canım ben çalışmamış olsam 4 tane isterdim.
benim şansımdan 1. bıdıkla annem ilgilendi hep
2. bıdıkla da biraz annem ilgilendi,sonra birkaç bakıcı şimdi bu sene sağolsun gene annem ilgilendi.
annemin yaşı 60 artık ona da yazık .
taze bebişi bakıcı eline vermek istemiyorum biraz büyüse de bakıcıyla uğraşmak istemiyorum o nedenle Allah bunların ömürlerini versin yazgılarını hayırlı yazsın
rabbim tüm evlat isteyen dostlarımın, dost niyetlilerimin başına versin hayırlı ,gönül üzmeyecek evlat inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
başta karanfilce ve akıllıbıdık olmak üzere
2. bıdıkla da biraz annem ilgilendi,sonra birkaç bakıcı şimdi bu sene sağolsun gene annem ilgilendi.
taze bebişi bakıcı eline vermek istemiyorum biraz büyüse de bakıcıyla uğraşmak istemiyorum o nedenle Allah bunların ömürlerini versin yazgılarını hayırlı yazsın
rabbim tüm evlat isteyen dostlarımın, dost niyetlilerimin başına versin hayırlı ,gönül üzmeyecek evlat inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiinnnnnn..... :)
ilerde bakıcı sorunu olmaz,o zaman da çocuk yapılmaz.... :)
yani tanıdığım biçok kişi 3. çocuğu yapmadıkları için pişman oluyor,yaş ilerledikçe.... benden söylemesi.....:)
Rabbim hayırlısını versin....
bi de şöyle patatesli köfteli süper bi tarifin var mı,fırın,tencere farketmez.... :)
benim büyük oğlan köfte isterim diye tutturuyor...haftada 5 gün yese bıkmaz....çok yemek seçiyor.... :)
ben ""alo"" kullanıyorum aslında memnun gibiyim ama siyahlarda deterjan kalıntısı oluyordu çift durulama yaptırmama rağmen bende siyahlar için ""woolite " sıvı siyah sihir kullanıyorum mennunum bundan
ama şöyle beyaz reknli her türlü çamaşırı 90 derece değilde daha düşük ısıdada yıkayabilecek temizleyecek deterjan arıyorum birde ben artık çamaşır makinesinde yummuşatıcı,beyazlatıcı, kireç önleyici kullanmayı düşünmüyorum sanki gereksiz gibi geliyor sadece yumuşatıcı havlularda etkili oluyor gibi
çamaşır topu hakkında düşünceleriniz neler kullanan öneren var mı
ben ersağ ürünlerini kullandığım için deterjanı da onu kullanıyorum.içinde fosfat olmadığından en azından doğaya zarar vermiyorum diye mutluyum. tabi bitkisel içerikli olması da avantaj. beyazlar süper ötesi beyaz çıkıyor. beyazlar için gerçekten memnun olduğumu söyleyebilirim. renkliler için ise çok deterjan koymadığım için bilemiycem çünkü renklilerimizi genelde ter kokusunu arındrımak için yıkıyorum.kızlar hangi çamaşır deterjanını kullanıyorsunuz ?beklentilerinizi karşılıyor mu deterjanınız?
merak ettiğim birkaç şeyi sormak istiyorum aslında bu konularla ilgili forumda bir sürü konular açılmış ama ben birde sizin fikrinizi sormak istedim
**bim in ürünlerini kullanıyormusunuz memnunmusunuz özellikle almaya//almamaya dikkat ettiğiniz ürünleri var mı
**kışlık yiyecek hazırlıkları yapıyormusunuz kurutulmuş dondurucuda yoksa ihtiyaç ne zaman olursa ozaman mevsim dışı ürün olsada alıyormusunuz marketlerden
**market alışverişlerinde az az haftalık alışveriş mi yaoıyorsunuz yoksa bazen aylık bazden birkaç ay yetecek boylarda miktarlarda mı alıyorsunuz toplu alışveriş gibi
**temizlik ürünlerini, temel gıda, un yağ şeker bakliyatları büyük boylardan almak tercihiniz olur mu yoksa boşyere evde yer kaplamaktan mı ibaret olur
altın düşüyoooooor mu neeeee
evet canımmmmmmmmm dolar düştüğü için altının gr / tl fiyatı düşüyor.
farmasi acaba daha düşermi ben günlerdir paramı tutuyorum almıyorum ay sonuna doğru alırım demiştim
merak ettiğim birkaç şeyi sormak istiyorum aslında bu konularla ilgili forumda bir sürü konular açılmış ama ben birde sizin fikrinizi sormak istedim
**bim in ürünlerini kullanıyormusunuz memnunmusunuz özellikle almaya//almamaya dikkat ettiğiniz ürünleri var mı
**kışlık yiyecek hazırlıkları yapıyormusunuz kurutulmuş dondurucuda yoksa ihtiyaç ne zaman olursa ozaman mevsim dışı ürün olsada alıyormusunuz marketlerden
**market alışverişlerinde az az haftalık alışveriş mi yaoıyorsunuz yoksa bazen aylık bazden birkaç ay yetecek boylarda miktarlarda mı alıyorsunuz toplu alışveriş gibi
**temizlik ürünlerini, temel gıda, un yağ şeker bakliyatları büyük boylardan almak tercihiniz olur mu yoksa boşyere evde yer kaplamaktan mı ibaret olur
canım dolarda düşüş bekleniyor o nedenle gr /tl fiyatı düşebilir ben de alım için beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?