Kirli Çıkılar )))

Badeuzum halkbank işe yaramış bak

Merakla ABD açılışını beliyorum.Bakalım ne yapacaklar

kızlaarrr
eşimin bugün bi iş görüşmesi var ilimize yapılann yeni çok büyük bi hastaneyle dua edin nolurr... hayırlısı olsun..
merak içindeyim maaşa ne diycekler eşimi almak istiycekler mi..
eşim şu an buranın en büyük ve özel üniversite hastanesinde çalışıyor zaten söylentiye göre bu hastanenin tüm personeline 500 fazla verip alcaz demişler ama bilmiyorum işte.. eşmi yaşlı diye almamazlık yapmasalar bari biliyosunuz hemşireler hep lise mezunu anesteziciler filan hep çoluk çocuk

Badeuzum halkbank işe yaramış bak

Merakla ABD açılışını beliyorum.Bakalım ne yapacaklar

öylede alım yapacağım zaman satışı yüksek oluyo genelde..bu 91leri fii tarihinde almıştım..yani sizin bankalar 90 da iken benimki 92lere yakın oluyo..e satışta da olsun bu kadar:)

neden almazdın canım
alsan bugün 93.16 tl den satardın

gramda 1.53 tl hiç de fena değil tatlım

100 gram da 153 tl

yok canım bu beğenmemezlik değil hep o fiyatlarda dolaştı ya benim baktığım hep 91,4 lerdeydi. çok takip etmediğim için ama 90 gerçekten düşük hiç takip etmeyen birine göre bile. 90 lı rakamların çıkma ihtimali biraz daha yüksek ya bu para lazım bana olmazsa çıkana kadar beklerim parası değil yani

hakkınızda hayırlı olanı versin Rabbim :)

Hayırlısı olsun inşallah

yani evet haklısınız belki ama anlamadığım için vadeli hesaba yatırdım ben.şimdi ben size soylıyım. 5.000 tl wardı ama bunun 1.000 tlsini doğuma ayırdım.4.000 tl kaldı.tavsiyeleriniz neler?siz olsanız nasıl değerlendirirsiniz?o paranın da çarçur olmasını istemiyorum.fikirlerinize açığım.

canım şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

benim yatırım tercihim altın ve dövizden yana :)

amin canım teşekkürler...
altından kast ettiiğiniz çeyrekmi,bilezikmi yani farkedermi ne olduğu?

ben güvenlik açısından bankada vadesiz altın hesabı açtırdım

gram altın alıyorum

bir de al-sat yapıyorum .

ama al-sat yapılmayacaksa hiç güvenlik sorunu yoksa farketmez

ben güvenlik açısından bankada vadesiz altın hesabı açtırdım

gram altın alıyorum

bir de al-sat yapıyorum .

ama al-sat yapılmayacaksa hiç güvenlik sorunu yoksa farketmez

al-sat ne oluyorki?offf ben bu işi becerebilecekmiyim merak ediyorum :)))hangi banka daha iyi peki bu altın konusunda fark varmı?

farmasiciğim benim yatırım notlarımı değiştirmisin artık çeyrek cumhuriyet olarak aldıgım tüm altınlarımı denizbankın altın toplama gününde denizbanka yatırdım merak edenlere cevaben denizbankın altın hesabı hakkında hiç fikrim yok sadece fiziki altınımı zarar etmeden ve özelliklede başına herhangi bir iş gelmesin diye yatırdım malum hatırlaynalar için bu aralar hiç düzenli birr hayatım yok yerim yurdum pek belli değil Allah korusun .....
şuan ziraattte 30 gr denizbankta 104 gr altınım var ziraatte 65dolarım ve normal kullanmak için bir kaç altın takım var
ağustos ve eylül ayındada pek para ayırabileceğimi sanmıyorum malum tyain yer değiştirme ev taşıma ama yeni okul hayatını ilk ek dersiyle tekrar birikeme devam ...

bu aralar bulundugum yerlerden pek nete giremiyorum tekrar evime dönen kadar ara ara girmeye çalışırım

MErhaba kızçeler. Ben yeni evliyim. Düğünde takılan altınları değerlendirmek istiyoruz ama bunu nasıl yapacağımıza bir türlü karar veremedik. Güvenlik sorunu nedeniyle bir bankada kasadaydı fakat şimdi bankaların düzenlediği altın günlerine yatırmayı planlıyoruz. Kazancımız ne olur, kaybımız ne olur tam bilmiyorum. Bankadan bilgi almaya gittik fakat yeterli bilgiye sahip olamadık. Eğer altın gününe yatırırsak altılnlarımızı, bundan sonra elime geçen bütün parayı hesabıma yatırmaya devam edeceğim... Bu konuda geniş bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

günaydın kirli çıkılar bol bereketli bir gün olur inşallah hepimiz için

Gunaydin hanimlarBu ay 420 tl lik altin aldik altin hesabına başka alamiycaz herhalde Bizim düğün olmadan esim bilezik almıştı düğünlerde gelen oldu suan 260 gR bilezik 2 tam altin 20 gR da altin hesabında var esim aldığında Altın'ın gR mı 68 tl idi sizce altin 100 olursa hepsini bozduralimmi düşünce o parayla daha fazla gram alırız diyorum ama zarar edermiyiz kısa 130 U bulacak gram diyorlar :26:Kar amaçlı saticaz suan satıp alacağımız birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…