Kirli Çıkılar )))

aynı gelgitleri ben de yaşıyorum zaman zaman ve emin ol herkes yaşıyor ama bunu imtihan olarak görmeliyiz.Allah herşeyi görüyor sabredersek karşılığını verir ya burada ya ahirette... çoğu zaman sahip olamadıklarımızı düşünüp mutsuz oluyoruz o an durup bir de sahip olduklarımızı düşününce kendimize geliyoruz ama insanız işte arada bunu birinden duymamız gerekiyor. bana öyle oluyor en azından. inşallah tüm dertlerini geride bırakır ve çooook güzel şeyler yaşarsın :)

merhaba hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr... :)
farmasi altın yine yönünü yukarı çevirdi,bakalım nereye ve ne kadar sürecek.... :))
ben hala bir dip bekliyorum altında, önümüzdeki gün ve haftalarda.... ytd...:)

Günaydınnnn

Altın dün biraz artmış. Ben de düşerse alırım diyordum. Bekleyelim bakalım

günaydın arkadaşlar farmasicim bu ayki bildirimim 5 gram altın oldu çok harcamalarım var

söz nişan olaylarına gircez kısmetse ama yinede ne koysam kardır diyerek birkaç bişi koyuyorum kenara

bana da 2 gr yazabilirsin farmasi,daha kumbarayı açmadım ama bu ay biraz geç açacağım,bildirimde bulunmuş olayım,adet yerini bulsun... :)

birikimleriniz hayırlı olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrr

bende altin aliyim mi almayim mi karar veremedimm:18::18::18: dusmesini bekliycem sanirim
yine de bildirimimi yapayim farmasicim haziran ayi 100 euro:119:

Kirli çıkılar en 29 -30 hazirana kadar bildirimlerinizi yapamayı unutmayın, bol bereketli birikimler dileğiyle canlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın arkadaşlar....
bir kaç gündür eve girenle çıkanı hesaplıyorum ve neden bukadar az birkim yapabildiğimizi düşünüyorum. ya bizim maaşta bir çatlak var sızıyor ordan galiba. yoksa nereye gidiyor bu para anlamış değilim.
evet hayat çok pahalı ama ben de biraz müsrifim heralde... sizde durumlar nasıl?

aynen canımmben de anlamıyorum para bir anda nereye gidiyooeşimle karar aldık,artık tüm alışveriş yaptığımız fişleri topluycaz ve excele kaydedicez diye..son 5 günde 100 liralık market alışverişi yapmışızişin komik tarafı buzdolabı tam takır ne yapsak bilmiyorum bacımm:44::44::44:acaba 400 lira mutfak masrafı için ayırsam ordan mı harcasak diyorum,eşim de para bitince aç mı kalıcaz diyo kociş desiz nasıl yapıyosunuz hatunlar:26:

canım çook sıkkın dünden beri.

Ayda 4 güne kadar olan ekderslerimiz kesilmiyordu, öğretmenler bilir.

ben hamilelik döneminde ayda 2 defa sevk almışımdır kontrol için. Bu yıl da hem oğlumun hastalıkları nedeniyle hem de benim hastalıklarım nedeniyle sevk almışımdır doktora gitmek için. Ve milli eğitim bizden bu sevk döneminde ödediği bütün ekdersleri isteyecekmiş galiba. Hem de 2008'den bu yana olan bütün sevkler dahil edilecekmiş galiba

Ben keyfi birşey yapmadım kaldı ki amaan sevkle geçiştireyim ,param kesilmesin de demedim rapor da aldım mecbur kaldığımda. Ama şimdi faiziyle bizden bu paraları alacaklarmış. Yani bir sürü birikimim heba olacak. Çok üzüldüm bu duruma

Yani anlamıyorum ben bu meb'i. Madem parayı kesmeniz lazım o zaman zamanında kessenize. Şimdi neden faiziyle birlikte istiyorlar ki!

ben kendimce uyguladığım mutfak harcamasını yazayım..
bir ay kredi kartı az olduğunda çay şeker tuz bakliyat deterjan gibi bozulmayacak ürünlerden ihtiyacım olmasada alıyorum..ve genelde büyük boy alıyorum hepsinden...diğer aylarda harcamalar olduğunda mutfak masrafım az oluyo böylece..
bir diğer yöntemde burdaki arkadaşlarala başladığım bir yöntem haftalık yemek listesi yapıyorum..her güne ne yemek yapacağımı yazıp hafta başı eksik olan malzemelerimi pazardan alıyorum..böylece hem ne yemek yapıcam derdi olmuyo hemde fazladan bişey alıp çürümemiş oluyo...mutfak için her ay 400 lira ayırıyorum ama markette adlığım fazla ücretli olan şeyleri kredi kartıyla alıyorum kalan mutfak parasını kumbaraya atıyorum :))..
dışarda yemek yeme işimiz eşimin titizliği nedeni le yok sayılır...
bizim çocuk tedavisi yüzünden mecburen kısmamız lazım birde..insanın bir yere borcu olunca veya bizimki gibi harcaması olunca ister istemez kısıyo...

ya ben boğazımdan kesemem. canım ne isterse alıyorum valla. uf ne diye çalışıyoruz ozaman. yarına çıkacağımızın garantisi yokken birde.
gezmemden tozmamdan da geri kalmam.
heee demekki bizim çatlak boğaza gidiyo. bulduk arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…