- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ne yapalım karanfilce hayat insanı öyle bir siyasetçi yapıyor ki sormaçok politik cevap vermişsin canım yaa..
ben ayrıntılı bi liste filan bekliyordum
şaka bi yana sağol canım cevabın için..
eşimin ailesinin zerre miktar yardım destek vs olmadığı gibi kendileri de bizden zerre bişey istemezler sağolsunlar..
benim ailem ise zor anımda yanımda olurlar ne varsa ellerinde avuçlarında verirler, ve ben de onlar için öyleyim. evimizi onlar sayesinde alabildik Allah razı olsun onlardan..
çok şükür dediğin gibi eşimle aynı yöne bakabiliyoruz. Allahım bozmasın
teşekkürler canımmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar
farmasi masallhın var
ons düştü ve hala düşecek beklentisi var doların bir nebze yüksekliği altının gr/ tl fiyatını kurtarıyor ama onda da sanırım arada kar satışlarıyla gerilemeler merkez bankasının müdahaleleri vs gibi durumlarla geri çekilmeler olursa dolar ons elele verir ve altın daha da düşebilir o nedenle ben şahsım adına tl de kalmayı düşünüyorum önümüzdeki sisli puslu hava dağılana kadar ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.günaydınn
altın nasıl bu günlerde farmasi hocamne yapalım
ama öyle değil mi canım ya"paramı çekeceksem ben çekerim kazanmayı biliyorum da çekmeyi mi beceremeyeceğim bankadan "
farmasi bu sözüne bayıldım demeden geçemiycem
günaydınnn kızlar
sabah itibariyle 90,6 dan 2 gr altım aldım
şu sıralar alma zamanı galiba :)))
kızlar sizde de var mı böyle bişey maaş günü gelince borçları bi an evvel ödemek için çıldırıyorum. benim gibi para vermeye bu kadar hevesli biri var mı bilmiyorum.
elimde ne kalcak bilmek istiyorum
bir müddettir emin evim hakıında araştırma yapıp oradaki yetkilerle konuşuyorduk ama bir türlüde evet diyemiyorduk bugün onlardan bir mesaj geldi mayıs ayına ait bir kampanyaları varmış hiç peşinat vermeden sadece organizsyon ücretini ödeyerek (sanırım 6700 civarıydı ve herkes mecburi başlangıç ta ödüyor) aylık sabit 900 ile 111aylık bir sözleşme yapılacak ve kurayla hangi ay verileceği seçilecek en geç 60.ayda ise herkese parası verilmiş olacak toplamında 100milyarlık bir para verilecek sizce nasıl bir durum aslında tamam diyip param oarda burda harcanacağına garanti olur birikim diyorum bir yandanda ya en son alanlardan olursam o zaman bu paranın değerinde ev almak zor olur diyorum ama şimdiaylık 900 ödemeyle 111.ay 900 ödeme arasında paranın maddi değeri aynı olmayacak git gide düşecek iyice inanın şuan sizlere ve fikirlerinize emin evim hakkında bilgilerinize çok ihtiyacım var
aynen canım hemen pc başına oturup para transferlerine başlıyorum:)))
bir müddettir emin evim hakıında araştırma yapıp oradaki yetkilerle konuşuyorduk ama bir türlüde evet diyemiyorduk bugün onlardan bir mesaj geldi mayıs ayına ait bir kampanyaları varmış hiç peşinat vermeden sadece organizsyon ücretini ödeyerek (sanırım 6700 civarıydı ve herkes mecburi başlangıç ta ödüyor) aylık sabit 900 ile 111aylık bir sözleşme yapılacak ve kurayla hangi ay verileceği seçilecek en geç 60.ayda ise herkese parası verilmiş olacak toplamında 100milyarlık bir para verilecek sizce nasıl bir durum aslında tamam diyip param oarda burda harcanacağına garanti olur birikim diyorum bir yandanda ya en son alanlardan olursam o zaman bu paranın değerinde ev almak zor olur diyorum ama şimdiaylık 900 ödemeyle 111.ay 900 ödeme arasında paranın maddi değeri aynı olmayacak git gide düşecek iyice inanın şuan sizlere ve fikirlerinize emin evim hakkında bilgilerinize çok ihtiyacım var
aynen canım ben de senin gibiyim, birikim açısından önümü görmek istiyorumkızlar sizde de var mı böyle bişey maaş günü gelince borçları bi an evvel ödemek için çıldırıyorum. benim gibi para vermeye bu kadar hevesli biri var mı bilmiyorum.
elimde ne kalcak bilmek istiyorum
karanfilce ve clas;
aynı durum benim için de geçerli. dağıtılacak borç da çok olunca, bir an önce üstümden gitsin istiyorum.
emin evim hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, yardımcı olamicam.
laydfogu merak ettim, farmasi sende teli falan yok mu?
bir de prezentablkontes vardı, uzun zamandır görmüyorum burda, onu da merak ettim şimdi.
bugün algılarım açıldı sanırım :)
bereketli olsun canım tamam bunu bildirim olarak ekliyorum.merhaba kızlar. nasılsınız. bayadır gelemiyordum....
ee bugün maaşı alır almaz 6 gr altın aldım. 14 gr oldu bankada birde 11 tam altınım var.
mayıs listesine eklerseniz sevinirim.
bereketli günler, aylar diliyorum...
90,19 dan 1 gram aldım.
Ben de sizdenim :)
Sabah işe gelmeden evde bilgisayarı açıp kredi kartı borcumu ödedim. Su faturasını ödemeye de niyetlendim ama henüz başlamamış ödeme tarihleri :)
Borçları ödeme, aylık hesap yapma ve ne nereye gidecekse biran önce verme gibi konularda çok tezcanlıyım.
Bereketli bir maaş, güzel bir gün, hafta, ay olsun inşallah hepimiz için :)
Bu arada ev almaya niyetlendik biz, bu akşam eve bakacağız. Aslında ben bir yıl daha bekleyip peşinatı artırmak niyetindeydim ama bakalım nede karar kılacağız. Hayırlısı.
Çok sinirliyim çook
Başbakan memura 3+3'ten fazlası verilirse yunanistan gibi oluruz demiş.....
Ben zamda değilim artık fakat her haber okuduğumda nevrim dönüyor! Sinir harbi yaşıyorum! Sürekli tehditkar konuşmalar....
Çok sinirliyim çook
Başbakan memura 3+3'ten fazlası verilirse yunanistan gibi oluruz demiş.....
Ben zamda değilim artık fakat her haber okuduğumda nevrim dönüyor! Sinir harbi yaşıyorum! Sürekli tehditkar konuşmalar....
aynen canım ya milletvekillerine bir gecede% 100 zam yapılırken Yunanistan'a dönmüyor muyduk ki acaba ?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?