Kirli Çıkılar )))

herkese mutlu pazarlar
ekdersim yatmış hiç bu kadar fazla ek ders almamıştım

Karanfilce bugün mü test sonuçlarını alacaktın? Merak ettim seni, inşallah güzel haberler verirsin bize

iyi pazarlar...istanbul cayır cayır yanıyo..dün bu sıcakta kpssye girenlerden biride eşimdi ve bugün çarşaf çarşaf soruların yayınlanmış olduğunu gördük çok güzel moral oldu...yazık insanlar o kadar emek veriyolar yaa..kuzenim depresyon ilacına başladı sırf bu stresten...haram olsun o hırsızlara bu kadar insanın hakkı..

herkese mutlu pazarlar

Karanfilce bugün mü test sonuçlarını alacaktın? Merak ettim seni, inşallah güzel haberler verirsin bize

canım bereketli olsun

karanfilcecim hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

[BAllah eşine ve tüm emek harcayıp bu sınava giren dost niyetli kardeşlerimizin yardımcısı olsun

milletin hakkına girsinler bakalım yarayacak mı yapılan haksızlıklar
][/B]

Bu ülkede yapılan hiçbir sınava güvenmiyorum ben.
Bilmediğimiz birçok sınav var ve hemen hepsinde sorular önceden adamların ellerine veriliyor.
Kimin hakkı yeniliyorsa haram olsun...

canım bereketli olsun

karanfilcecim hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
amin canım sağolasın.
Ben de tam hatırlayamadım ya 8'i ya da 9'unda alırım sonucu diye yazmıştı. İnşallah hayırlı bir haberle gelir

2 ay ekders yok bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun geçim darlığı çeken tek maaşla geçinmeye çalışan çoluk çocuğunun ihtiyacını görmeye çalışan kardeşlerimize ,arkadaşlarımıza sabır ve kolaylık versin.

bu ay kredi kartım 1063 tl geldi

2-3 gündür sabrediyorum bugün hesap kesim tarihi ve ben nasipse yarın market alışverişine çıkacağım. önceden saat 17:00 yi geçince hemen hesabı kesiyorlardı şimdi gecenin 12 si oluyor gene kesilmiyor ben de o yüzden yarın yapacağım .

listemi yaptım indirime giren ürünleri filan takibe aldım . yağ şeker çay tuvalet kağıdı deterjan gibi haydi hayırlısı bakalım

ağustos ayında devremülke her ay ödediğim 370 tl nin sonuna geldim nihayet.

Rabbim nasip ederse eylül ayı ile birlikte her ay 370 tl daha birikimlerime eklenecek.Allah bereket versin

herkese mutlu pazarlar

evet canım bugün test günü ama hastaneler kapalı yarına inşallah.. siz duaları sıkı tutun
Allah kolaylık versin canım

sağolasın canım benim

Allah bereket versin canım..
evet ekderslere 2 ay ara vercez...
bi meslekçi olarak durumdan baya etkilencem..
düğünler de başladıı..
Allah olanın berektini versin inşallah

Allah bereket versin canım..
evet ekderslere 2 ay ara vercez...
bi meslekçi olarak durumdan baya etkilencem..
düğünler de başladıı..
Allah olanın berektini versin inşallah

amin canım amin Allah elimizdekinin bereketini artırsın inşallah

bu ay bir de hayırlısıyla zekat hesaplayacağım canlar sağolsun borcu ödemeyi nasip etsin Rabbim inşallah

amin canım amin Allah elimizdekinin bereketini artırsın inşallah

bu ay bir de hayırlısıyla zekat hesaplayacağım canlar sağolsun borcu ödemeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Allah kabul etsin şimdiden onu hesap etmenin de ayrı bi güzelliği var
benim artık zekatım yok bu yıl

amin canimm
bereketli olsun tatlimmmm,ben de 22 hazirandan beri yaptigim alisverislerin fislerini topluyorumm bakalim ne kadar harcama yapmisizz:18::18:

amin canimm

bereketli olsun tatlimmmm,ben de 22 hazirandan beri yaptigim alisverislerin fislerini topluyorumm bakalim ne kadar harcama yapmisizz:18::18:

sağolasın bitanem hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah

merhaba günaydın kirli çıkılar hepimiz için çok verimli bir hafta olması dileğiyle ...

Günaydın hanımlar

Az önce kargo geldi. 100 kusür liraya XXL pardesu almışım Panikle orayı burayı incelerken isim benzerliğinden bana geldiğini anladım
Bu ay biraz kemer sıkmak lazım. Önümüzde ramazan var bir de

canım vaktin olursa nasıl hesaplandığını yazar mısın bana?

merhaba canım

elimdeki tl yi

varsa doları tl ye çevirip
altını o günün kurundan tl ye çevirip bütün hepsinin toplamının kırkta birini zekat olarak veriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…