slm kızlar size bişi danışmak istiyorum eşimle biraz birikmiş paramız var altın hesabı yapmak istiyoruz ama ikimizde bu konuda pek cahiliz. bu konuda yardımcı olabilir misiniz bide bu pozisyonda hangi banka daha karlı açıkçası neye göree seçim yapacağımızı da bilmiyoruz:44:
İçimdeki ses SAT SAT SAT diyor. 93.68 oldu. 91,61 den almıştım ben
merhaba hanımlar..
dün eşim iş görüşmesini yapmış kafamız baya karıştı. aslında eşimin daha çok karıştı...
diyeceğim şu ki bana görmediğim birşeyler varsa yardımcı olmanız.. olursanız çok sevinirim..
ben eşime filan dedim babana danış o ne diyecek ne de olsa büyüklere danışmakta fayda var.
şimdi ikisi arasında kıyaslama yapayım
maaş-> 1167----1500
çalışma saatleri -> 8-17----8:30-17:30
eve mesafe -> 60 dk........30 dk(ikisi de tek dolmuş ama başvurduğu yer servis koyacaklarını söylemiş evimiz dışarda burdan servis geçip geçmeyeceği konusunda tereddütümüz var. eğer ki geçerse 100 tl de ondan karımız olur.)
cumartesi çıkış-> 13:00........14:30
şu an hemen hemen hepsi başvurduğu yer daha iyi gibi.dün korktum ya yaş problemi olur mu ki diye.. meğer eşim liseeden mezun oldu olalı sağlıkçılık yapsaymış maaşı daha yüksek olacakmış. kat sorumlusu ise emekli bi hemşireymiş mesela.
eşim şu an çalıştığı bölümde medikal bi cihaz kullanıyor polikliniğe ise bi başka eleman bakıyor. eşim diyor ki ben daha fazla maaş bekliyordum eğer oraya geçersem ikisini de ben yapacam hem makine hem poliklinik. acaba burdan çıkıp rahatımı bozmasam mı..bi şekilde rahat bozulur sonuçta genç adam bu hastanede de eleman alınmadı senelerce ikisini kendi yaptığı oldu ama ya bu başvuracağı hastane dediği maaşı vermezse koskoca ve türkiyede de bilinmiş bi hastane ama.. işte eşim de ben gibi yeni şeylerden korkar ya işi orda tutturamazsa şu an ki çalıştığı yerde 3 yıldır çalışıyor. ama çalıştığı hastanenin gidişatı da hiç iyi değil hasta sayısı giderek azaldı ben de diyorum ya bu hastane kapanırsa.. hoş eşim işsiz kalmaz çok şükür önceki çalıştığı doktoru yine başka bi hastaneye çağırıyor 1300 e filan ama biz sapa diye tercih etmedik.
işte böyle kızlar maddi açıdan başvurduğu yer iyi rahatlık açısından kendi çalıştığı.. ben geçmesinden yanayım ama eşim düşünceli gece hep sayıkladı garibim.
kaynım gibi olmasından da korkmuyor değilim bizden 3 ay önce evlendi. 3 yıldır tam 4 meslek değiştirdi ve uzun bi işsizliğin ardından şu an asgari ücrete güvenlik görevliliği yapıyor. oysa ki bundan önceki çalıştığı rapsodiye müdür yardımcısı oluyorum diye sevine sevine gitmişti. sonra bi kaç ay sonra işten çıkartıldı.
kafanızı ağrıtmamışımdır inşallah şimdiden teşekkürler kızlar
sen böyle dedikçe ben bile iştaha geliyorum
sattığımda değer edecek altınım yok. 4 liracık kazanabilirim satarsamyoksa çoktannnn satardım bende
merhaba hanımlar..
dün eşim iş görüşmesini yapmış kafamız baya karıştı. aslında eşimin daha çok karıştı...
diyeceğim şu ki bana görmediğim birşeyler varsa yardımcı olmanız.. olursanız çok sevinirim..
:
merhaba hanımlar..
ben eşime filan dedim babana danış o ne diyecek ne de olsa büyüklere danışmakta fayda var.
maaş-> 1167----1500
eve mesafe -> 60 dk........30 dk(ikisi de tek dolmuş ama başvurduğu yer servis koyacaklarını söylemiş evimiz dışarda burdan servis geçip geçmeyeceği konusunda tereddütümüz var. eğer ki geçerse 100 tl de ondan karımız olur.)
şu an hemen hemen hepsi başvurduğu yer daha iyi gibi.dün korktum ya yaş problemi olur mu ki diye.. meğer eşim liseeden mezun oldu olalı sağlıkçılık yapsaymış maaşı daha yüksek olacakmış. kat sorumlusu ise emekli bi hemşireymiş mesela.
eşim şu an çalıştığı bölümde medikal bi cihaz kullanıyor polikliniğe ise bi başka eleman bakıyor. eşim diyor ki ben daha fazla maaş bekliyordum eğer oraya geçersem ikisini de ben yapacam hem makine hem poliklinik. acaba burdan çıkıp rahatımı bozmasam mı..bi şekilde rahat bozulur sonuçta genç adam bu hastanede de eleman alınmadı senelerce ikisini kendi yaptığı oldu ama ya bu başvuracağı hastane dediği maaşı vermezse koskoca ve türkiyede de bilinmiş bi hastane ama.. işte eşim de ben gibi yeni şeylerden korkar ya işi orda tutturamazsa şu an ki çalıştığı yerde 3 yıldır çalışıyor. ama çalıştığı hastanenin gidişatı da hiç iyi değil hasta sayısı giderek azaldı ben de diyorum ya bu hastane kapanırsa.. hoş eşim işsiz kalmaz çok şükür önceki çalıştığı doktoru yine başka bi hastaneye çağırıyor 1300 e filan ama biz sapa diye tercih etmedik.
işte böyle kızlar maddi açıdan başvurduğu yer iyi rahatlık açısından kendi çalıştığı.. ben geçmesinden yanayım ama eşim düşünceli gece hep sayıkladı garibim.
kaynım gibi olmasından da korkmuyor değilim bizden 3 ay önce evlendi. 3 yıldır tam 4 meslek değiştirdi ve uzun bi işsizliğin ardından şu an asgari ücrete güvenlik görevliliği yapıyor. oysa ki bundan önceki çalıştığı rapsodiye müdür yardımcısı oluyorum diye sevine sevine gitmişti. sonra bi kaç ay sonra işten çıkartıldı.
yani gündem de takip ediliyor, takibiki
veya konuyu takip ediyoruz
bankacı falan mısınız? yoksa ben mi para işini hiç bilmiyorum.
çalışarak para kazanamayacağımı anladığım için bu yönteme niyetlenmiştim, ama kıvıramıyacam sanırım
Allah öncelikle hayırlı kazanç kapıları versin. yeniişin şartları daha iyi gibi ama ortam konusunda umarım uyum sağlanabilinir.
umarım tercihlerinizde sizin için en hayırlısını verirsiniz
Ah ah 93,75 gördüm ama satamadım. Kısmet değilmiş.
Canım bence yeni iş daha iyi gibi. Rahatlık açısından da sadece cumartesi günü 1,5 saat fazla çalışmış olacak ki maaş çok farkettiği için bence önemsiz. Hayırlısı olsun ikiniz için de
canım her iki durumu
eşinin yaşı , sağlık durumu vs gibi çok etraflıca maddi ve manevi açıdan oturup istişare ederek en doğru kararı verebilirsiniz bence.
her iki işin de artılarını ve eksilerini önce ortaya bir koyun sonra neticelendirmeye bakın .
merhaba hanımlar..
maaş-> 1167----1500
günaydın kirli çıkılar hepimize bol bereketli kazançlar dileğiyle canlar
canım ben de sağlık personeliyim kamuda çalışıyorum çok şükür. eşinin yeni iş fırsatı daha avntajlı gibi ama poliklnik hizmeti olarak ne yapacak. hastaların resmi işlemlerini vs yapacaksa çok yorucu olur.yeni hastane diyorsun hasta kapasitesi gün geçtikçe arttığında iş yükü 2 kat artacak.hakkınızda hayırlısı olsun.aslında biz sağlık personelleri kpss ile çok rahat yerleşiyoruz eşinin öyle bir şansı yok mu?( ben radyoloji teknikeriyim. bizim bölüm adına yazdım)
kızlar ben türkcell'in ücretsiz bir sms hizmeti var ;piyasalarla ilgili ücretsiz her fiyat değiştiğinde mesaj geliyor.belki faydası olur diye paylaşmak istedim
:)) hmm yok canım benim eşim hiç kntr yüklemez 3-5 yda bir oda hattı kapanmasın diye yukluyoruz.benimki faturalı oldugu için benimkinden görüşme yapıyoruz.onun hattına yuklemiştimde ordan biliyorum.daha biişey almadı yani bizden turkcellsağolasın canım
ama türkcellin ücretsiz servisi kalsın bir verir 10 alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?