Kirli Çıkılar )))

banka önerisinde buluna bilirmisiniz.
dolar la ilgili ne düşünüyorsunuz.altın daha mı hesaplı.
çok oldum galiba ama yanlış yapmak istemiyorum

banka önerisinde buluna bilirmisiniz.
dolar la ilgili ne düşünüyorsunuz.altın daha mı hesaplı.
çok oldum galiba ama yanlış yapmak istemiyorum

uzun vade düşünenlerin aslında parasını her yatırım aracına yatırması lazım. ben şimdiye kadar hep altına yatırmıştım. çok şükür kazandırdı. şu an altın 3 yıl öncesinin 2 katı durumunda. ama bundan sonra biriktirecek olsam dolar altın ve tl karışık olarak bulundururdum. ya da eski alışkanlıklarımdan kurtulamaz yine altına dalardım. ama yine de bilmiyorum yaa.. çünkü son 6-7 aydır tl biriktiriyordum. gerçi artık bişey yok hisse aldık ama

Bitse de kurtulsam valla her ay yüreğim ağzımda.
Öyle bir kurum ki bu kyk borcu ödeseniz bile ödenmedi kağıdı gönderiyorlar. Benim başıma geldi. Dekontlarımı sakladığım kadar altınlarımı saklamıyorum valla =))

Kardeşin pişman olacaktır seni dinlemediğine çünkü ödemeler fazla oluyor

Ben 1,5 yıl atanamadım, Atandıktan sonra aileme hep yardım ettim derken ödeyemedim krediyi. Düğünüme çok az kalmıştı ne yapsam da ödesem diye kara kara düşünürken borç yapılandırılması yapıldı, faizlerin bir kısmı silindi ve aylık ödemem gereken tutar azaldı,186tl oldu. Benim için çook büyük bir şanstı bu gerçekten.
İnşallah eşin en kısa zamanda iş bulur ve daha ii birikimler yaparsınız.

bu gün 91 den 6 gr altın aldım ...karmı zararmı pek anlamıyorum şu sıralar....veznedeki kız büyük yatırımcılar yunanistandaki, kriz ve eurodan çıkma ihtimali nedeni ile büyük yatırımcılar altını nakite döndürememek korkusu ile altın alımını azaltıp, satımı arttıryolar dedi..ne olacağı belli değil filan dedi..siz bi yerden duyummu aldınız diye sordu bende duyum alsam 6 grammı alrıdım sizce dedim :)eşim ee sen bi yerden bişeyler öğrenmiştin dedi bende kk daki kızlar ne yapıyosa bende yapıyorum dedim:) ayy ne çok dedi dedim:)))))))öyle işte kızlar yardımınızı bekliyorum yeni başlayan biri olarak hani daha sade bizlerinde anlayabileceği dilden yazarsanız çok mutlu olurum ..mesela ons düştü şu bu yerine şimdi altın almak için uygun veya dolar alınabilir veya satım yapılabilir gibi ..çok şey mi istedim bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim

Günaydın hanımlar

Dünkü fevkalade riskli ve hızlı satışımın kmar getirip getirmeyeceği bugün belli olacak sanırım. Altının satış yiyeceğine dair yorumlar çok fazla. Bu arada dolar da çok fazla artmış. Zararımı tez zamanda kapatırım inşallah

çok güzel yapmışsın arkadaşım :)
bak dün 91 den aldım diyorsun,şu an 92 küsürden satabilirsin....kar akşama doğru daha da artabilir....
bu altın böyle birşey işte...bir günde batarsın da çıkarsın da.... :)))
ama her halukarda sabreder, mantıklı adımlar atabilirsen, hep kazanırsın... :))

farmasiiiii ons kaç olursa dolara geçmeyi düşünüyorsun.... :)
ytd olarak alınacaktır... :)))
şaka şaka, sadece merak.... :)

farmasiiiii ons kaç olursa dolara geçmeyi düşünüyorsun.... :)
ytd olarak alınacaktır... :)))
şaka şaka, sadece merak.... :)

kardeşşşşşşşşşşş bu kadar mı olur şimdi ben de sana bunu sormak için siteye girdim inan ve de neyle karşılaştım

ya içimden ses 1580 i aşamaz ve geri gelirse diyor :26:

% 100 altındayım ya bu da beni rahatsız ediyor bundan kurtulmak istiyorum
1600 ü zorlar mı acaba bilemiyorum yükseleceğini bilsem emin olabilsem 1650-1670 ilk satış hedefim olacaktı ama öne çekmek zorunda kalacağım galiba yoksa treni kaçıracağım gibi geliyor.

Kalan altınları da arbitraj yapayım diyorum tam ben almak isteyince yükseliyor. 1583 olmuş. Düne göre 12 dolar fark var onsta. Biraz daha bekleyelim bakalım. Çok yükseleceğini sanmıyorum artık. Şişirip indirecekler sanki

kardeşim şimdi ne desem bilmem ki :))
1580 kırılırsa ki kırılmak üzere,1620 ler yakın gibi duruyor....
ama bu altına güven olmaz...15;30 dan sonra aşağı da dönebilir....
ben biraz daha bekleme taraftarıyım,en azından 16;30 u görelim...
treni kaçırmak da var tabi ama, nasipten öteye gidilmez... :)
çok da fazla takmamak lazım...
daha dün çook uzak bir tanıdığım....sabah evden çıktı,bir saat sonra iş yerinde kalp krizi geçirdi ve vefat etti...daha 40 yaşındaydı ve arkasında üç çocuk bıraktı,biri henüz 1,5 yaşında bile değil..!

teşekkürler :)
aslında şu anda pcde hesaplarıma bakamıyorum virüs var.yani al sat yapmıyorum şimdilik..sabır kısmına gelince şimdilik uzun vade için başladım ama ne nasıl yapılır bilmediğim için sizi takipteyim:)herkese bol kazançlar

Allah rahmet eylesin. Bir dakika sonramızı bile bilemiyoruz

Altında ons 1590 'ı zorluyor. Bugün 1600 görülebilir sanki. Ama en tepe yapacağı yer 1620-1630 gibi. İçimdeki his böyle diyor

Rabbim sonsuz rahmet eylesin ve de geride kalanlara sonsuz sabır versin canım
can sağlığı her zaman önce gelir elbette.

ons 1590 ı zorluyor...
bence bugün 1580 i kırıp, üstünde kapanırsa,haftaya da yükseliş sürer...
yok 1580 i kıramayıp, altında kaparsa,haftaya tekrar 1550 altını görürüz...ytd.....
sabredip pazartesiyi bekleyip,ona göre pozisyon alacak olanlar kazanacak...
ben gibi sabırsızlar bugün işlem yapıp, 100 kazanacakken 10 la yetinecek.. :))
bile bile lades dedikleri bu olsa gerek.... :)))

evet yaa hepsi çok doğru doğuda yaşam çok pahalı gerçekten... kira, ulaşım, kıyafet, gıda..... batıya oranla çok pahalı. zaten ne kaldı geriyee bir kıyafet almaya gidiyorum çok sıradan hatta adi malar bile o kadar değerli oluyorki burda.. buralar mahrumiyet bölgesi olduğu için ee haliylede epey pahalı oluyor. babam memleketten geldiğinde her çarşı pazar dönüşünde şoklar halinde söyleniyor. bu ne yaa ben bu parayla memlekette 3 pazar alışverişi görürdüm diye gerisini siz düşünün artık... buraya herşey çok az geldiği için çok kiymetli oluyor.. bide en çok şaşırtan çarşıya yakın diye iki kat artırılan kira fiyatları çarşı dedikleri batıda her mahalle arasında bulunabilecek birkaç küçük dükkan ve süpermarketten oluşuyor kızlar. dua edin bana hayırlısıyla kurtulalım şurdan eşimle.... 3 senem bitti 1 senem kaldı hala en ufak alışamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…