Kirli Çıkılar )))

diğer bankaları bilemem ama halkbankın kurları hep yüksek..yani diğer bankalarda altının gramını atıyorum 90 dan alıyorken halkbankta 92 lere yakın oluyo..ama satıştada yüksek satıyo tabi...garanti ve iş bankasından memnun olanlar var..

merhaba kızlar ben geldim

işlerimi bitirdim geldim ons 1618 olmuş )))))

merhaba hanımlar..
dün eşim iş görüşmesini yapmış kafamız baya karıştı. aslında eşimin daha çok karıştı...
diyeceğim şu ki bana görmediğim birşeyler varsa yardımcı olmanız.. olursanız çok sevinirim..
ben eşime filan dedim babana danış o ne diyecek ne de olsa büyüklere danışmakta fayda var.

şimdi ikisi arasında kıyaslama yapayım
maaş-> 1167----1500
çalışma saatleri -> 8-17----8:30-17:30
eve mesafe -> 60 dk........30 dk(ikisi de tek dolmuş ama başvurduğu yer servis koyacaklarını söylemiş evimiz dışarda burdan servis geçip geçmeyeceği konusunda tereddütümüz var. eğer ki geçerse 100 tl de ondan karımız olur.)
cumartesi çıkış-> 13:00........14:30

şu an hemen hemen hepsi başvurduğu yer daha iyi gibi.dün korktum ya yaş problemi olur mu ki diye.. meğer eşim liseeden mezun oldu olalı sağlıkçılık yapsaymış maaşı daha yüksek olacakmış. kat sorumlusu ise emekli bi hemşireymiş mesela.
eşim şu an çalıştığı bölümde medikal bi cihaz kullanıyor polikliniğe ise bi başka eleman bakıyor. eşim diyor ki ben daha fazla maaş bekliyordum eğer oraya geçersem ikisini de ben yapacam hem makine hem poliklinik. acaba burdan çıkıp rahatımı bozmasam mı..bi şekilde rahat bozulur sonuçta genç adam bu hastanede de eleman alınmadı senelerce ikisini kendi yaptığı oldu ama ya bu başvuracağı hastane dediği maaşı vermezse koskoca ve türkiyede de bilinmiş bi hastane ama.. işte eşim de ben gibi yeni şeylerden korkar ya işi orda tutturamazsa şu an ki çalıştığı yerde 3 yıldır çalışıyor. ama çalıştığı hastanenin gidişatı da hiç iyi değil hasta sayısı giderek azaldı ben de diyorum ya bu hastane kapanırsa.. hoş eşim işsiz kalmaz çok şükür önceki çalıştığı doktoru yine başka bi hastaneye çağırıyor 1300 e filan ama biz sapa diye tercih etmedik.
işte böyle kızlar maddi açıdan başvurduğu yer iyi rahatlık açısından kendi çalıştığı.. ben geçmesinden yanayım ama eşim düşünceli gece hep sayıkladı garibim.
kaynım gibi olmasından da korkmuyor değilim bizden 3 ay önce evlendi. 3 yıldır tam 4 meslek değiştirdi ve uzun bi işsizliğin ardından şu an asgari ücrete güvenlik görevliliği yapıyor. oysa ki bundan önceki çalıştığı rapsodiye müdür yardımcısı oluyorum diye sevine sevine gitmişti. sonra bi kaç ay sonra işten çıkartıldı.

kafanızı ağrıtmamışımdır inşallah şimdiden teşekkürler kızlar

canım her iki durumu
eşinin yaşı , sağlık durumu vs gibi çok etraflıca maddi ve manevi açıdan oturup istişare ederek en doğru kararı verebilirsiniz bence.

her iki işin de artılarını ve eksilerini önce ortaya bir koyun sonra neticelendirmeye bakın .

sen böyle dedikçe ben bile iştaha geliyorum
sattığımda değer edecek altınım yok. 4 liracık kazanabilirim satarsam yoksa çoktannnn satardım bende

Ah ah 93,75 gördüm ama satamadım. Kısmet değilmiş.

Canım bence yeni iş daha iyi gibi. Rahatlık açısından da sadece cumartesi günü 1,5 saat fazla çalışmış olacak ki maaş çok farkettiği için bence önemsiz. Hayırlısı olsun ikiniz için de

Allah öncelikle hayırlı kazanç kapıları versin. yeniişin şartları daha iyi gibi ama ortam konusunda umarım uyum sağlanabilinir.
umarım tercihlerinizde sizin için en hayırlısını verirsiniz

merhaba canım ekonomi gündemini takip elden geldiğince tabiki şart

öğretmenim

al-sat yapman şart mı birikim yap tatlım

yoksa hep harca hep harca nereye kadar

Merhaba kızlar,ben de birikim yapıyorum 1.5 yıldır. Altın alıp kasaya atıyorum. Yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ayda 2 çeyrek altın alııyorum. Bunları gr mı çevirsem yoksa böyle kalsa da bundan sonra gr altın mı alsam bilemiyorum. Ayrıca seneye düğünüm olacak bunları masraflara kullanıcam çok ileri vade değil anlayacağınız. Bana yardım edin fikir verin

Allah öncelikle hayırlı kazanç kapıları versin. yeniişin şartları daha iyi gibi ama ortam konusunda umarım uyum sağlanabilinir.
umarım tercihlerinizde sizin için en hayırlısını verirsiniz

çok sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur..
özelde anca bu kadar para veriyorlar işte..
neyse Allah sağlık sıhhat versin de.. en azından ben devlet memuruyum.. Rabbim ona da şükür..

canım ben de sağlık personeliyim kamuda çalışıyorum çok şükür. eşinin yeni iş fırsatı daha avntajlı gibi ama poliklnik hizmeti olarak ne yapacak. hastaların resmi işlemlerini vs yapacaksa çok yorucu olur.yeni hastane diyorsun hasta kapasitesi gün geçtikçe arttığında iş yükü 2 kat artacak.hakkınızda hayırlısı olsun.aslında biz sağlık personelleri kpss ile çok rahat yerleşiyoruz eşinin öyle bir şansı yok mu?( ben radyoloji teknikeriyim. bizim bölüm adına yazdım)

günaydın kirli çıkılar hepimize bol bereketli kazançlar dileğiyle canlar

günaydın kirli çıkılar hepimize bol bereketli kazançlar dileğiyle canlar

Günaydın

Dün dayanamayıp 5 gram sattım. Bugün ne olur piyasalar bilemiyorum. Düşmedikten sonra beni pek ilgilendirmiyor artık. Düşünce de tekrar alım yapacağım inşallah

eşim öss de ilk 1000 e girmesine rağmen puanı kırıldığı için kimya mühendisliğine gitmiş.. kimyadan da nerdeyse alım yok sağlıkçı olarak devlete atanmak istediğinde ise son mezun olduğu bölüme bakılıyor canım. özelden başka şansımız yok anlayacağın
hayır canım resmi işlemleri sekreter yapıyor.ürodinami mi ne poliklinikte de öyle bişeyler yapıyo sanırım:44: ama eşim mecbur ilerde ikinci personeli alırlar diyor çünkü eşim taş kırmacı taş kırılırken ben başka işlem yapamam diyor.

kızlar ben türkcell'in ücretsiz bir sms hizmeti var ;piyasalarla ilgili ücretsiz her fiyat değiştiğinde mesaj geliyor.belki faydası olur diye paylaşmak istedim

sağolasın canım
ama türkcellin ücretsiz servisi kalsın bir verir 10 alır
:)) hmm yok canım benim eşim hiç kntr yüklemez 3-5 yda bir oda hattı kapanmasın diye yukluyoruz.benimki faturalı oldugu için benimkinden görüşme yapıyoruz.onun hattına yuklemiştimde ordan biliyorum.daha biişey almadı yani bizden turkcell

farmasii hemen gel bişey sormalıyım :)))
tüm altınımı satcam ama tl olarak mu yoksa dolar olarak mı satsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…