aynı gelgitleri ben de yaşıyorum zaman zaman ve emin ol herkes yaşıyor ama bunu imtihan olarak görmeliyiz.Allah herşeyi görüyor sabredersek karşılığını verir ya burada ya ahirette... çoğu zaman sahip olamadıklarımızı düşünüp mutsuz oluyoruz o an durup bir de sahip olduklarımızı düşününce kendimize geliyoruz ama insanız işte arada bunu birinden duymamız gerekiyor. bana öyle oluyor en azından. inşallah tüm dertlerini geride bırakır ve çooook güzel şeyler yaşarsın :)hayat çok zor şükürle küfür arasında ince bir çizgideyim
maddi konularda durumumu biliyorsunuz çabalıyorum çabalıyorum bir yere kadar
manevi yönden elene elene un ufak oldum
neden keyifli mutlu huzurlu sağlıklı çoluklu çocuklu bir aile hayatına uzaktan bakmakla yetiniyorum
korkuyorum isyan etmekten ama çok gelgitler yaşıyorum taşımaktan korkuyorum omuzumdaki onca sorumlulugu
halbuki çiftçilik yapan bir baban ev hanımı olan bir annenin büyük hayallerle okuttuğu öğretmen oldugu için sevinen en küçük çocuklarıyım
anladığım tek bir gerçek var Rabbim herşeyin en hayırlısını versin...evladında... evinde...paranında...eşinde....mevkininde....işinde ....arkadaşında.... eşyanında.....herşeyin ama herşeyin hayırlısı
piiii altına bak yükselmiş iyice.. bende biraz düşsün alayım diyodum..
üzülme canım,nasıl olsa tekrar düşecek.... :)
bende altin aliyim mi almayim mi karar veremedimm:18::18::18: dusmesini bekliycem sanirim
yine de bildirimimi yapayim farmasicimhaziran ayi 100 euro:119:
günaydın arkadaşlar....
bir kaç gündür eve girenle çıkanı hesaplıyorum ve neden bukadar az birkim yapabildiğimizi düşünüyorum. ya bizim maaşta bir çatlak var sızıyor ordan galiba. yoksa nereye gidiyor bu para anlamış değilim.
evet hayat çok pahalı ama ben de biraz müsrifim heralde... sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?