yeni evlisiniz. düzeniniz tam olarak oturmamış bir de böyle hesapsız çıkan harcamalar sizin aranızda problemlere yol açmasın. baksana kardeşleri senin eşini düşünmüyorsa eşinde onları düşünmesin. birde şunu merak ettim kayınvalidenlerin durumu nasıl ve de eşin sessiz sakin bir yapıdamıdır??

işte asıl imihan da burda başlıyor malesef canım..benim babannemler de senelerce halalarımı tuttu onları düşündü. ama şimdi kapısını açıp bakan yok onlardan. annem geçen ssene vicdanı dayanmadı babamı zorla gönderdi ameliyat ettirdi dedemi. inşallah siz de mükafatını alırsınız.
bana gelince bugün dışardaydım kayınvalidem bana demediğini yapmadığını bırakmadı. yarın anneler günü eşim dalgındır demesem hatırlamaz. hoş gidip beğenemez de gittim annesine bi kıyafet aldım al bunu yarın annene ver diye. oysa kendi anneme bişey almadım zaten yanımda da değil. annem için en önemlisi hatırlanmak.. bir telefon. ama eşimin annesi bi kere geziye gittiğimiz yerden hediye almadı diye 1 ay küsmüştü oğluna.. nefsimle çok cebelleştim. kıyamadım bitaneme.. onun üzülmesine dayanamam.. biliyodum annesi üzecekti...

kendilerini bu dünyalık karda sansınlar ama hakkınızın geçtiğinin farkındalar mı acaba ?
sizin adınıza gerçekten üzüldüm bu adaletsizliğe ama yaramaz inan canım,son gülen iyi güler
ama sen gene de uygun dille eşinle konuş ve ortak tavır sergileyin bu sömürücülere yoksa iki yakanız zor gelir bir araya.
okudukça şişştimmmmmmmmmmmmmm resmen ve de rahmetli babacığımla annemin gençliğinde her iki taraftandan da deyim yerindeyse yolunacak kaz gibi görülüp ve de yolunup durulduğu aklıma geldi. Allah bildiği gibi yapsın herkesi ....
bu tavrı şimdi koymazsan sonradan koymaya kalktığında zaten kötü olacaksın en iyisi mi şimdi al ele gir yola size de yazık emeğinize yazık

oooof okurken bile ruhum daraldı..... birde şunu merak ettim kayınvalidenlerin durumu nasıl ve de eşin sessiz sakin bir yapıdamıdır??
kendilerini bu dünyalık karda sansınlar ama hakkınızın geçtiğinin farkındalar mı acaba ?

bizimkiler anlatılmaz yaşanır kayınpederimin emekli maaşı var karadeniz sahil köyünde kendi evlerinde yaşıyorlar evde bir tane daha eltim var o tamamen hayatı zorlaştıran burada bunları yazdıkça konu uzar ve farklı boyutlara kaya bilir daha önce dertleşmek için bu konuyu açmıştım yüreği kaldırabilecek olan varsa okuyabilir benim içim şişe şişe bi hal oldu ben aralık ayından bu yana maddi olarak kimseye destek olmuyorum artık ama hastalık oluncada hangimizin yüreği dayanırki... kaynıma da borcu mecburen çekmiş gibi olduk dediki tefeciden borç aldım ödeyemedim ya paran ya canın diyo diye yalvardı yakardı bende şimdi vermezsin tefeci bişey yapar bir ömür vicdan azabı çekersin diye korkumdan çekelim dedim pişman olacağımı bile bile yaptım bi hata .....
eşim sakin sabırlı biridir kolayına sinirlenmez ama tepesi attımıda kasıp kavurur ama vermeyincede üstelik biri istanbul biri van da da olunca elden ne gelir

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458108-cok-bunaldim.html

Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun

Son düzenleme:
akillibidikk ve karanfilce, çok üzüldüm yaşadıklarınıza yaa walla sabah sabah sinirim tavan yaptı nasıl aileler var yaaa, valla anlamak mümkün değil... günaydınlarr bu aradaa

Günaydın

Bu ay yine 200 tl fona gitti tasarruf için. Ons düştükçe düşüyor. Al-sat yapmak için fırsat kolluyorum. Böylece zararımı azaltabilirim inşallah

kızlarr sürekli sütü kaynatırken taşırıyordum takip ediyorum ediyorum soluma dönüyorum yine taşmış
bi çözüm buldum içine kepçe koyuyorum taşmıyor belki faydalanırsınız diye söyliyim dedim

kızlar bankasyada altın an itibariyle 90.44 abooooow :)
ne diyorsunuz, daha da düşermi sarı gacı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…