Kirli Çıkılar )))

Farmasi küçük beylerin sünnetleri oldu mu ne güzel İnşallah gönlüne göre geçmiştir her şey.

Ben de 20 haziranı bekliyorum. İçimde düşecek diye bir his var ama belli olmaz, sarı lira oyun edebilir

Allah razı olsun canım çok şükür merasimleri yapıldı bitti.
gayet sade ve şık oldu mevlüt- yemek o kadar.
sağolsun gelen davetliler olumlu düşüncelerini paylaştılar.
darısı tüm özenen dostların başına inşallah biz sıramızı savdık

Amin canım inşallah. Ben de artık bebek düşünmeye başladım. Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

Amin canım inşallah. Ben de artık bebek düşünmeye başladım. Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

hayırlısı canım... :) ilk bebeğin mi olacak? :)
bebek lafını duyunca hemen atlıyorum....
3. için tekrar tekrar hevesleniyorum,bütün zorluklarını bildiğim halde... :))

meyraa kaç yaşındasın
diğer kuzucukların kaç yaşındalar ?

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmmmm

evet yaptık tatlı telaşemiz bitti, Rabbim özenen kullarına göstersin inşallah

Yapmışsınız sünneti farmasi, darısı düğünlerine inşallah =)

Şimdi yorumlarınızı okudum altınla ilgili, bizde şuanda 6.500tl nakit var, eşim iyi takip et de altın alalım diyor ama ben çekiniyorum açıkçası. 20'sini bekleyelim bakalım neler olacak!

Aminnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun canımmmmmmmmmmm darısı senin kuzucuğun başına inşallah
herkes altının düşüp alım için fırsat oluşturmasını bekliyor hayırlısı bakalım

bende düğünlü oynamalı eğlenmeli oldu sanmıştım en güzeli mevlütlü olmsaı peki fotografları ne zaman paylşacaksın çok merak ettim

bende düğünlü oynamalı eğlenmeli oldu sanmıştım en güzeli mevlütlü olmsaı peki fotografları ne zaman paylşacaksın çok merak ettim

nasip olursa fotoğrafları fotoğrafçıdan flash belleğe attırayım albüme ekleyeyim
burada olursa silinmiyor

Evet canim nasip olursa ilk bebeğim olacak. 8 aylık evliyim ben.düzenimizi kurduk borçlar da hafifledi.artık üçüncü bir ses lazım eve.ben uç cocuk isterdim şahsen

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar hayırlı huzurlu sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah herşey gönlümüzce olur

meyraa kaç yaşındasın
diğer kuzucukların kaç yaşındalar ?

şeyyy,kem,küm.... :) 34 bitti diyelim...... :)))
büyük oğlum mayısta 7 ye girdi,küçüğüm de kasım da 5 e girecek.... :)
ikisinin arasında tam 2.5 yaş var....ikinciyle üçüncü arasında 5 yaş gibi bir fark olucak,tabi Rabbim nasip eder de bir evlat daha verirse bize inşaAllah, hayırlısıyla.... :)
güzelll bir tatil yapıp tatilden sonra düşünüyorum 3. yü.... :)
hiç öyle evleneyim de,anne olayım gibi planları olan bir insan değildim ama evlendikten sonra tabiri caizse, çocuk delisi oldum, çıktım... :))
yoğun bir iş temposuyla çalışmama,bakım sorunlarına,çok sabırsız olmama vs. vs. ye rağmen... :)
gönüllü köle,her anne gibi..... :)

süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Rabbim isteyen herkese nasip etsin......

en başta da sana canım,inşaAllah... :)

Amin sağolasın canım
o kadar dua edenim var çok şükür ne ballıyım yaaa
Allah razı olsun sizden. ama ben namazların ardından da isterim dua

sen düşünmüyor musun 3.yü? :))

canım ben çalışmamış olsam 4 tane isterdim.
benim şansımdan 1. bıdıkla annem ilgilendi hep
2. bıdıkla da biraz annem ilgilendi,sonra birkaç bakıcı şimdi bu sene sağolsun gene annem ilgilendi.
annemin yaşı 60 artık ona da yazık .
taze bebişi bakıcı eline vermek istemiyorum biraz büyüse de bakıcıyla uğraşmak istemiyorum o nedenle Allah bunların ömürlerini versin yazgılarını hayırlı yazsın
rabbim tüm evlat isteyen dostlarımın, dost niyetlilerimin başına versin hayırlı ,gönül üzmeyecek evlat inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
başta karanfilce ve akıllıbıdık olmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…