Kirli Çıkılar )))

Benim de haberim yoktu ama öğreniyor işte insan. Zamanla sen de öğrenir kazançları cebe indirirsin inşallah

farmasicim şu kredi kartına ücret çıkarttıklarında yazdığın dilekçenin örneğini bi paylaşsana canım

farmasicim şu kredi kartına ücret çıkarttıklarında yazdığın dilekçenin örneğini bi paylaşsana canım

bankada matbu halde oluyor veriyorlar canım

.............bankası müdürlüğüne
..............numaralı kredi kartımdan alınan .................tl nin tarafıma ödenmesini istiyorum
bu konuda gereğinin yapılmasını bilgilerinize arzederim
dersin olur biter canım
[/B]

Allah bereket versin. Hangi banka bu 93,49 görmüş?

hehe hep alım ypamadığım için yakındığım satışı hiç düşürmeyen bankam halkbankam benim:)alırken 93 .60dı alım yaptım sorun oldu tekrar yaptım düşmüştü nasip işte:)bu arada hepimizin kazancı bereketli olsun:)

badezuzum halkbankasıyla çalışıyordu bildiğim kadarıyla
ve de hep yüksek kurlarından şikayetçiydi

vaaay bu kadar diyosun yani
biliyosun okumuşu okumamışı milletçe dilekçe yazma özürlüyüz ben de dahil

vaaay bu kadar diyosun yani
biliyosun okumuşu okumamışı milletçe dilekçe yazma özürlüyüz ben de dahil

estağfirullah canım

sola
adres

sağa da ad soyad tarih imza tamamdır

gerçi bak edebiyat öğretmeni hanım ladycannnnnnnnnnnnnnnnnnn geldi ona bir sor bakalım

dün altın 90 küsürlere geldi mi kızlar hiç bakamadım dün.
eğer geldiyse ben de üzülecem çünkü kafamdan bişey uydurdum çok piyasa takip etmiyorum ama 90 lara düşünce 1-2 gr da olsa aldım geçen 93 leri görünce de sattım yine niyetimde vardı dün dışardaydım bakamadım.90 ları görsem kesin 3-4 gr alırdım. kısa günde olan kar böyle olur diyerekten bugün de satardım.

dün 91.63 olmuş notlarıma baktım da :))))))))

estağfirullah canım

sola
adres

sağa da ad soyad tarih imza tamamdır

gerçi bak edebiyat öğretmeni hanım ladycannnnnnnnnnnnnnnnnnn geldi ona bir sor bakalım

ya öğretmenliğe başlayınca az çok öğreniyosun hele ki yakaladığım onca cep telefonu tutanaklarından sonra
ama dedim ya fobi işte diye dilekçe diyince şöyle bi affalıyom bi korkuyorum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…