- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
dün 91.63 olmuş notlarıma baktım da :))))))))
o zaman boşa üzülmeyeyim almazdım nasılsa
Badeuzum halkbank işe yaramış bak
Merakla ABD açılışını beliyorum.Bakalım ne yapacaklar
neden almazdın canım
alsan bugün 93.16 tl den satardın
gramda 1.53 tl hiç de fena değil tatlım
100 gram da 153 tl
kızlaarrr
eşimin bugün bi iş görüşmesi var ilimize yapılann yeni çok büyük bi hastaneyle dua edin nolurr... hayırlısı olsun..
merak içindeyim maaşa ne diycekler eşimi almak istiycekler mi..
eşim şu an buranın en büyük ve özel üniversite hastanesinde çalışıyor zaten söylentiye göre bu hastanenin tüm personeline 500 fazla verip alcaz demişler ama bilmiyorum işte..eşmi yaşlı diye almamazlık yapmasalar bari biliyosunuz hemşireler hep lise mezunu anesteziciler filan hep çoluk çocuk
kızlaarrr
eşimin bugün bi iş görüşmesi var ilimize yapılann yeni çok büyük bi hastaneyle dua edin nolurr... hayırlısı olsun..
merak içindeyim maaşa ne diycekler eşimi almak istiycekler mi..
eşim şu an buranın en büyük ve özel üniversite hastanesinde çalışıyor zaten söylentiye göre bu hastanenin tüm personeline 500 fazla verip alcaz demişler ama bilmiyorum işte..eşmi yaşlı diye almamazlık yapmasalar bari biliyosunuz hemşireler hep lise mezunu anesteziciler filan hep çoluk çocuk
yani evet haklısınız belki ama anlamadığım için vadeli hesaba yatırdım ben.şimdi ben size soylıyım. 5.000 tl wardı ama bunun 1.000 tlsini doğuma ayırdım.4.000 tl kaldı.tavsiyeleriniz neler?siz olsanız nasıl değerlendirirsiniz?o paranın da çarçur olmasını istemiyorum.fikirlerinize açığım.
amin canım teşekkürler...
altından kast ettiiğiniz çeyrekmi,bilezikmi yani farkedermi ne olduğu?
ben güvenlik açısından bankada vadesiz altın hesabı açtırdım
gram altın alıyorum
bir de al-sat yapıyorum .
ama al-sat yapılmayacaksa hiç güvenlik sorunu yoksa farketmez
günaydın arkadaşlar. günaydın farmasicim...
günaydın canım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?