Bu harekette işlem yapmadım ben.
Dolar hareketini tamamlarsa çıkabilirim.
Şu an dolarda %12 gibi bir karım var.
Altından gözüm korktu. Salıyı bekliyorum.:)
arkadaşlar bilindiği üzre,ben bankasya ve kuveytürk le çalışıyorum...
arbitraj işleminiyse sadece bankasya da yapıyorum.....
makas aralığı bazı bankalara göre (özellikle garanti) çok çok fazla.....
mesela garantide 7 dolardan sonra kara geçerken,bankasya da kara geçebilmek için 20 dolar gibi bir oynama olması gerekiyor ki kar başlasın...
ama bütün bunlara rağmen faizli bankaya bulaşmadığım için mutluyum ve bankasya da devam etmeyi düşünüyorum... :)
benim huzurlu olmam,elde edeceğim üç beş kuruş kardan, çok çok daha önemli... :)
aynen altında salıyı bekliyorum canım şimdi okuduğum yorumlar 22 mayısa dikkat çekiyor altındaki çıkışın son günü diye sonra 29-30 mayısta kesin olmamakla beraber bir dip bekliyor bizim yorumunu takip ettiğimiz şahıs.
burada okudugum birkaç tahminin tutugunu gördüm çok merak ettim kim bu takip ettiğiniz kişi
özelden yazdım canım
çok teşekkür ederim sayfanla bu kadar ilgilenmen ne zaman ne sorsam tek tek cevap veriyor olman çok büyük incelik
kızlar yazdıklarınızı daha açıklayarak belirtiyosunuz sanki hafiften anlıyo gibiyim:)özellikle meyraa ve farmasi teşekkürler
saglikli,huzurlu,mutlu bir omur gecirmeniz dilegiyle gule gule kullaninHerkese selam
Bugün diş hekimine gittim nihayet dişimi yapacak haftayaÇok heyecanlıyım ve korkuyorum
Bebişime oda yaptırmaya karar verdim hatta bugün parasını verdik bile =) 1.100tl'ye yapılıyor ama çok içime sindi. büyüyen yatak ve 3 kapılı dolap olacak. Fakat hiçbirisi bebek ya da çocuk odalarındaki gibi küçük değil oldukça büyük ve geniş olacak. Malzeme de çok kaliteli. Çok överek anlattım ama çook hevesliyim bebeğimin güzel bir odası olacak diye
KIZLAR,
bugün bilgi almak için ıng bankasına gittim.
3000tl için altın hesap açtırmayın,riske girmeye değmez ,
turuncu hesap birikim için daha uygun dendi.
hiç bilgim yokken kafam daha da karıştı.
yardımcı olurmusunuz
aynen altında salıyı bekliyorum canım şimdi okuduğum yorumlar 22 mayısa dikkat çekiyor altındaki çıkışın son günü diye sonra 29-30 mayısta kesin olmamakla beraber bir dip bekliyor bizim yorumunu takip ettiğimiz şahıs.
KIZLAR,
yardımcı olurmusunuz
canim o zaman mayisin sonunda altin alalim mi :26::26::26:
Turuncu hesap kullanıyorum ben.KIZLAR,
yardımcı olurmusunuz
günaydın günaydın günaydın cumartesi günü okula gitmemek tüm gün tatil modunda olmak pazar sabahı uyandıgında bunun bir rüya değil hala tatilin devam ettiğini görmek süper ötesi bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?