herkese mutlu pazarlar
ekdersim yatmış hiç bu kadar fazla ek ders almamıştım
Karanfilce bugün mü test sonuçlarını alacaktın? Merak ettim seni, inşallah güzel haberler verirsin bize
iyi pazarlar...istanbul cayır cayır yanıyo..dün bu sıcakta kpssye girenlerden biride eşimdi ve bugün çarşaf çarşaf soruların yayınlanmış olduğunu gördük çok güzel moral oldu...yazık insanlar o kadar emek veriyolar yaa..kuzenim depresyon ilacına başladı sırf bu stresten...haram olsun o hırsızlara bu kadar insanın hakkı..
Bu ülkede yapılan hiçbir sınava güvenmiyorum ben.iyi pazarlar...istanbul cayır cayır yanıyo..dün bu sıcakta kpssye girenlerden biride eşimdi ve bugün çarşaf çarşaf soruların yayınlanmış olduğunu gördük çok güzel moral oldu...yazık insanlar o kadar emek veriyolar yaa..kuzenim depresyon ilacına başladı sırf bu stresten...haram olsun o hırsızlara bu kadar insanın hakkı..
amin canım sağolasın.canım bereketli olsun
karanfilcecim hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
evet canım bugün test günü ama hastaneler kapalı yarına inşallah.. siz duaları sıkı tutunherkese mutlu pazarlar
ekdersim yatmış hiç bu kadar fazla ek ders almamıştım
Karanfilce bugün mü test sonuçlarını alacaktın? Merak ettim seni, inşallah güzel haberler verirsin bize
Allah kolaylık versin canım
bu ay kredi kartım 1063 tl geldi
2-3 gündür sabrediyorum bugün hesap kesim tarihi ve ben nasipse yarın market alışverişine çıkacağım. önceden saat 17:00 yi geçince hemen hesabı kesiyorlardı şimdi gecenin 12 si oluyor gene kesilmiyor ben de o yüzden yarın yapacağım .
listemi yaptım indirime giren ürünleri filan takibe aldım . yağ şeker çay tuvalet kağıdı deterjan gibi haydi hayırlısı bakalım
ağustos ayında devremülke her ay ödediğim 370 tl nin sonuna geldim nihayet.
Rabbim nasip ederse eylül ayı ile birlikte her ay 370 tl daha birikimlerime eklenecek.Allah bereket versin
Allah bereket versin canım..
evet ekderslere 2 ay ara vercez...
bi meslekçi olarak durumdan baya etkilencem..
düğünler de başladıı..
Allah olanın berektini versin inşallah
amin canım amin Allah elimizdekinin bereketini artırsın inşallah
bu ay bir de hayırlısıyla zekat hesaplayacağım canlar sağolsun borcu ödemeyi nasip etsin Rabbim inşallah
2 ay ekders yok bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun geçim darlığı çeken tek maaşla geçinmeye çalışan çoluk çocuğunun ihtiyacını görmeye çalışan kardeşlerimize ,arkadaşlarımıza sabır ve kolaylık versin.
bereketli olsun tatlimmmm,ben de 22 hazirandan beri yaptigim alisverislerin fislerini topluyorumm bakalim ne kadar harcama yapmisizz:18::18:bu ay kredi kartım 1063 tl geldi
2-3 gündür sabrediyorum bugün hesap kesim tarihi ve ben nasipse yarın market alışverişine çıkacağım. önceden saat 17:00 yi geçince hemen hesabı kesiyorlardı şimdi gecenin 12 si oluyor gene kesilmiyor ben de o yüzden yarın yapacağım .
listemi yaptım indirime giren ürünleri filan takibe aldım . yağ şeker çay tuvalet kağıdı deterjan gibi haydi hayırlısı bakalım
ağustos ayında devremülke her ay ödediğim 370 tl nin sonuna geldim nihayet.
Rabbim nasip ederse eylül ayı ile birlikte her ay 370 tl daha birikimlerime eklenecek.Allah bereket versin
amin canimm
bereketli olsun tatlimmmm,ben de 22 hazirandan beri yaptigim alisverislerin fislerini topluyorumm bakalim ne kadar harcama yapmisizz:18::18:
merhaba günaydın kirli çıkılar hepimiz için çok verimli bir hafta olması dileğiyle ...
amin canım amin Allah elimizdekinin bereketini artırsın inşallah
bu ay bir de hayırlısıyla zekat hesaplayacağım canlar sağolsun borcu ödemeyi nasip etsin Rabbim inşallah
canım vaktin olursa nasıl hesaplandığını yazar mısın bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?