- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Bizim de yatmış farmasi, eşim söyledi ne kadar olduğunu ama unuttum ben =)
Birkaç güne birikmişleri toplayıp sana bildireyim bari.
Bir de bizim ortalama yükseltme sınavlarımız var, önümüzdeki hafta bitecek, her sınav başına yaklaşık 40tl ödeniyormuş =) Öğrenciler duymasın valla, para almak için bizi bıraktı derler =) Oradan gelen para yaklaşık 480tl falan olacak, onu Allah nasip ederse ailemin yanına gittiğimde harcamak için ayıracağım.
Bereketli olsun canım şimdiden ve de hayırlısıyla gönlüne göre güzel bir tatil geçirirsin inşallah.Bizim de yatmış farmasi, eşim söyledi ne kadar olduğunu ama unuttum ben =)
Birkaç güne birikmişleri toplayıp sana bildireyim bari.
Bir de bizim ortalama yükseltme sınavlarımız var, önümüzdeki hafta bitecek, her sınav başına yaklaşık 40tl ödeniyormuş =) Öğrenciler duymasın valla, para almak için bizi bıraktı derler =) Oradan gelen para yaklaşık 480tl falan olacak, onu Allah nasip ederse ailemin yanına gittiğimde harcamak için ayıracağım.
sonunda 700 e bir daire tuttuk 800e de nakliyeyle anlaştık bakanlıktan hala bir açıklama yok tayinler ne zaman olacak muallak....
temmuzun ilk haftsaınada uçak biletimizi alacağız fiyat değişmezse toplam 450 artı diğer yol masraflarıyla memlkete gitmemiz toplamında 630tl ulaşım masrafı çıkıyor ooooffff göçtük
bereketli olsun canım..
nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun..
bizim okulda 6 sınav göreviyle bilişimciler olarak rekor bizde. 100 öğretmeniz deama gerçekten bilerek koyma söz koınusu değil. biz meslek lisesindeyiz ne kadar kolay sorsak da sayısal ve mantık ağırlıklı olduğundan çocuklar çok zorlanıyor. bir de bizim meslek lisesinde 1 sınıfın 5 çeşit bilişim dersi oluyor. sene başında 12 çeşit yıllık plan hazırlamıştık. öğrencilere duyrulur
Bereketli olsun canım şimdiden ve de hayırlısıyla gönlüne göre güzel bir tatil geçirirsin inşallah.
öğrenciler hakikaten duymasınlar öyle düşünürlerama şunu bilsinler ki hiçbir zaman bu işin vicdani sorumluluğunu aklımızdan çıkarmayız
canım Allah kolaylık ve de sabır versin inşallah hayatının güzel günlerine doğru yolculuk başlıyordur senin için.
burada ne zamandır hareketlilik olmayınca ben de başka yerlerde takılıyordum canım =)
Bana da 12 tane görev yazmışlar. Bizim okulda daha önce hiç bu kadar çok ort. yük. ve sorumluluk sınavı olmadığından ne kadar para verildiğini tam bilmiyordum açıkçası. Ama bu yıl öğrenciler biraz ayağını denk alsınlar diye özellikle 9. ve 10.sınıflardan çok öğrenciyi bıraktık, toplu alınan bir kararla. Bizim okul öyle bir hal almıştı ki okuma yazma bilmeyen bir öğrenci bile mezun edildi okuldan, düşün artık. Böyle olunca öğrenciler biz çalışsak da çalışmasak da bu okuldan diploma alırız demeye başladılar iyice ve çok çok kötü bir durum oluştu. O yüzden de çok öğrenci kaldı.
Sen umreye ne zaman gideceksin karanfilce?
İnşallah canım, sağolasın.
dün gece van yine çok fena sallandı 5.0 şiddetinde 5 km derinliğinde ama tek katlı evden bırakın dışarı çıkmayı oldugum yerden adım bile atamadım dizlerimin bağı çözüldü hala bacakalrım sızlıyor bu aralar daha bir korkan oldum ölümden herkes bunu birgün tadacak ama sürekli beyninde olması insanı mahvediyor çok korkuyorum burada yaşamaktan perşembe günü vanda görev yapan iki öğretmeni ve bir askeri van bitlis karayolunda arabanın önünü kesip dağa kaçırmışlar hala onlardan bir haber yok üstelik ne tv de nede bakanlığın sitesin nede van mebin sitesinde herhangi bir bilgilendirme yapmıyorlar aileleri kim bilir ne haldedir geçen sene kaçırılan kaymakamdan hala ses yok.... korkuyorum ölmekten öldürülmekten... rüyalarıma giriyor uzun zamandır terör saldırları hele birde van daki kaçırılma olayıda olunca daha da bir korkar oldum....
o kadar çok duaya ihtiyacım var ki herşey korkutuyor ses tıkırtı gürültü helikopter sesi miting sesleri kavgalar küfürler tehtitler ve varlığınında yoklugununda bir anlam ifade edemeyecek kadar kim vurduya giden yaşamlar .... offf Allahım sen büyüksün yardım et kimsesizlerin vardır kimsesi kimsesiz kaldım medeeeet ey kimseszlerin kimsesi.......
nefes alabiliyor olmak belkide buradaki yaşamın en lüks yanı
dün gece van yine çok fena sallandı 5.0 şiddetinde 5 km derinliğinde ama tek katlı evden bırakın dışarı çıkmayı oldugum yerden adım bile atamadım dizlerimin bağı çözüldü hala bacakalrım sızlıyor bu aralar daha bir korkan oldum ölümden herkes bunu birgün tadacak ama sürekli beyninde olması insanı mahvediyor çok korkuyorum burada yaşamaktan perşembe günü vanda görev yapan iki öğretmeni ve bir askeri van bitlis karayolunda arabanın önünü kesip dağa kaçırmışlar hala onlardan bir haber yok üstelik ne tv de nede bakanlığın sitesin nede van mebin sitesinde herhangi bir bilgilendirme yapmıyorlar aileleri kim bilir ne haldedir geçen sene kaçırılan kaymakamdan hala ses yok.... korkuyorum ölmekten öldürülmekten... rüyalarıma giriyor uzun zamandır terör saldırları hele birde van daki kaçırılma olayıda olunca daha da bir korkar oldum....
o kadar çok duaya ihtiyacım var ki herşey korkutuyor ses tıkırtı gürültü helikopter sesi miting sesleri kavgalar küfürler tehtitler ve varlığınında yoklugununda bir anlam ifade edemeyecek kadar kim vurduya giden yaşamlar .... offf Allahım sen büyüksün yardım et kimsesizlerin vardır kimsesi kimsesiz kaldım medeeeet ey kimseszlerin kimsesi.......
Günaydın hanımlar
Farmasi ve diğer kirli çıkıların yatırımları bereketli olsun
Çok geçmiş olsun canım. Allah kötülerden ve kötülüklerden muhafaza buyursun.
hakkaten durum vahimmiş Allah yardımcınız olsun canım..
Ramazanın son 15 günü canım. 3 ağustosda inşallah
Gunaydın kirli çıkılar...1250 liram kaldı ne yapayım bir akıl bir fikir istiyorum :))
Farmasi ve ladyfog canlarım altın alayım diyorum ama düşerse diye de cesaret edemiyorum..Benim diğer aldıklarım köşede kaldı öyle mecburen 98 99 100 olmasını bekleyecegim :)
Dolar da suan yüksek duruyor ...Ne yapayım ?
Günaydın,Gunaydın kirli çıkılar...1250 liram kaldı ne yapayım bir akıl bir fikir istiyorum :))
Farmasi ve ladyfog canlarım altın alayım diyorum ama düşerse diye de cesaret edemiyorum..Benim diğer aldıklarım köşede kaldı öyle mecburen 98 99 100 olmasını bekleyecegim :)
Dolar da suan yüksek duruyor ...Ne yapayım ?
hayat çok zor şükürle küfür arasında ince bir çizgideyim
maddi konularda durumumu biliyorsunuz çabalıyorum çabalıyorum bir yere kadar
manevi yönden elene elene un ufak oldum
neden keyifli mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu bir aile hayatına uzaktan bakmakla yetiniyorum
korkuyorum isyan etmekten ama çok gelgitler yaşıyorum taşımaktan korkuyorum omuzumdaki onca sorumlulugu
halbuki çiftçilik yapan bir baban ev hanımı olan bir annenin büyük hayallerle okuttuğu öğretmen oldugu için sevinen en küçük çocuklarıyım
anladığım tek bir gerçek var Rabbim herşeyin en hayırlısını versin...evladında... evinde...paranında...eşinde....mevkininde....işinde ....arkadaşında.... eşyanında.....herşeyin ama herşeyin hayırlısı
hayat çok zor şükürle küfür arasında ince bir çizgideyim
maddi konularda durumumu biliyorsunuz çabalıyorum çabalıyorum bir yere kadar
manevi yönden elene elene un ufak oldum
neden keyifli mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu bir aile hayatına uzaktan bakmakla yetiniyorum
korkuyorum isyan etmekten ama çok gelgitler yaşıyorum taşımaktan korkuyorum omuzumdaki onca sorumlulugu
halbuki çiftçilik yapan bir baban ev hanımı olan bir annenin büyük hayallerle okuttuğu öğretmen oldugu için sevinen en küçük çocuklarıyım
anladığım tek bir gerçek var Rabbim herşeyin en hayırlısını versin...evladında... evinde...paranında...eşinde....mevkininde....işinde ....arkadaşında.... eşyanında.....herşeyin ama herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?