Kirli Çıkılar )))

"paramı çekeceksem ben çekerim kazanmayı biliyorum da çekmeyi mi beceremeyeceğim bankadan "
farmasi bu sözüne bayıldım demeden geçemiycem

günaydınnn kızlar
sabah itibariyle 90,6 dan 2 gr altım aldım
şu sıralar alma zamanı galiba :)))

ne yapalım karanfilce hayat insanı öyle bir siyasetçi yapıyor ki sorma
ben böyle değildim yaşarken oldum

eşinle bir ömür boyu aynı yöne bakabilmen dileğiyle bitanem Allah mutluluğunuzu daim etsin

günaydın kızlar

farmasi masallhın var
teşekkürler canımmmmmmmmmmmm
günaydınn
altın nasıl bu günlerde farmasi hocamne yapalım
ons düştü ve hala düşecek beklentisi var doların bir nebze yüksekliği altının gr/ tl fiyatını kurtarıyor ama onda da sanırım arada kar satışlarıyla gerilemeler merkez bankasının müdahaleleri vs gibi durumlarla geri çekilmeler olursa dolar ons elele verir ve altın daha da düşebilir o nedenle ben şahsım adına tl de kalmayı düşünüyorum önümüzdeki sisli puslu hava dağılana kadar ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
"paramı çekeceksem ben çekerim kazanmayı biliyorum da çekmeyi mi beceremeyeceğim bankadan "
farmasi bu sözüne bayıldım demeden geçemiycem
ama öyle değil mi canım ya
günaydınnn kızlar
sabah itibariyle 90,6 dan 2 gr altım aldım
şu sıralar alma zamanı galiba :)))

bereketli olsun canımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
kızlar sizde de var mı böyle bişey maaş günü gelince borçları bi an evvel ödemek için çıldırıyorum. benim gibi para vermeye bu kadar hevesli biri var mı bilmiyorum.
elimde ne kalcak bilmek istiyorum

kızlar sizde de var mı böyle bişey maaş günü gelince borçları bi an evvel ödemek için çıldırıyorum. benim gibi para vermeye bu kadar hevesli biri var mı bilmiyorum.

aynen canım hemen pc başına oturup para transferlerine başlıyorum:)))

hazır aşağıda konuya bakan bir sürü kişiyi görmüşken sorumu yenilem istedim

karanfilce ve clas;

aynı durum benim için de geçerli. dağıtılacak borç da çok olunca, bir an önce üstümden gitsin istiyorum.

emin evim hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, yardımcı olamicam.

laydfogu merak ettim, farmasi sende teli falan yok mu?

bir de prezentablkontes vardı, uzun zamandır görmüyorum burda, onu da merak ettim şimdi.

bugün algılarım açıldı sanırım :)

aynen canım hemen pc başına oturup para transferlerine başlıyorum:)))

Ben de sizdenim :)
Sabah işe gelmeden evde bilgisayarı açıp kredi kartı borcumu ödedim. Su faturasını ödemeye de niyetlendim ama henüz başlamamış ödeme tarihleri :)
Borçları ödeme, aylık hesap yapma ve ne nereye gidecekse biran önce verme gibi konularda çok tezcanlıyım.

Bereketli bir maaş, güzel bir gün, hafta, ay olsun inşallah hepimiz için :)

Bu arada ev almaya niyetlendik biz, bu akşam eve bakacağız. Aslında ben bir yıl daha bekleyip peşinatı artırmak niyetindeydim ama bakalım nede karar kılacağız. Hayırlısı.

merhaba kızlar. nasılsınız. bayadır gelemiyordum....
ee bugün maaşı alır almaz 6 gr altın aldım. 14 gr oldu bankada birde 11 tam altınım var.
mayıs listesine eklerseniz sevinirim.
bereketli günler, aylar diliyorum...

en sağlıklı cevabı ben veririm herhalde biz eylülden beri eminevim sistemindeyiz canım. eğer çekilişli sistem kafana yatmıyorsa vade ortasında teslim sistemini düşünün derim. banada çekilişli sistem çok karışık gelmişti. şans işi tamamen.. biz vade ortası teslim sistemindeyiz. şubelerine gidip herşeyi iyice konuşmanı, aklına takılanları sormanı tavsiye ediyorum. biz düzenli ödemeye devam ediyoruz. güvenilir mi dersen paramı aldığım güne kadar bunun cevabını kesin veremem ama bizim alan akrabalarımız olduğu için içim rahat aklına takılan bişey varsa özelden sorabilirsin

aynen canım ben de senin gibiyim, birikim açısından önümü görmek istiyorum o nedenle de hemen borçlar kapansın istiyorum.

ladycanın telefonu yok canım
babası rahatsızlanmış onun için bir müddet burada olamayacağını yazmıştı.

bereketli olsun canım tamam bunu bildirim olarak ekliyorum.

90,19 dan 1 gram aldım.

bereketli olsun cannımmmmm

Allah herkese ev almayı nasip etsin işallahhben de bi evim olsun istiyorum rabbim nasip ederse..ama acemiyim bu konuda..nasıl bir strateji izlemeli?neler önerirsiniz?bankalar kredilerde 100 veriyolar 150 alıyolar..tek maaşla nasıl ev alınır? yorumlarınızı bekliyorummbu arada listeye ben de katılmak isterim..sizi gördükçe üç beş kuruş atıyorum kenara..

Kızlar ben de maaşım yatar yatmaz kredi kartıydı, faturaydı hepsini ödeme derdine düşüyorum. Bİrkaç gün sonra aslında ödeme son tarihleri ama kendime hakim olamıyorum. Yangından kaçırır gibi hemencecik ödüyorum

kızlar bu altın noldu yaaa
ben 99.91 den almıstım cok zarardayım ama ıhtıyacım olmadıgı ıcın beklıycem tabı
esımde 95.30dan almıstı baya o da beklıycek
bu nedenle bu ay ıkramıyeye ne kadar düşükte olsa altına yatırmıycam bılzeık düşünüyodum ama esımle konustum ev kredımız var ona bı taksıt daha yatıralım dıyoruz ıns bakalım

altın bu hafta daha da dusecekmıs bız kısın ata aldık 680 smdı yerlerde zararda gibi gozukuorz ama diil cunku uzun vadede birikm yapıorz sevglmle yatırım yapanlar bu haftayı kacırmasın...

iyi o zaman bekleyelim altının düşüşünüükızlar bana da söyleyin alınacak zaman 1-2 gram almak isterim,çok anlamıyorum bu ons 'tan falan

Çok sinirliyim çook
Başbakan memura 3+3'ten fazlası verilirse yunanistan gibi oluruz demiş.....
Ben zamda değilim artık fakat her haber okuduğumda nevrim dönüyor! Sinir harbi yaşıyorum! Sürekli tehditkar konuşmalar....

aynen canım ya milletvekillerine bir gecede% 100 zam yapılırken Yunanistan'a dönmüyor muyduk ki acaba ?:26::26::26:

aynen canım ya milletvekillerine bir gecede% 100 zam yapılırken Yunanistan'a dönmüyor muyduk ki acaba ?:26::26::26:

kesinlikle katılıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…