Kirli Çıkılar )))

farmasii hemen gel bişey sormalıyım :)))
tüm altınımı satcam ama tl olarak mu yoksa dolar olarak mı satsam?

merhaba canım
ben şu an % 70 altındayım

% 30 luk kısmı da

parça parça hem tl olarak

hem de dolarla sattım

ben sepetimde dolar tl altın 3 lüsü olmasına dikkat etmeye çalışıyorum canım

benim de 2 gram altınım var. tabiki ne yaparsam yapayım bişey bi kar elde edemeyeceğim için satma isteğimi durduruyorum. 4 lira kar olacak sonuçta.

amaaaa nişanlımın altınlarına göz diktim
hergün başının etini yiyorum 2008den beri aldığı altınları nişanımızda bir kısmını bozdurdu. toplamda 1000 lira kar ettiğini söylüyor.tabi al sat yapsa kimbilir neler olacak ama yapmıyor :84::84:

51.77 dolardan bir miktar daha sattım Allah bereket versin

ben bir şey yaptım :26:
91.91 den aldığım 2 gram altınım artık yok.
94.41 den sattım.

alım işlemini biliyordum ama satma işlemini bilmiyordum.banka kaçtan bozuyor diye bir bakayım, yanlış birşey yaparsam da denem satış olmuş olur dedim.
veee puffff sattım kaşınıyordum sabahtan beri zaten=)) zarar etseydim çok üzülürdüm
bakalım ne zaman geri alabilirim :18:

haydi gözünaydın bereketli olsun canımmmmmmmmmmm

haydi hayırlsı bereketli olsun

fırsatlar hep gelir canım sadece ihtiyacımız olan tek şey bol sabır

çok bişey kalmamış desene hadi altın düşüşe geçsinde başlayalım tekrar almaya:)..sende tümden kapat zararını..benimde elimde 10 gr kaldı sabahtan beri kedi gibi dolanıyorum satış sayfasında 94.80i gördüm satmadım:)hepten altından çıkıp bankayı değiştirmeyi düşünüyodum eşime söyledim onun garantideki hesabına atayım bidaha uğraşmayayım diye ben alır satarım senden habersiz dedi:)vazgeçtim bende...şimdi 10 gr.la kalakaldım

Son düzenleme:
kızlar bunu nasıl yapıyorsunuz ?????

alım satım ?

ben en acemileri olarak söylüyorum,
önce banka hesabıma altın hesabı açtım.
sonra siftah olsun diye 2gram aldım. hiç kuruna falan bakmamıştım (91.91tl den aldım)
neyseki çok yüksek değilmiş. en azından şimdi için öyle düşünüyorum =)
sonra burayı takip ederken gıdıklandım resmen, içimden sürekli sat sat sat diye sesle geliyordu.
kur gram başına 2lira kar getirdiği anda daha çok satasım geldi. veee sattım gitti

hmmmmmmm vayy kk hatunları vayyy sizden ögrencek cok sey var yahu..

ben elimdeki 3 kurusla daha da batırmayayım kendimi araştırayım bi iyice sağol bskn cimmm

hmmmmmmm vayy kk hatunları vayyy sizden ögrencek cok sey var yahu..

ben elimdeki 3 kurusla daha da batırmayayım kendimi araştırayım bi iyice sağol bskn cimmm

bak beni böyle kandırmışlardı =p
3 kuruş ay sonuna 90 kuruş yapar,
yıl sonuna 108 lira yapar,
10 yıl sonra 1080 lira yapar.

offf bu hesap ile ikna edemiyeceğim sanırım

bak beni böyle kandırmışlardı =p
3 kuruş ay sonuna 90 kuruş yapar,
yıl sonuna 108 lira yapar,
10 yıl sonra 1080 lira yapar.

offf bu hesap ile ikna edemiyeceğim sanırım

valla faize para yatırıom da para getirmiyor bunu denemekte fayda var. ama iyice arastırmam gerekli. banka gidip mi hesap actınız yoksa netten de yapılabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…