Kirli Çıkılar )))

Akşamüstü 93 görülebilir. En azından 93 e yakın olur. Dolar konusunda ise çok ümidim yok 52 olmasına.

aynen... :))
arbitraj 1600 lerde de tehlikeli mi farmasi? :)) ya dönmezse? :))

arbitrajın piri sensin bitanem
sence nasıl olur ?

bankasya 50.95 dolar dedi ama 51 doların üzerine atamadı daha kendini ne yapsak ki ?:26:

arbitrajın piri sensin bitanem
sence nasıl olur ?

bankasya 50.95 dolar dedi ama 51 doların üzerine atamadı daha kendini ne yapsak ki ?:26:

estağfirullan canım,senin yanında benim lafım olmaz...benden çok daha eskisin bu konularda... :)
bir miktar deneme amaçlı geçerim belki birazdan.... :))
nedense yüklü miktarda geçmek gelmiyor içimden... :))

estağfirullan canım,senin yanında benim lafım olmaz...benden çok daha eskisin bu konularda... :)

51.02 dolar altın

estağfirullah bitanem 1 senedir staj yapıyorum daha stajın biteceği tarih belli değil o kadar uzak yani :)))))))))

satıış 93 ggörürse bende satayım diyorum 90-91 görüncede alırım yeniden. ama ya düşmezse ?
bide ben neden altını dolar olarak satış yapamıyorum acaba bir fikri olan var mı?

51 küsürden 284 gr geçtim gitti... :)))
ne de olsa bekliyoruz....
biraz da dolarda bekleriz... :)
ortalaması yüksek olan altından geçtim nasılsa... :)

meyraa 51.05 dolar oldu :))

ama bu arada dolarda kendini aşağıya salıyor :))))))))))))))) o da güzel
dolarım yok hiç

dolar da olanlar için kaçma vakti midir ? bilemiyorum

ya arkadaşlar altın 93 gördü 51,12 pariteyle dolara geçsem mi?
birşeyler söyleyin hadi

canım burada kimse kimseye al ya da sat demeye cesaret edemez

bitanem kar elde etsen herkes çok sevinir ama zarar edersen bunun vebalini nasıl üzerimize alabiliriz ki
en doğru kararı hislerin verecektir

bütün gündür sizi ara ara takip ediyorum
yeni kelimeler, yeni durumlar, alımlar satımlar, oooo neler neler gözlemledim =)
anladığımı düşündüğüm vee anlamadığım kısımlar var. biraz daha izliyeyim soru sorma kısmına geçicem

benim niye hiç haberim yok bu ifadelerden diye kafa yoruyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…