Canım ablacımm 2013 mart gibi bozdurucaz.. cokta uzun vadelıd egıl o yuzden cok kararsız kaldık
bir seneden fazla bir zaman o nedenle uzunca bir süre canım.
ama altında genel olarak bir düşüş eğiliminin olduğu ifade ediliyor haberin olsun
nasılsın farmasi? :)
ortalık biraz duruldu gibi,doların da ateşi söndü biraz,bir miktar daha arbitraj yapılabilir mi acaba? sen ne dersin?
düşeceği söyleniyor.... gerçi çıkacağı da söyleniyor.... :))
bence 20 haziran a kadar bir düşüş daha yaşarız,20 haziran dan sonra da yükseliş başlar....tabi yine sağ gösterip,sol vurabilirler.... bunların işi belli olmaz... :)
kısa süreli arbitrajda kar olabilir gibi duruyor ama bilemiyorum yine de... :))
çok duygulandım çok da mutlu oldum benim içinde güzel dilekte bulunmana Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder içimden bir ses oğlun olacak diyor bilmem nerden geldi bu his ama sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir bebek olur inşaalllah ne güzel bir telaş vardı şimdi yüreğinde ben hamile oldugum ilk andan itibaren ellerim hep karnımdaydı gece uyurken yanlışlıkla ellerim aşağı kaysa bile hemen uyanırdım kendimce onu korudugumu düşünürdüm hayırlısı bakalım şükrediyorum dua ediyorum hayırlısıyla yeniden bir bıdığım olsun diye rumuzumda ondan akıllıbıdıkk
tebrik ederim canım,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... :)
isteyen herkese de bol bol evlat versin.... :))
ben de 3. için niyeti bozmak üzereyim de... :)
canım Allah sağlıklı ,hayırlı yazgılı evlat nasip etsin inşallah
darısı tüm evlat isteyen kardeşlerimizin başına inşallah
Günaydın farmasi, günaydın hanımlar
Zararımı 300 TL'ye indirip elimdeki tüm altını sattım. Beklemedeyim. Dolar mı alsam altın mı alsam bilemedim. İkisi de riskli şu an.
Az kaldı. bU azimle bu zararı da kapatırım ben inşallah
Ons öyle bir coştu ki altınları bozduğuma çok pişman oldum. Acaba çıktığı gibi dip mi yapacak?
arkadaşlar ladyfog dan haberi olan var mı? son zamanlarda uğramıyor....
umarım bir sıkıntısı yoktur...babası da iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?