2 kuruş altınım var onu da şeytan sat sat deyip duruyor :)
Hindistandaki düğünler başlamak üzereymiş gerçi, eylüle adar artacak sonra düşecekmiş diye duydum :S
acemipericim altından tamamen çıktın
tl ve dolar olarak mı satış yaptın ?
inşallah yakın zamanda kar satışları gelir de ons da bir düzeltme yaşanır
sattıklarımızı alırız
valla faize para yatırıom da para getirmiyorbunu denemekte fayda var. ama iyice arastırmam gerekli. banka gidip mi hesap actınız yoksa netten de yapılabiliyor mu
2 kuruş altınım var onu da şeytan sat sat deyip duruyor :)
Hindistandaki düğünler başlamak üzereymiş gerçi, eylüle adar artacak sonra düşecekmiş diye duydum :S
Canım hala %15 altın var elimde. Hepsini Tl olarak sattım diğerlerinin. Hesapladım böylesi daha karlı geldi. Şu an cebima giren karı hesapladım yani.Dolarda o kadar kar gelmiyordu.
Ben çok düşmese de alım fırsatı verecek kadar düşeceğini düşünüyorum. 92'ye inince alımlara başlayacağım. Elimdeki altın 91,61 ve 50,35 $ ortalamalı. Ona göre belki kalanı da satarım. Şimdilik dursun.
canım inşallah dilediğin gibi olur hayırlısıyla zararını da kapatıp kara geçersin
ben de % 39 nu sattım % 61 i için bekliyorum yükseldikçe parça parça satmayı düşünüyorum inşallah
geçen yıldan bu yıla kadar 19 gr artırabildim
ben önceden çok sabırsızdım ama korkak tavuk çok yaşarmış misali oldukça az miktarda al-sat yaptım
hep 100 gr ile al-sat yaptım 1 sene sonunda anca yeni yeni miktarı yükseltmeye başladım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
Farmasi satışın hayırlı olsun bu arada. İnşallah iyi kar bırakmıştır
çok şükür sonunda herşey değişecek gibi çok çok çok dua edin arkadaşlar
yaklaşık ekim depreminden bu yana perişan bir hayatım vardı yerim yurdum düzenim belli değildi bir ay önce evimi taşırken aa buyle eşyam mı varmış dediğim oldu kendi evimi düzenim unuttum nerdeyse ama hayırlısıyla 9 temmuzda herşey son bulacak sonunda öğretmenler için iller arası yer değiştirme takvimi belli olacak 9 ağustos nereye tayinimiz çıktıgını öğrenmiş olacağımız umarım bu günlerimizi aramayız eşimin tayini çıkar mı aynı yere bilemiyorum ama hele bir pazartesi iller okullar belli olsun hepinizin fikrini alırım bakarsınız sizlerden birinize komşu olurum
çok çok çok çok çok çok mutluyum tarihin belli olması bile bu kadar mutlu etti beni garisi de hayırlısı olur inşallah.....
bu arda eşimin ailesinin evindeyiz şuan hatırlayanlar bilir biraz sıkıntılı bir ilişkimiz vardı ama burada da mutluyum ramazanın rahmetindendemidir bilmem ama ben mutluyum
bu yaz yatırımımızı ruhumuza yapıyoruz eşimle
hepinizin ruhune bolluk bereket gelir inşallah
hindistan düğünleri ekimde başlarmış öyle not almışım :)
hindistan düğünleri mi?
hay Allahım oraları da mı takip ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?