Kirli Çıkılar )))

Ben şöyle düşünüyorum bu konuda. Eğer evin varsa ve herhangi bir hastalık durumu için para biriktirebiliyorsan çok da kasmamak gerek. Ben evi de kendim için değil oğlum için istiyorum. Allah korusun bize birşey olursa en azından başını sokacağı bir evi olsun diyorum.

:)))hiç boğazımızdan kesmedik çok şükür eşim yakında yuvarlanarak gezicek:))sadece önceden dolabı doldurudum sebzeler çürüdü atardım yemekleri iki kişilik değilde aşiret doayacak kadar yapardım onu ayarlamaya başladım :))gezip tozmadanda eksik kalmıyoruz ama yemek eşim asla yiyemez dışarda titizliğinden dolayı..bizim kısamadığımız tek şey giyim..onuda halledersek daha iyi olur:))aslında israf olmadan yaşayınca herşey yoluna giriyo..yani ne boğazdan ne gezmeden ne giyimden eksik kalıyoruz sadece fazlasına gerek yok:)

haftalık yemek listesi fikri süpermiş. bi deneyeyim bakalım pratikte hayata geçirebilecek miyim ben de

bizde ben düşkünüm.. eşiminde tuhaf bi şekilde ayakkabı tutkusu var:)birde eşim her ay şiştiği için mecburen pantolon gömlek bedeni değişiyo :)adam hamile gibi:)))

bizde ben düşkünüm.. eşiminde tuhaf bi şekilde ayakkabı tutkusu var:)birde eşim her ay şiştiği için mecburen pantolon gömlek bedeni değişiyo :)adam hamile gibi:)))

ovvvv bence bir fren gerekiyor eşine :))) bizimki nesfite başladı göbeği eritecem diye. ama bilmiyor ki o göbek ırsi. 10 gün aç kalsa yine gitmez. hatta o gider o göbek durur yerinde :))))

ovvvv bence bir fren gerekiyor eşine :))) bizimki nesfite başladı göbeği eritecem diye. ama bilmiyor ki o göbek ırsi. 10 gün aç kalsa yine gitmez. hatta o gider o göbek durur yerinde :))))

durdurabilene aşkolsun:))ramazan tek umudum:)evet benim eşimin göbeğide erimiyo tabi öyle bir çabasıda yok o ayrı:)

canım ben ayda 420 tl mutfağa para ayırıyorum ve yaptığım tüm alışverişleri kayıt altına alıyorum.
tabi kayınvalidenin ,kayınpederin maddi destekleri de önemli

canım ben ayda 420 tl mutfağa para ayırıyorum ve yaptığım tüm alışverişleri kayıt altına alıyorum.

vaaavv. maddi destek veren bir kayınvalide kayınpeder. uzaydan düşmüş olabilirler mi farmasicim ??

Dün 92,08'den garantiden 4,34 gram altın aldım

Bugün 91,76'dan garantiden 4,36 gram daha aldım

ve yine bugün ziraat'den 91,30'dan 4.38 gram daha aldım..

geriye 450 liram kaldı garantide onu da ytl'de bekleyeceğim.

Dün 92,08'den garantiden 4,34 gram altın aldım

Bugün 91,76'dan garantiden 4,36 gram daha aldım

ve yine bugün ziraat'den 91,30'dan 4.38 gram daha aldım..

geriye 450 liram kaldı garantide onu da ytl'de bekleyeceğim.

farmasiciğim bu ayki birikimim 3 gr, yani toplam 14 gramım oldu.

Allah bereket versin birikimlerimize.

bereketli olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

off kızlar kopardınız beni yaaa
bakalım canım bizde kayıt altına almaya başladık ne kendi ailem ne de eşimin ailesi bu konularda destek bize..şikayetçi değilim çok şükür maaşımla evi döndürüyoruz eşim işşiz olduğu halde..ev almaya niyetlenince anne,baba,kayınvalide,kayınpeder hepsiyle bi yuvarlak masa toplantısı yaparız diyorummm
vaaavv. maddi destek veren bir kayınvalide kayınpeder. uzaydan düşmüş olabilirler mi farmasicim ??
başka dünyadandır onlar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…