- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
gözümüz aydın elektrik faturamız 130 tl gelmiş
geçen ayki 159 tl idi
farmasi hesapladım, bizim bu ayki elektrik+su+doğalgaz+ev telefonu faturası 107 falan yapıyor, aman nazar değmesinsizin elektrik faturasına yetişememişiz.
merhaba arkadaşlar :) tl olarak biriktirdiğim 11.000 tl. yi 15.000tl. tamamlayarak borç vericez üstelik geri ödenme tarihide beli değilverdiğim akrabama kredi kulandığımızı söyledik kii zaten 3.000 tl. dışardan borç alarak parayı tamamlıyorum. alacağım borcuda 2 ay zarfında geri vermem lazım.
benim bu param aylıl 80.00 tl. 32 günlük aylık faizdeydii((
işte böylee ne zorluklarlaa birikim yap yap zaten parayı zarar etmeden nasıl koruycam diyee kırk dereden kır su getir sonracımaa tl. olarak borç ver çok üzgünüm ....
ben de 90 lardan bi gr altın almıştım satsam mı ki şaka gibi
bugün kumbişbankımı açtım 250 tl birikmiş Allah bereket versin
kızlar hani biz bi kooperatif aldık ya.. değerlenen bi yerde olduğunu söylemiştim. yarısından fazlası oturdu şu an ve kiralar 700 tl yi bulmuş.. oysa biz arabayla 5 dk mesafedeyiz 360 tl ye oturuyoruz
şu borçlar bi bitsin içimde kaldı ben de kumbiş yapcam
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr bereketli olsun canımm
sakııııın! arkadaşım yaazını okudumda bian için ne haddimeyse sana müdahale etme isteği geldieşim assker ıraktayken maaşını 6 ay çekememiş orda dolar üzerinden maaş yattığı için yaklaşık 16 binlira birikmiş saolsun benim canım kaynanam bunu kardeşleriyle paylaşmış ne hikmet millet bi paraya sıkışmış o anda eşim kelle koltukta kazandığı parayı 10 bin tlsi teyzesinin oğlu olmak üzere teyzelerine paylaştırmış eşim onlara güvenerek borca girdi düğün yaptık ama ne hikmetse 3 yıldır bi toplu para göremedik ve hala alamıyoruz eşim büyük yeminli kimseye kuruş vermem diye yapma arkadaşım yapma imkanın varsa borç verme hele de ne zaman gelecceğini bilmiosan
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....
bugün kumbişbankımı açtım 250 tl birikmiş Allah bereket versin
amin inşallah canım.. Allah günahlarımızın affına vesile kılsın inşallah..
canım ya sen de umreye gitmiştin ya nasıldı anlatsana??
zor oldu mu çocukları fiilan götürmüş müydün
heycan bastı beni
amin inşallah canım.. Allah günahlarımızın affına vesile kılsın inşallah..
canım ya sen de umreye gitmiştin ya nasıldı anlatsana??
zor oldu mu çocukları fiilan götürmüş müydün
heycan bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?