Kirli Çıkılar )))

bereketli olsun canım..
nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun..

bizim okulda 6 sınav göreviyle bilişimciler olarak rekor bizde. 100 öğretmeniz de ama gerçekten bilerek koyma söz koınusu değil. biz meslek lisesindeyiz ne kadar kolay sorsak da sayısal ve mantık ağırlıklı olduğundan çocuklar çok zorlanıyor. bir de bizim meslek lisesinde 1 sınıfın 5 çeşit bilişim dersi oluyor. sene başında 12 çeşit yıllık plan hazırlamıştık. öğrencilere duyrulur

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrr

Bereketli olsun canım şimdiden ve de hayırlısıyla gönlüne göre güzel bir tatil geçirirsin inşallah.

öğrenciler hakikaten duymasınlar öyle düşünürler ama şunu bilsinler ki hiçbir zaman bu işin vicdani sorumluluğunu aklımızdan çıkarmayız

canım Allah kolaylık ve de sabır versin inşallah hayatının güzel günlerine doğru yolculuk başlıyordur senin için.

burada ne zamandır hareketlilik olmayınca ben de başka yerlerde takılıyordum canım =)
Bana da 12 tane görev yazmışlar. Bizim okulda daha önce hiç bu kadar çok ort. yük. ve sorumluluk sınavı olmadığından ne kadar para verildiğini tam bilmiyordum açıkçası. Ama bu yıl öğrenciler biraz ayağını denk alsınlar diye özellikle 9. ve 10.sınıflardan çok öğrenciyi bıraktık, toplu alınan bir kararla. Bizim okul öyle bir hal almıştı ki okuma yazma bilmeyen bir öğrenci bile mezun edildi okuldan, düşün artık. Böyle olunca öğrenciler biz çalışsak da çalışmasak da bu okuldan diploma alırız demeye başladılar iyice ve çok çok kötü bir durum oluştu. O yüzden de çok öğrenci kaldı.

Sen umreye ne zaman gideceksin karanfilce?

İnşallah canım, sağolasın.

hakkaten durum vahimmiş Allah yardımcınız olsun canım..
Ramazanın son 15 günü canım. 3 ağustosda inşallah

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar bugünün hepimiz için çok güzel bir haftanın başlangıcı olması dileğiyle...

dün gece van yine çok fena sallandı 5.0 şiddetinde 5 km derinliğinde ama tek katlı evden bırakın dışarı çıkmayı oldugum yerden adım bile atamadım dizlerimin bağı çözüldü hala bacakalrım sızlıyor bu aralar daha bir korkan oldum ölümden herkes bunu birgün tadacak ama sürekli beyninde olması insanı mahvediyor çok korkuyorum burada yaşamaktan perşembe günü vanda görev yapan iki öğretmeni ve bir askeri van bitlis karayolunda arabanın önünü kesip dağa kaçırmışlar hala onlardan bir haber yok üstelik ne tv de nede bakanlığın sitesin nede van mebin sitesinde herhangi bir bilgilendirme yapmıyorlar aileleri kim bilir ne haldedir geçen sene kaçırılan kaymakamdan hala ses yok.... korkuyorum ölmekten öldürülmekten... rüyalarıma giriyor uzun zamandır terör saldırları hele birde van daki kaçırılma olayıda olunca daha da bir korkar oldum....

o kadar çok duaya ihtiyacım var ki herşey korkutuyor ses tıkırtı gürültü helikopter sesi miting sesleri kavgalar küfürler tehtitler ve varlığınında yoklugununda bir anlam ifade edemeyecek kadar kim vurduya giden yaşamlar .... offf Allahım sen büyüksün yardım et kimsesizlerin vardır kimsesi kimsesiz kaldım medeeeet ey kimseszlerin kimsesi.......
nefes alabiliyor olmak belkide buradaki yaşamın en lüks yanı

Günaydın hanımlar

Farmasi ve diğer kirli çıkıların yatırımları bereketli olsun

Çok geçmiş olsun canım. Allah kötülerden ve kötülüklerden muhafaza buyursun.

canım Allah sonsuz sabırlar versin sana tüm kardeşlerimize yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu resmen
sabır canım hayırlısıyla geçecek inşallah

Günaydın hanımlar

Farmasi ve diğer kirli çıkıların yatırımları bereketli olsun

Çok geçmiş olsun canım. Allah kötülerden ve kötülüklerden muhafaza buyursun.

Allah razı olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmm amin ecmain inşallah

çok çok geçmiş olsu canım...
inşaAllah bitecek bu sıkıntılar bir gün.....
dua...dua...dua.....

Gunaydın kirli çıkılar...1250 liram kaldı ne yapayım bir akıl bir fikir istiyorum :))

Farmasi ve ladyfog canlarım altın alayım diyorum ama düşerse diye de cesaret edemiyorum..Benim diğer aldıklarım köşede kaldı öyle mecburen 98 99 100 olmasını bekleyecegim :)

Dolar da suan yüksek duruyor ...Ne yapayım ?

canım ben de tl de beklemedeyim
cuma günü bir miktar 90 küsurdan almıştım
altın da yükselecek gibii duruyor bir tarafım al diyor bir tarafım da tl olarak da birikimin olsun diyor
karar senin bitanemmmmm en doğru vermen dileğiyle....

Günaydın,
Dolar bu seviyeden riskli, her an satış yer, yemezse 1.85 doğru gider.
Altın da bu yüzden olması gerekenden pahalı.
Ben de alım için bekliyorum. %100 tl deyim.
İlk alımı 1550 altına düşmeden yapmayacağım.
Asıl alımı 1500 ve altına düşerse yapmayı planlıyorum.
Tl şu an en karlısı gibi görünüyor bana.

hayat çok zor şükürle küfür arasında ince bir çizgideyim
maddi konularda durumumu biliyorsunuz çabalıyorum çabalıyorum bir yere kadar
manevi yönden elene elene un ufak oldum
neden keyifli mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu bir aile hayatına uzaktan bakmakla yetiniyorum

korkuyorum isyan etmekten ama çok gelgitler yaşıyorum taşımaktan korkuyorum omuzumdaki onca sorumlulugu
halbuki çiftçilik yapan bir baban ev hanımı olan bir annenin büyük hayallerle okuttuğu öğretmen oldugu için sevinen en küçük çocuklarıyım

anladığım tek bir gerçek var Rabbim herşeyin en hayırlısını versin...evladında... evinde...paranında...eşinde....mevkininde....işinde ....arkadaşında.... eşyanında.....herşeyin ama herşeyin hayırlısı

allah sevdiği kuluna sıkıntılar verip şükrünü sabrını görmek istermiş...sakın şükretmekten vazgeçme ...her kulun sınandığı bir sınav var..ama unutma her kışın sonunda da bahar var...dua ve sabırla bahar gelir inş..

canım bu gel-gitler hepimize olur ,olmuştur lütfen daha beterinden koruması için Allah'a sığın ve güven
şeytanın vesvese oklarını sana yöneltmesine izin verme .
bol bol oku dua et.
Allah yar ve yardımcın olsun bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…