Kirli Çıkılar )))

gerçekten de haddini fazlasıyla aşmış biri
çok kızdım gerçekten ama sakin ol canım bundan sonra yapacaklarına bakacaksın artık. eşine kesin çizgini koyacaksın. bana bunları söyledi mi söylemedi mi.. borcu olan bi insansın utan birazz... o sevgi laflarını da yutar bi gün görürsün boynu bükülür..

boşver canım gün olur kervan döner..
bizim evliliğimizin ilk yıllarında kaynım da bize aldığınız parayı nasıl yetiremiyorsunuz diye hadsiz bi laf etmişti. karısı çeyiziyle hava attı kendi de bu lafı söyledi. oysa ben herşeyimi kendim almıştım tüm çeyizimi. ve doğal olarak ilk aylar zorlanmıştık.saf eltim benim şuyum var buyum var diye hava atmış tadımı kaçırmıştı. şimdi 600 tl maaş alıyor uzun bi süre de işsiz kaldı. biz o lafların üzerine borçların bitmesi şöyle dursun tatillere gittik evimizi aldık onlar hep boynu bükük sustular. sevinmedim kesinlikle hatta çok üzüldüğüm zamanlar oldu ikizleri var ve mamalarını dahi kayınpederim alıyor. oysa bunlara maruz kalacak kişi miydi kaynım. oooo o havalar hep bitti gitti.. ama insan böyle sevgi ölmemiş bilmem ne iddialı laflar etmeyecek. çünkü gün gelir o laflarını boğazına tıkana tıkana yutmak zorunda kalırsın.

canımsınız hepinize çok teşekkür ederim
sevgi diyalog diye birşey kalmadı hepsini çıkarttım hayatımdan geçen sene temmuz ayından bebeğim karnımda öldüğünde ve o halde doğum yaptıgım zaman eşimin aileside benim için bitmişti şimdi burda yazsamm çok çok can yakar tv de gördüğünüz en merhametsiz film bile onların yanında hafif kalır....
bebeğim, kaybettikten sonra evdeki eltimin yorumu eee zaten senin çok kanaman vardı öleceği belliydi ya ölecek ya sakat olacaktı niye üzülüyon alışık olmalıydın dedi....
kayınvalidem de sen bebeğinin sesini duymadın cennette sana bir faydası olmaz (ben bebeğim öbür dünyada bizi bekliyor demiştim)
şimdi hamile olan ve 3 yaşında bir kızı olan yani annelik duygusu yaşamış olan görümcemde hamilelelik boyunca hiç aramadıgı halde o kadar hastanede yatmama rağmen doğumdan sonrada bi on gün sonra ben aradıgımda yaptıgı açıklama ben senin acın geçince arayacaktım seni....
ayy unuttum en tuhafıda büyük eltim düğünümde benden ayrıca davetiye beklemiş ben hiç tanımadıgım görmediğim sesini bile duymadıgım birini niye davet edeceksem damat tarafından birini birde işte bu yüzden ne düğünüme geldi ne düğün sonrası hayırlı olsun eşim askere gitti Allah kavuştursun dedi hamilelkte aylarca hastanede yattım 6 aylık bebeği kaybettim bi geçmiş olsun bile demedi sonra deprem oldu yine tık yok ama biz deprem sabahı üzürimde sadece pijamalarımla ilk uçak nereye olursa olsun diye istanbula kendimizi zor atmışken kayın validem aaaa ayıp olur eltinlere gidin diyo bende dedim ayıp sadece bende mi oluyor sözüm geçmiyo sana dedi dedim sözünü bana değil benden öncekilere geçirecektin ki bende zamanı geldiğinde yapayım şimdi gidemem diyo gurur yapıyorsun senin yüzünden abi kardeşin arası açılacak dedim eşimle abisi birbirini 5yıldır görmüyor(abisi uluslararası gemide kaptan eşimle tatilleri uymadıgına görmüyorlar) benle evleneli bir yıl oldu benimle ne ilgisi var dedim ayyy ben daldım döktüm de içimi döktüm

keşke tatlı dilli bir kayınvalidem olsaydı şöyle akıllı bir eltim olsaydı tartışsak bile bir seviyesi olurdu

şimdi yaz tatli geldi eşimin ailesine gidilecek mi gidilmeyecek mi o durum var geçenlerdede kayınpederim hastalandı eşim gitmek istiyor sen istemiyorsan seni zorlayamam diyo ben ne yapacağımı bilmiyorum kayınpederimi çok severim aslında ama ama ama ama ne dersiniz kızlar

eşin kırılmayacaksa gitme
eğer kısa kesecekseniz tatili eşini yalnız bırakma

canım tabiki sen bilirsin ama bence git
madem kayınpederini de seviyorsun

günaydın kirli çıkılar mutlu haftasonları dileğiyle...

bence gitmelisin canım.... ben olsam giderdim....
onlar büyüklüklerini bilmeseler bile sen küçüklüğünü bil,elbet birgün utanırlar yaptıklarından....
onlar öyle yapıyor diye, sen de böyle yaparsan,ne farkın kalır onlardan...
iyilik yapan da kendine,kötülük yapan da, kendine yapar...bunu bi anlasak hiçbir sorun kalmayacak zaten....

merhaba arkadaşlar...umarım keyifler yerindedir.....
ben de birazdan benim ufaklığın yılsonu gösterisine gidicem....bakalım neler yapacak bıdık... :))
önümüzdeki hafta,adrenalini yüksek bir hafta olacak...altında,dolarda,tl. de,vs. de olanlar,bol bol dinlenip,enerji depolayın,benden söylemesi.... :))

iyi eğlenceler canımmmmmmmmmmmmmm

önümüzdeki hafta bol bereketli ,hayırlı kazançlı bir hafta olur inşallah hepimiz için

mirac kandilimiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşallah kirli çıkılar

Selam kızlaar şimdi 4 altınım ve bankada da 40 tl param var şimdi sormak istediğim bir şey var benim 3 ayrı bankada bankamatik kartlarında küsüratlı paralar kaldı hep böyle 1.58, 2.15 falan gibi. Şimdi ben p.tesi günü bu bankalara gidip vezneden hesaptaki o bozuklukları istesem bana deli gözüyle bakarlar mı? Biraz zor günler geçiriyoruz da kumbarama atacak kadar para lazım. Gerçi hesaptaki para benim param neden deli gözüyle baksınlar ki değil mi?

Dediğin gibi senin paran kim ne diyebilir.. İstersende kalan bakiyeni öğrenip üstünü vezneden yatırıp bankamatikden 10 TL şeklinde çekebilirsin hem bozuklarla uğraşmazsın..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bol bereketli kazançlarrrrrrrrrr

Altının gramında ve doların tl karşılığında hafif bir düşüş var sizce bu nereye kadar düşer
dolar 1,812
euro 2,8884
altın 94,72
ne dersiniz alım için fiyatlar

Son düzenleme:
Altının gramında ve doların tl karşılığında hafif bir düşüş var sizce bu nereye kadar düşer
dolar 1,812
euro 2,8884
altın 94,72
ne dersiniz alım için fiyatlar

merhaba canım fed öncesi piyasada bir durgunluk hakim
altın bir yöne gidecek ama ne yöne gidecek bunun beklentisi hakim piyasada yani belirsizlik hakim
fed toplantısı 20 haziranda hep beraber bekleyip ,göreceğiz

ben şahsen bu fiyattan almıyorum tl de beklemedeyim kesinlikle y.t.d

ne diyelim artık hayırlısı olsun
sünnet düğününü yaptınız galiba hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

ne diyelim artık hayırlısı olsun
sünnet düğününü yaptınız galiba hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmmmm

evet yaptık tatlı telaşemiz bitti, Rabbim özenen kullarına göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…