ons 1590 ı zorluyor...
bence bugün 1580 i kırıp, üstünde kapanırsa,haftaya da yükseliş sürer...
yok 1580 i kıramayıp, altında kaparsa,haftaya tekrar 1550 altını görürüz...ytd.....
sabredip pazartesiyi bekleyip,ona göre pozisyon alacak olanlar kazanacak...
ben gibi sabırsızlar bugün işlem yapıp, 100 kazanacakken 10 la yetinecek.. :))
bile bile lades dedikleri bu olsa gerek.... :)))
Meyra ons bir çıkıp bir düşüyor. Ben pazartesiyi bekleyemem sanırım 16.30 ve 17.30 benim için önemli. Nedense o saatlerde pik yapıyor gidişatını belli ediyor. Ben gibi sabırsızlar ve umutsuzlar çok. Onlar illa ki satacak ve ons az da olsa düşecek bugün.
[Bmeyraa herhangi bir işlem yaptın mı canım ?][/B]
hayır,hala beklemedeyim..... :)
birazdan 91,5 tl. den aldığım bir miktar altın vardı,onları tl. ye çeviricem...
15:30 dan sonra da duruma göre bir miktar dolara geçmeyi düşünüyorum....
zira bu yükselişin balon olduğu ve önümüdeki haftadan itibaren tekrar düşüş yaşanacağı ihtimali kuvvetli.... deniyor.... :)
asıl yükseliş hazirandan sonra bekleniyor....
ya ben bu altından ayrılamıyorum ondan sonra da bakakalıyorum giden karın arkasından
malesef öyle oluyor canım... :))
ama şu sisli-puslu ortamda gr da 1 tl. ve üstü karı görüyorsan, kaçmak lazım bence... :)
ha sabredersin gr da 4-5 tl. de kazanabilirsin amaaa kayıbın da 4-5 tl. olabilir,onu da göze alman lazım... :)
az kar+az kar= çok kar,senin sözün,unutma canım... :))
o değil de 89 tl.yi gördüm almadım, daha iki gün önce....şu an gr da 3-4 tl. kar olacaktı... :))
arkadaşlar bilindiği üzre,ben bankasya ve kuveytürk le çalışıyorum...
arbitraj işleminiyse sadece bankasya da yapıyorum.....
makas aralığı bazı bankalara göre (özellikle garanti) çok çok fazla.....
mesela garantide 7 dolardan sonra kara geçerken,bankasya da kara geçebilmek için 20 dolar gibi bir oynama olması gerekiyor ki kar başlasın...
ama bütün bunlara rağmen faizli bankaya bulaşmadığım için mutluyum ve bankasya da devam etmeyi düşünüyorum... :)
benim huzurlu olmam,elde edeceğim üç beş kuruş kardan, çok çok daha önemli... :)
evet yaa hepsi çok doğru doğuda yaşam çok pahalı gerçekten... kira, ulaşım, kıyafet, gıda..... batıya oranla çok pahalı. zaten ne kaldı geriyeebir kıyafet almaya gidiyorum çok sıradan hatta adi malar bile o kadar değerli oluyorki burda.. buralar mahrumiyet bölgesi olduğu için ee haliylede epey pahalı oluyor. babam memleketten geldiğinde her çarşı pazar dönüşünde şoklar halinde söyleniyor. bu ne yaa ben bu parayla memlekette 3 pazar alışverişi görürdüm diye gerisini siz düşünün artık... buraya herşey çok az geldiği için çok kiymetli oluyor.. bide en çok şaşırtan çarşıya yakın diye iki kat artırılan kira fiyatları çarşı dedikleri batıda her mahalle arasında bulunabilecek birkaç küçük dükkan ve süpermarketten oluşuyor kızlar. dua edin bana hayırlısıyla kurtulalım şurdan eşimle.... 3 senem bitti 1 senem kaldı hala en ufak alışamadık...
Herkese selam
Bugün diş hekimine gittim nihayet dişimi yapacak haftayaÇok heyecanlıyım ve korkuyorum
Bebişime oda yaptırmaya karar verdim hatta bugün parasını verdik bile =) 1.100tl'ye yapılıyor ama çok içime sindi. büyüyen yatak ve 3 kapılı dolap olacak. Fakat hiçbirisi bebek ya da çocuk odalarındaki gibi küçük değil oldukça büyük ve geniş olacak. Malzeme de çok kaliteli. Çok överek anlattım ama çook hevesliyim bebeğimin güzel bir odası olacak diye
farmasi,ladyfog dolara geçen var midur? :))
farmasi,ladyfog dolara geçen var midur? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?