Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar hanımlar

bugün benimde maaş günümdü hesaplarıma göre ay sonunda birikim yapabileceğim miktar 600 tl bakalım ay sonu birikimim ne kadar olacak :)))

Allah sabır versin sana, başka söz söyleyemiyorum =(

Herkese selam
Maaşlar yattı bakalım bu ay ne kadar ayırabileceğiz kenara,yazlık kıyafet alışverişi yapmamız gerek ama inşallah yine 2.000tl ayırabiliriz.

Son düzenleme:
selam kızlaar :)) hep ayın 15 inde buraya uğruyorum niyeyse :))))
94 küsurdan 7 gr aldım. 21 gr altınım oldu. allah bereket versin. alamayana da versin inşallah.....

kızlar eski tarihli çeyrek 153 tl idi
günümüz vardı , arkadaş para istedi 153 tl verdik arkadaşa

maaşlarımızı da aldık Allah bereket versin

ben 1632 küsürü de gördüm :)
de pek bişey değişmiyor...gr tl. çok değişmediği için ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz... :)
bir miktar arbitraj yaptım sadece.....

acaba ons 1640-1650 belki de 1670 denemelerinden sonra hatrı sayılır bir geri çekilme yaşar mı ?

içimdeki ses sanki bunlar olur diyor :)))

acaba ons 1640-1650 belki de 1670 denemelerinden sonra hatrı sayılır bir geri çekilme yaşar mı ?

içimdeki ses sanki bunlar olur diyor :)))

valla görüntü o.....her halükarda düşecek de, önemli olan nereye kadar yükselip, nereye kadar düşebileceğini kestirebilmek.... ve tabi ne zaman..... :)

95,5 dan 1,09 gr altın aldım 18,91 yuvarlak hesap olsun diye 1000 tl de öğrenciliğimden kalma bir kartıma yatırdım 200 de gün paramı verdim annemin benim eşimin cep telefonlarını ve wınnnn parasını yatırdım 200 de kendime harçlık ayırdım benim maaş hesabım şuan oldu 000000000000000000000
bundan sonra hep böyle altının gidişatına göre bu ayırdıgım bin lirayı da parça parça gram altın alacağım.....

dün kaynımla görüştüm neden daha ödemiyorsun borcunu diye açıklaması şöyle sevgidiği bir kız var asgari ücretle çalışıyor onunla nikah yapacakmış onun parasıyla istanbulda kirada geçinecekler kendi maaşıylada borçları ödeyeceklermiş elbet öderken bizede sıra gelirmiş ooooo nikah düğün ev kurma dünya masraf nasıl ödenecekse kendisi bile başkalarının yanında geçici kalıyor....
dedim bizim huzurumuzu kaçırıyoersun 2 yıl oldu artık yeter dedim dediği şu sen eşini hiç sevmiyormusun ufacık bir borç (2800lük bir borç) için bırakacakken huzurunu kaçırırken,,, benim okadar borcum varken hala benimle evlenmek isteyen bir kız var demekki hala sevgi varmış dedi.... koskoca iki devlet memurusunuz geçinemiyormusunuz dedi........ bu ne ukalaalıkkkkkkkk

Son düzenleme:
valla görüntü o.....her halükarda düşecek de, önemli olan nereye kadar yükselip, nereye kadar düşebileceğini kestirebilmek.... ve tabi ne zaman..... :)[/B]

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

bu ne terbiyesizliktir ya haddini fazlasıyla aşmış

bu ne terbiyesizliktir ya haddini fazlasıyla aşmış bir de kazancınızın hesabını mı vereceksiniz Allah Allah
en iyisi uzak durun böylelerinden özellikle de parasal açıdan resmiyet kazandırın ilişkinize ve sınır getirin herkes haddini de bilsin hududunu da

kızlar maaş farkları ne zaman ödenecek bileniniz var mı ?

Son düzenleme:

ben de bunu sormak için girmiştim buraya ki senin sorunla daha yatmamış olduğunu öğrendim. internet hesabıma giremedim de ben de merak etmiştim yattı mı acaba diye

Bu ne pişkinlik böyle ya. Sen muhatap olma onunla bence.

Bizim bordrolar geldi. YArın da yatacakmış hesaplara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…