banka önerisinde buluna bilirmisiniz.
dolar la ilgili ne düşünüyorsunuz.altın daha mı hesaplı.
çok oldum galiba ama yanlış yapmak istemiyorum
Bitse de kurtulsam valla her ay yüreğim ağzımda.Allah kolaylıklar versin kızlar. yusumcum az kalmış canım eylülden sonra artsın birikimler
benim de kardeşimin var alma dedim defalarca. ben atandığım yıl sana o paranın aynısını ben verecem dedim illa ki aldı. 2 yıl almamıştı oysa ki.. adam hem benden hem devletten almış oldu.. eee sevgili olunca para mı yeter
önüne gelen fırsatı tepmiş olmanın acısını ilerde öder
eşim harita mühendisi canım ama yabancı olduğu için iş bulamıyoruz..türk vatandaşı olduktan sonra iş buluruz bu gidişleekredi 2015de bitiyo benim 3 ayda bir 650 liraa,nasıl ödencek bu kredi sana gözün aydın diyelimmmm,bitiyo ne güzell
bu gün 91 den 6 gr altın aldım ...karmı zararmı pek anlamıyorum şu sıralar....veznedeki kız büyük yatırımcılar yunanistandaki, kriz ve eurodan çıkma ihtimali nedeni ile büyük yatırımcılar altını nakite döndürememek korkusu ile altın alımını azaltıp, satımı arttıryolar dedi..ne olacağı belli değil filan dedi..siz bi yerden duyummu aldınız diye sordu bende duyum alsam 6 grammı alrıdım sizce dedim :)eşim ee sen bi yerden bişeyler öğrenmiştin dedi bende kk daki kızlar ne yapıyosa bende yapıyorum dedim:) ayy ne çok dedi dedim:)))))))öyle işte kızlar yardımınızı bekliyorum yeni başlayan biri olarak hani daha sade bizlerinde anlayabileceği dilden yazarsanız çok mutlu olurum ..mesela ons düştü şu bu yerine şimdi altın almak için uygun veya dolar alınabilir veya satım yapılabilir gibi ..çok şey mi istedim bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
farmasiiiii ons kaç olursa dolara geçmeyi düşünüyorsun.... :)
ytd olarak alınacaktır... :)))
şaka şaka, sadece merak.... :)
kardeşşşşşşşşşşş bu kadar mı olur şimdi ben de sana bunu sormak için siteye girdim inan ve de neyle karşılaştım
ya içimden ses 1580 i aşamaz ve geri gelirse diyor :26:
% 100 altındayım ya bu da beni rahatsız ediyor bundan kurtulmak istiyorum
1600 ü zorlar mı acaba bilemiyorum yükseleceğini bilsem emin olabilsem 1650-1670 ilk satış hedefim olacaktı ama öne çekmek zorunda kalacağım galiba yoksa treni kaçıracağım gibi geliyor.
çok güzel yapmışsın arkadaşım :)
bak dün 91 den aldım diyorsun,şu an 92 küsürden satabilirsin....kar akşama doğru daha da artabilir....
bu altın böyle birşey işte...bir günde batarsın da çıkarsın da.... :)))
ama her halukarda sabreder, mantıklı adımlar atabilirsen, hep kazanırsın... :))
kardeşim şimdi ne desem bilmem ki :))
1580 kırılırsa ki kırılmak üzere,1620 ler yakın gibi duruyor....
ama bu altına güven olmaz...15;30 dan sonra aşağı da dönebilir....
ben biraz daha bekleme taraftarıyım,en azından 16;30 u görelim...
treni kaçırmak da var tabi ama, nasipten öteye gidilmez... :)
çok da fazla takmamak lazım...
daha dün çook uzak bir tanıdığım....sabah evden çıktı,bir saat sonra iş yerinde kalp krizi geçirdi ve vefat etti...daha 40 yaşındaydı ve arkasında üç çocuk bıraktı,biri henüz 1,5 yaşında bile değil..!
kardeşim şimdi ne desem bilmem ki :))
1580 kırılırsa ki kırılmak üzere,1620 ler yakın gibi duruyor....
ama bu altına güven olmaz...15;30 dan sonra aşağı da dönebilir....
ben biraz daha bekleme taraftarıyım,en azından 16;30 u görelim...
treni kaçırmak da var tabi ama, nasipten öteye gidilmez... :)
çok da fazla takmamak lazım...
daha dün çook uzak bir tanıdığım....sabah evden çıktı,bir saat sonra iş yerinde kalp krizi geçirdi ve vefat etti...daha 40 yaşındaydı ve arkasında üç çocuk bıraktı,biri henüz 1,5 yaşında bile değil..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?