Kirli Çıkılar )))

93,58 altın benim bankada sizce yarın gene düşüşe devam eder mi??

sabahtan 93.37 ve 93.35 tl den sattıklarımı 92 . 96 tl den geri alabiliyordum ama almadım nedense bekle düşerse daha aşağıdan alırsın dedi içimdeki ses
herşey nasip ve de herşeyin hayırlısı
az kar +az kar= çok kar

sabır sabır sabır :))

Son düzenleme:

:)bu gün aynı şeyleri düşünmüşüz hep..bende bekle 90a geriler belki diyorum içimden... inş. beklediğimiz gibi olur:)

günaydın hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar kirli çıkılar
bu güzel cuma gününün bol bereketli sağlıklı mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle canlar....

bugün bir arkadaşın necmettin batırelin dinlediği yorumunda abd tarımdışı istihdam verilerinin kötü geleceği ve onsun yükseleceği yönünde yazdığı ifadesine yorum beklediği bir sitede yazdığım yorumumu yazıyorum arkadaşlar

genelde o kişinin yorumlarının tutmadığını okuduğumu hatırlıyorum ama
benim nacizane öngörüm de şu abd nin bugünkü tarımdışı istihdam verilerinin beklenilenin aksine çok iyi geleceği ve onsun güme gideceği satıcılar için değil de satmış da almak için bekleyenlere daha güzel fırsatlar sunacağı yönünde
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
bence ons sert hareketini düşüşten yana gerçekleştirecek diyor içimdeki ses

17 -18 haziran öncesi ve sonrası haftaya da satışlar için tetikte bekle diyor yine içimdeki çocuk

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir gözlemlerimden kendimce vardığım süzme safi duygular
beni bağlar kimseyi bağlamasın

farmasi

Farmasicim ben de düşeceğini, az yükselse bile aldatmaca olacağını düşünüyorum. Alım için fırsat kolluyorum. 1622'de elimdekilerin tamamını satmak varmış aslında.

Farmasicim ben de düşeceğini, az yükselse bile aldatmaca olacağını düşünüyorum. Alım için fırsat kolluyorum. 1622'de elimdekilerin tamamını satmak varmış aslında.

ah be canım herkes tahmin de bulunuyor bizler de öyle hiçbirimiz dünden bugünün ne olacağını tam olarak bilemeyiz ki
bilseydik 1620 yi geçtiğinde herkes altınını satar bugün toplamaya başlardı

gidene üzelmemek, gelene sevinmemek
ve de sabır sabır sabır en güzeli
fırsatlar her zaman olur canım

Tatildeyim.
Deniz, kum, güneş.
Özledim sizi.
Ben dönmeden ons çıkmasın.:)

sana da iyi tatiller meyraacım :)

Son düzenleme:
bu gün misafirim vardı ne oldu ne bitti hiç haberim yok...neyse son durum dünkü ile aynı şimdilik zarar görünmüyo..bu gün ağustosa kadar piyasalarda önemli bir hareketlenmme beklemeyin diyolardı...

günaydın kirli çıkılar güzel bir haftasonu geçirebilmek dileğiyle hayırlı sabahlar

kpss sınavına girecek kardeşlerimize Allah zihin açıklığı versin ,emekleri boşuna gitmesin ,herşey gönüllerince olsun inşallah

Amin inşallah eşim ve kardeşim sınavdalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…