- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
95,5 dan 1,09 gr altın aldım 18,91 yuvarlak hesap olsun diye 1000 tl de öğrenciliğimden kalma bir kartıma yatırdım 200 de gün paramı verdim annemin benim eşimin cep telefonlarını ve wınnnn parasını yatırdım 200 de kendime harçlık ayırdım benim maaş hesabım şuan oldu 000000000000000000000
bundan sonra hep böyle altının gidişatına göre bu ayırdıgım bin lirayı da parça parça gram altın alacağım.....
dün kaynımla görüştüm neden daha ödemiyorsun borcunu diye açıklaması şöyle sevgidiği bir kız var asgari ücretle çalışıyor onunla nikah yapacakmış onun parasıyla istanbulda kirada geçinecekler kendi maaşıylada borçları ödeyeceklermiş elbet öderken bizede sıra gelirmiş ooooo nikah düğün ev kurma dünya masraf nasıl ödenecekse kendisi bile başkalarının yanında geçici kalıyor....
dedim bizim huzurumuzu kaçırıyoersun 2 yıl oldu artık yeter dedim dediği şu sen eşini hiç sevmiyormusun ufacık bir borç (2800lük bir borç) için bırakacakken huzurunu kaçırırken,,, benim okadar borcum varken hala benimle evlenmek isteyen bir kız var demekki hala sevgi varmış dedi.... koskoca iki devlet memurusunuz geçinemiyormusunuz dedi........ bu ne ukalaalıkkkkkkkk
canımsınız hepinize çok teşekkür ederim
sevgi diyalog diye birşey kalmadı hepsini çıkarttım hayatımdan geçen sene temmuz ayından bebeğim karnımda öldüğünde ve o halde doğum yaptıgım zaman eşimin aileside benim için bitmişti şimdi burda yazsamm çok çok can yakar tv de gördüğünüz en merhametsiz film bile onların yanında hafif kalır....
bebeğim, kaybettikten sonra evdeki eltimin yorumu eee zaten senin çok kanaman vardı öleceği belliydi ya ölecek ya sakat olacaktı niye üzülüyon alışık olmalıydın dedi....
kayınvalidem de sen bebeğinin sesini duymadın cennette sana bir faydası olmaz (ben bebeğim öbür dünyada bizi bekliyor demiştim)
şimdi hamile olan ve 3 yaşında bir kızı olan yani annelik duygusu yaşamış olan görümcemde hamilelelik boyunca hiç aramadıgı halde o kadar hastanede yatmama rağmen doğumdan sonrada bi on gün sonra ben aradıgımda yaptıgı açıklama ben senin acın geçince arayacaktım seni....
ayy unuttum en tuhafıda büyük eltim düğünümde benden ayrıca davetiye beklemiş ben hiç tanımadıgım görmediğim sesini bile duymadıgım birini niye davet edeceksem damat tarafından birini birde işte bu yüzden ne düğünüme geldi ne düğün sonrası hayırlı olsun eşim askere gitti Allah kavuştursun dedi hamilelkte aylarca hastanede yattım 6 aylık bebeği kaybettim bi geçmiş olsun bile demedi sonra deprem oldu yine tık yok ama biz deprem sabahı üzürimde sadece pijamalarımla ilk uçak nereye olursa olsun diye istanbula kendimizi zor atmışken kayın validem aaaa ayıp olur eltinlere gidin diyo bende dedim ayıp sadece bende mi oluyor sözüm geçmiyo sana dedi dedim sözünü bana değil benden öncekilere geçirecektin ki bende zamanı geldiğinde yapayım şimdi gidemem diyo gurur yapıyorsun senin yüzünden abi kardeşin arası açılacak dedim eşimle abisi birbirini 5yıldır görmüyor(abisi uluslararası gemide kaptan eşimle tatilleri uymadıgına görmüyorlar) benle evleneli bir yıl oldu benimle ne ilgisi var dedim ayyy ben daldım döktüm de içimi döktüm
keşke tatlı dilli bir kayınvalidem olsaydı şöyle akıllı bir eltim olsaydı tartışsak bile bir seviyesi olurdu
şimdi yaz tatli geldi eşimin ailesine gidilecek mi gidilmeyecek mi o durum var geçenlerdede kayınpederim hastalandı eşim gitmek istiyor sen istemiyorsan seni zorlayamam diyo ben ne yapacağımı bilmiyorum kayınpederimi çok severim aslında ama ama ama ama ne dersiniz kızlar
sevgi diyalog diye birşey kalmadı hepsini çıkarttım hayatımdan geçen sene temmuz ayından bebeğim karnımda öldüğünde ve o halde doğum yaptıgım zaman eşimin aileside benim için bitmişti şimdi burda yazsamm çok çok can yakar tv de gördüğünüz en merhametsiz film bile onların yanında hafif kalır....
bebeğim, kaybettikten sonra evdeki eltimin yorumu eee zaten senin çok kanaman vardı öleceği belliydi ya ölecek ya sakat olacaktı niye üzülüyon alışık olmalıydın dedi....
kayınvalidem de sen bebeğinin sesini duymadın cennette sana bir faydası olmaz (ben bebeğim öbür dünyada bizi bekliyor demiştim)
şimdi hamile olan ve 3 yaşında bir kızı olan yani annelik duygusu yaşamış olan görümcemde hamilelelik boyunca hiç aramadıgı halde o kadar hastanede yatmama rağmen doğumdan sonrada bi on gün sonra ben aradıgımda yaptıgı açıklama ben senin acın geçince arayacaktım seni....
ayy unuttum en tuhafıda büyük eltim düğünümde benden ayrıca davetiye beklemiş ben hiç tanımadıgım görmediğim sesini bile duymadıgım birini niye davet edeceksem damat tarafından birini birde işte bu yüzden ne düğünüme geldi ne düğün sonrası hayırlı olsun eşim askere gitti Allah kavuştursun dedi hamilelkte aylarca hastanede yattım 6 aylık bebeği kaybettim bi geçmiş olsun bile demedi sonra deprem oldu yine tık yok ama biz deprem sabahı üzürimde sadece pijamalarımla ilk uçak nereye olursa olsun diye istanbula kendimizi zor atmışken kayın validem aaaa ayıp olur eltinlere gidin diyo bende dedim ayıp sadece bende mi oluyor sözüm geçmiyo sana dedi dedim sözünü bana değil benden öncekilere geçirecektin ki bende zamanı geldiğinde yapayım şimdi gidemem diyo gurur yapıyorsun senin yüzünden abi kardeşin arası açılacak dedim eşimle abisi birbirini 5yıldır görmüyor(abisi uluslararası gemide kaptan eşimle tatilleri uymadıgına görmüyorlar) benle evleneli bir yıl oldu benimle ne ilgisi var dedim ayyy ben daldım döktüm de içimi döktüm
keşke tatlı dilli bir kayınvalidem olsaydı şöyle akıllı bir eltim olsaydı tartışsak bile bir seviyesi olurdu
şimdi yaz tatli geldi eşimin ailesine gidilecek mi gidilmeyecek mi o durum var geçenlerdede kayınpederim hastalandı eşim gitmek istiyor sen istemiyorsan seni zorlayamam diyo ben ne yapacağımı bilmiyorum kayınpederimi çok severim aslında ama ama ama ama ne dersiniz kızlar
merhaba arkadaşlar...umarım keyifler yerindedir.....
ben de birazdan benim ufaklığın yılsonu gösterisine gidicem....bakalım neler yapacak bıdık... :))
önümüzdeki hafta,adrenalini yüksek bir hafta olacak...altında,dolarda,tl. de,vs. de olanlar,bol bol dinlenip,enerji depolayın,benden söylemesi.... :))
Selam kızlaar şimdi 4 altınım ve bankada da 40 tl param varşimdi sormak istediğim bir şey var benim 3 ayrı bankada bankamatik kartlarında küsüratlı paralar kaldı hep böyle 1.58, 2.15 falan gibi. Şimdi ben p.tesi günü bu bankalara gidip vezneden hesaptaki o bozuklukları istesem bana deli gözüyle bakarlar mı? Biraz zor günler geçiriyoruz da kumbarama atacak kadar para lazım. Gerçi hesaptaki para benim param neden deli gözüyle baksınlar ki değil mi?
Altının gramında ve doların tl karşılığında hafif bir düşüş var sizce bu nereye kadar düşer
dolar 1,812
euro 2,8884
altın 94,72
ne dersiniz alım için fiyatlar
merhaba canım fed öncesi piyasada bir durgunluk hakim
altın bir yöne gidecek ama ne yöne gidecek bunun beklentisi hakim piyasada yani belirsizlik hakim
fed toplantısı 20 haziranda hep beraber bekleyip ,göreceğiz
ben şahsen bu fiyattan almıyorum tl de beklemedeyim kesinlikle y.t.d
ne diyelim artık hayırlısı olsun
sünnet düğününü yaptınız galiba hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
Allah razı olsun canımmmmmmmmmmmmm
evet yaptık tatlı telaşemiz bitti, Rabbim özenen kullarına göstersin inşallah
hani resimler farmasi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?