Kirli Çıkılar )))

Bu harekette işlem yapmadım ben.
Dolar hareketini tamamlarsa çıkabilirim.
Şu an dolarda %12 gibi bir karım var.
Altından gözüm korktu. Salıyı bekliyorum.:)

aynen altında salıyı bekliyorum canım şimdi okuduğum yorumlar 22 mayısa dikkat çekiyor altındaki çıkışın son günü diye sonra 29-30 mayısta kesin olmamakla beraber bir dip bekliyor bizim yorumunu takip ettiğimiz şahıs.

bu yazdıklarınıza ithafen bişey sorucam size?
eşimde parasını bankasya ya yatırmış.faiz olmadığını söylüyor...bu işin aslı nedir? faiz değil mi?

burada okudugum birkaç tahminin tutugunu gördüm çok merak ettim kim bu takip ettiğiniz kişi

çok teşekkür ederim sayfanla bu kadar ilgilenmen ne zaman ne sorsam tek tek cevap veriyor olman çok büyük incelik

estağfirullah canım ben burayı ve burada olmayı istişare etmeyi bilebildiğim şeylere yanıt vermeyi bilmediklerimi sormayı seviyorum

kızlar yazdıklarınızı daha açıklayarak belirtiyosunuz sanki hafiften anlıyo gibiyim:)özellikle meyraa ve farmasi teşekkürler

selamlar herkese,

3 gün önce hesaba giren 300 tl yi şimdi lazım değil diye altına çevirdim, bugün baktım yükselmiş :)

kumbiş hala tl olarak duruyor. ama güzel haber kayınvalidem dişim için kumbişe 500 tl atacağını söledi ayın 20 sinde doğumgünümde memlekette olacağı için şimdiden vercekmiş öle dedi

KIZLAR,
bugün bilgi almak için ıng bankasına gittim.
3000tl için altın hesap açtırmayın,riske girmeye değmez ,
turuncu hesap birikim için daha uygun dendi.
hiç bilgim yokken kafam daha da karıştı.
yardımcı olurmusunuz

saglikli,huzurlu,mutlu bir omur gecirmeniz dilegiyle gule gule kullanin

ben de hic anlamiyorum canim:26::26:

canim o zaman mayisin sonunda altin alalim mi :26::26::26:

bidiğim kadarı ile turuncu hesap faizli..altın hesabında faiz yok ..alım satım işleminde de kârdada zarardada ortak olduğu için dini sakıncasıda yok..yani tabi faiz tercih ediyosanız o ayrı..birde burdaki kızlardan öğrendiğim kadarı ile altın uzun vadede zarar ettirmiyo..şahsen ben 3 yıl önce evlendiğimde tam altın 300 dü şimdi iki katı oldu:) hep artarak ilerliyo zamanını kollamak lazım galiba..tabi kızlar daha iyi bilgi verir..ben çömezim daha:))

merhaba günaydın canlar güzel bir haftasonu dileğiyle ...

19 Mayıs Atatürk'ü anma , gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun

Turuncu hesap kullanıyorum ben.
Hangi konuda yardım istiyorsunuz pek anlamadım.
Sorularınız varsa seve seve yardım ederim.

selam kızlar, parayı elde tutmayı hiç bilmeyen kazandığından daha çok harcayan herkeze borç verip geri dönüşler olmadığı için kredi kartına dayanan ben, artık buna dur demenin bir yandan kredi kartımı kapatmaya çalışıp biryandanda kumbara edinip bugünden itibaren para biriktirmeye başlıyacağım... inşallah becerebilirim hiç umudum yok ama benimde kenarda bir birikimim olsun çok istiyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese güzel bir pazar günü dileğiyle...

günaydın günaydın günaydın cumartesi günü okula gitmemek tüm gün tatil modunda olmak pazar sabahı uyandıgında bunun bir rüya değil hala tatilin devam ettiğini görmek süper ötesi bir duygu

günaydın günaydın günaydın cumartesi günü okula gitmemek tüm gün tatil modunda olmak pazar sabahı uyandıgında bunun bir rüya değil hala tatilin devam ettiğini görmek süper ötesi bir duygu

hayırdır canım cumartesi günü ne okulu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…