Kirli Çıkılar )))

Meyra ons bir çıkıp bir düşüyor. Ben pazartesiyi bekleyemem sanırım 16.30 ve 17.30 benim için önemli. Nedense o saatlerde pik yapıyor gidişatını belli ediyor. Ben gibi sabırsızlar ve umutsuzlar çok. Onlar illa ki satacak ve ons az da olsa düşecek bugün.

ben de senin gibiyim...bekleyemiyorum...
ama bu altında bekleyen, sabreden kazanıyor...
ha ben zarar mı ediyorum,hayır...
ama az önce de dediğim gibi, 100 kazanacağıma,10 kazanıyorum,sabırsızlığım yüzünden...
olay budur... :)

[Bmeyraa herhangi bir işlem yaptın mı canım ?][/B]

[Bmeyraa herhangi bir işlem yaptın mı canım ?][/B]

hayır,hala beklemedeyim..... :)
birazdan 91,5 tl. den aldığım bir miktar altın vardı,onları tl. ye çeviricem...
15:30 dan sonra da duruma göre bir miktar dolara geçmeyi düşünüyorum....
zira bu yükselişin balon olduğu ve önümüdeki haftadan itibaren tekrar düşüş yaşanacağı ihtimali kuvvetli.... deniyor.... :)
asıl yükseliş hazirandan sonra bekleniyor....

ya ben bu altından ayrılamıyorum ondan sonra da bakakalıyorum giden karın arkasından

ya ben bu altından ayrılamıyorum ondan sonra da bakakalıyorum giden karın arkasından

malesef öyle oluyor canım... :))
ama şu sisli-puslu ortamda gr da 1 tl. ve üstü karı görüyorsan, kaçmak lazım bence... :)
ha sabredersin gr da 4-5 tl. de kazanabilirsin amaaa kayıbın da 4-5 tl. olabilir,onu da göze alman lazım... :)
az kar+az kar= çok kar,senin sözün,unutma canım... :))
o değil de 89 tl.yi gördüm almadım, daha iki gün önce....şu an gr da 3-4 tl. kar olacaktı... :))

aynen 89 küsuru gördüm işbankta ve almadım nasipten öte yol yok hayırlısı ve sağlık olsunn

arkadaşlar bilindiği üzre,ben bankasya ve kuveytürk le çalışıyorum...
arbitraj işleminiyse sadece bankasya da yapıyorum.....
makas aralığı bazı bankalara göre (özellikle garanti) çok çok fazla.....
mesela garantide 7 dolardan sonra kara geçerken,bankasya da kara geçebilmek için 20 dolar gibi bir oynama olması gerekiyor ki kar başlasın...
ama bütün bunlara rağmen faizli bankaya bulaşmadığım için mutluyum ve bankasya da devam etmeyi düşünüyorum... :)
benim huzurlu olmam,elde edeceğim üç beş kuruş kardan, çok çok daha önemli... :)

ayrıca uzun vadecilerin 1-2 tl. kar görünce bozmasına da çok sıcak bakmıyorum ben açıkcası... :)
altına uzun vadede yatırım yapıyorsan, beklemeyi ve sabretmeyi de bileceksin kanımca... :)
söz meclisten dışarı.... :))

merhaba arkadaşlar kaç tarihinde kaç gram altın aldığınızı ,maliyetinizi ve şu an ki mevcut durumunu gösteren bir tablo var mı ?
bir incelemek istiyorum .

Ben de sırf faizsiz bankacılık diye bu büyük makas aralığına takılıyorum.Özellikle garantide kar oranı daha yüksek makas dar çünkü. Ama bankasyada uzun süre bekleteceğim parayı katılım hesabına atabiliyorum bu güzelliği var.

Allah yardımcınız olsun canım zor yaa,işallah kazasız belasız biter doğu göreviniz..para her zaman kazanılır,sağlığınıza bişey olmasın

selam kısçeler
napıyosunuz?cuma günü mesai bitmek üzere..bol kazançlı,güzel haftasonları diliyorum herkese..altın yükselmiş yaabir iki gram alaydık iyiydi..hep düşsün düşsün didikk nanik yaptı altınn

Herkese selam
Bugün diş hekimine gittim nihayet dişimi yapacak haftaya Çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Bebişime oda yaptırmaya karar verdim hatta bugün parasını verdik bile =) 1.100tl'ye yapılıyor ama çok içime sindi. büyüyen yatak ve 3 kapılı dolap olacak. Fakat hiçbirisi bebek ya da çocuk odalarındaki gibi küçük değil oldukça büyük ve geniş olacak. Malzeme de çok kaliteli. Çok överek anlattım ama çook hevesliyim bebeğimin güzel bir odası olacak diye

Son düzenleme:

Allah güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin bitanemmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar bugün banka promosyonu yatmış ben kullanmadığım için 125 tl yi ihtiyaç sahibine gönderdim.( bu ay 100 tl göndermiştim ama bu para benden çabuk gitsin dediğim için 25 tl daha ekledim. )
bu sefer de 100 tl kaldı bana önümüzdeki ay zaten gönderirim inşallah.

annem bu hafta temizlikçi kadını istemiyor 30 tl yi mutfağa aktardım
bir yerden de para geldi derken şimdi 190 tl oldu 170 tl sini kumbişime koydum.
ben kumbişimi boşaltmıştım halbuki bugün kısmeti açıldı Allah bereket versin inşallah

farmasi,ladyfog dolara geçen var midur? :))

canım dolarla arbitraj için doların kuru önemli değil ama bu seviyeden alınan dolar da ons düşmezse ve de dolar bilindik ters hareketi yaparsa yani ons yukarı dolar aşağı olursa elde patlar ama bilsek ki dolara bu seviyeden geçince dolar 1.90 tl olacak o zaman sıkıntı olmaz derim ama tabiki ytd :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…