Kirli Çıkılar )))

:)))
hiç gülesim yoktu... :)
seninki daha güzel canım,sadece alıyor, stokluyorsun.... :))
ne başın ağrıyor ne psikolojin bozuluyor,yok indi,yok çıktı diye... :))
al al, ilerde yükselince sat... :)

ama yükselince de insan satamıyor daha yükselecek diye

kredi kartı,eve destek, aylık diğer harcamalar.sonra hoop bitiyor

peki kedi kartında gereksiz harcamalar var mı hiç gözden geçirdin mi ?

200 tl ye bir yerlerden 50 tl daha bulabilir miyiz acaba ?

:)))
hiç gülesim yoktu... :)
seninki daha güzel canım,sadece alıyor, stokluyorsun.... :))
ne başın ağrıyor ne psikolojin bozuluyor,yok indi,yok çıktı diye... :))
al al, ilerde yükselince sat... :)

öyle canım. inşallah alacağım ev mi? arsa mı? dükkan mı? olur bilemiyorum ama onun peşinatı yapmayı düşünüyorum.
yada 20 yıl sürekli altın alıp oğlumu ingilterelerde, amerikalarda okuturum....

inşallah herşey gönlünce olur canım sağlıkla

benim de kendimce çeşitli hayallerim var uzun vadede

ama orta ölçekli hedefim 4 yılda 1 kilo altın
hayırlısı bakalım

inşallah hepimiz için güzel hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle ....

hem para biriktireyim hem çeyiz yapayım derdindeyim
sanırım seninde derdin aynı. çeyiz yaparken biraz zor olacak birikim yapmak. aslında ıvır zıvır gereksiz malzemeler almamış olurum bence

canım elimden geldiğince biriktiriyorum 2011 den beri çeyiz yapıyorum normalde ehray 500 tl koyma gibi bir hedefim var bide kendime çok gereksiz şeler alırken bu topik sayesinde onada ara verdim kendime 200 tl alışveriş yapıyorsam 100 tl de çeyiz için ayırıyorum eskiden öyle değildi şimdi ev alma hedefim var çünkü çeyizlerim zaten bitcek yakında birikimile kredi çekip ev almayı düşünüyorum evlenmeden nasipse

ezgim seni burda görmek çok güzel aylık 250 tl koymak gibi bir hedefin olabilirmi canım kredi kartı ve gereksiz harcama varsa azalatmaya gidersin ben ayda 250 tl kredi kartına ödüyorum bana göre çok fazla esasen ballım

şimdi yuvarlak bir hesap yaptımda, yılda ortalama 100 gr yapsam 10 yılda 1 kilo 20 yılda 2 kg altınım olur. sonra gelsin harvard, boston vs. üniversiteler...
ay inşallah para ya bile gerek kalmadan oralardan davetiye gelir oğluşuma. amin...

peki kedi kartında gereksiz harcamalar var mı hiç gözden geçirdin mi ?

200 tl ye bir yerlerden 50 tl daha bulabilir miyiz acaba ?
bu ay o 200üde koyamadım sevdicek verdi sağolsun yoksa oda olmuyordu.geçen ay tatile gitmiştim çünkü.ama burada sayenizde koymaya çalışıcam

gizim maşallah sana genç yaşta büyük ve güzel hedeflerin var.tebrik ediyorum seni

çok güzellllllllllllllllllllllllll canımm

hayalsiz , hedefsiz bir de lüzumsuz harcamaları gözden geçirip kısmadan birikim olmuyor maalesef

çok güzellllllllllllllllllllllllll canımm

hayalsiz , hedefsiz bir de lüzumsuz harcamaları gözden geçirip kısmadan birikim olmuyor maalesef

................

Beklediğim rakamlar göründü. %40'ını sattım. 15.30 16.30 ve 17.00 de tekrar satış için bekleyeceğim. İçimden bir ses bugün 1595-1600 görür ons diyor.

Beklediğim rakamlar göründü. %40'ını sattım. 15.30 16.30 ve 17.00 de tekrar satış için bekleyeceğim. İçimden bir ses bugün 1595-1600 görür ons diyor.

bereketli olsun canım

kaçtan sattın ,alım seviyelerin nedir ?

Şu an hedefim satmak, ona odaklandım

Alım için 91,5-91 ve daha altı.Ons olarak da 1565 ve altı.

bence çok güzel canım

aynen yükseldikçe satasım var parça parça

tl satış hedefim 93 ve üzeri
tl alış hedefim 91 ve altı
dolarla satış hedefim 51-52
dolarla alış hedefim 50 ve altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…