Kirli Çıkılar )))

Canım ablacımm 2013 mart gibi bozdurucaz.. cokta uzun vadelıd egıl o yuzden cok kararsız kaldık

bir seneden fazla bir zaman o nedenle uzunca bir süre canım.
ama altında genel olarak bir düşüş eğiliminin olduğu ifade ediliyor haberin olsun

nasılsın farmasi? :)
ortalık biraz duruldu gibi,doların da ateşi söndü biraz,bir miktar daha arbitraj yapılabilir mi acaba? sen ne dersin?
düşeceği söyleniyor.... gerçi çıkacağı da söyleniyor.... :))
bence 20 haziran a kadar bir düşüş daha yaşarız,20 haziran dan sonra da yükseliş başlar....tabi yine sağ gösterip,sol vurabilirler.... bunların işi belli olmaz... :)
kısa süreli arbitrajda kar olabilir gibi duruyor ama bilemiyorum yine de... :))

canım biliyorsun ben bir miktar altını dolarla , bir miktarı da tl ile sattım.

artık arbitraj için 1630-1640 arasını bekliyorum.

alım için de 1580 ve altını seviye olarak beliirledim

1630 dan sonrası için kademeli satış hedef

tl olarak 96-97 ve üzeri kademeli satış hedefi
tl olarak alış hedefi 92-90 ve altı

canım benim çok üzüldüm yaa. Rabbim hakkında hayırlısını versin. rumuzunda çok etkiledi beni, ne diyeceğimi bilemiyorum... umarım çok güzel günler seni bekliyordur. oğlum olacak diyosun öylemi?? bakalım hayırlısıyla öğrenelim cinsiyeti ilk burada paylaşırım hislerin ne kadar kuvvetliymiş görürüz lütfen üzme tatlı canını. Allahım görüyor ne sıkıntılardan geçtiğini. Yüce yaradan sevdiği kulundan sıkıntıyı eksik etmezmiş...

tebrik ederim canım,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... :)
isteyen herkese de bol bol evlat versin.... :))
ben de 3. için niyeti bozmak üzereyim de... :)

ohh oohhh hadi hayırlısı bakalım bol bol çalışmalar sana o zaman çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım

canım Allah sağlıklı ,hayırlı yazgılı evlat nasip etsin inşallah

darısı tüm evlat isteyen kardeşlerimizin başına inşallah

aminnn amiiinn canım benim çokk teşekkür ederim bu iyi dilekler için. çok mutlu ettiniz beni.. biliyorsunuz dünya dua üzerine dönüyor Allahım isteyen herkese versin sağlıklı bebişlerr

Günaydın farmasi, günaydın hanımlar

Zararımı 300 TL'ye indirip elimdeki tüm altını sattım. Beklemedeyim. Dolar mı alsam altın mı alsam bilemedim. İkisi de riskli şu an.

Az kaldı. bU azimle bu zararı da kapatırım ben inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah herşey istediğin gibi olur canımmmmmmmmmmm

farmasi benim dolarlar elimde patlayacak anlaşılan... :))
ons son sürat çıkıyor bugün....
bakalım nereye kadar...
4. bir dip yapsaydı da sonra çıksaydı hiç fena olmazdı ama.... :)))

Ons öyle bir coştu ki altınları bozduğuma çok pişman oldum. Acaba çıktığı gibi dip mi yapacak?

merhaba arkadaslar bir sorum var cevaplarsaniz cok sevinirim simdi ben yurtdisindayim 83 m2 evim var .dört cocugum oldugu icin dar geliyor.ama yenisini almaya cesaretim yok malum kredi vs. simdi diyorumki ben bu evimi kiraya verip daha genis bir eve kiraya ciksam cokmu sacmaolur .sizce özellikle farmasi cevaplarsaniz sevinirim.:44::44:

arkadaşlar ladyfog dan haberi olan var mı? son zamanlarda uğramıyor....
umarım bir sıkıntısı yoktur...babası da iyidir....

merhaba arkadaşlar... aldığım maaşı euroya çeviriyordum ama altına aktar dediler. şu gr altınlardan yani çeyrek altın almıyorum da altın hesabıma aktarıyorum. sizce doğru mu yapıyorum? çok az bi param var ondan da olmiyimm yaaa

arkadaşlar ladyfog dan haberi olan var mı? son zamanlarda uğramıyor....
umarım bir sıkıntısı yoktur...babası da iyidir....

Canım arkadaşım,
İyiyim merak etme.
Çok teşekkür ederim ilgin için.
Yıl sonu işleri, toplantılar...
Buralardayım.:)
Bakıyorum sakinlik çökmüş buraya gidip sizi aldatıyorum başka topiklerle.:)
Babam yarın yanıma geliyorlar.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…