Kirli Çıkılar )))

acemipericim altından tamamen çıktın

tl ve dolar olarak mı satış yaptın ?

inşallah yakın zamanda kar satışları gelir de ons da bir düzeltme yaşanır

sattıklarımızı alırız

2 kuruş altınım var onu da şeytan sat sat deyip duruyor :)

Hindistandaki düğünler başlamak üzereymiş gerçi, eylüle adar artacak sonra düşecekmiş diye duydum :S

Hindistandaki düğünler başlamak üzereymiş gerçi, eylüle adar artacak sonra düşecekmiş diye duydum :S

hindistan düğünleri ekimde başlarmış öyle not almışım :)

Canım hala %15 altın var elimde. Hepsini Tl olarak sattım diğerlerinin. Hesapladım böylesi daha karlı geldi. Şu an cebima giren karı hesapladım yani.Dolarda o kadar kar gelmiyordu.

Ben çok düşmese de alım fırsatı verecek kadar düşeceğini düşünüyorum. 92'ye inince alımlara başlayacağım. Elimdeki altın 91,61 ve 50,35 $ ortalamalı. Ona göre belki kalanı da satarım. Şimdilik dursun.

valla faize para yatırıom da para getirmiyor bunu denemekte fayda var. ama iyice arastırmam gerekli. banka gidip mi hesap actınız yoksa netten de yapılabiliyor mu

faizin haram olduğuna inananlardanım. en azından hayrını görmeyenlerden (dersane taksitlerim faiz parasıyla ödenmişti de okulun hayrını göremedim bir türlü )
bir deeee bankada duran paranın hep eriyip bittiğini düşünüyorum...
o yüzden bu şekilde kara geçmek daha mantıklı geliyor bana. 5günde 2gramcık altın ile 5 lira kazandım. daha çok olsaydı belki daha çok kara geçerdim.

banka hesabım vardı, maaş için kullandığım banka. internet bankacılığında yeni hesap aç butonu vardı. oraya tıklayınca açıldı
hem bankadan açılınca bir miktar yatırmak gerekir, ama bu şekilde yatırmadım

hindistan düğünleri mi?
hay Allahım oraları da mı takip ediyoruz

canım inşallah dilediğin gibi olur hayırlısıyla zararını da kapatıp kara geçersin

ben de % 39 nu sattım % 61 i için bekliyorum yükseldikçe parça parça satmayı düşünüyorum inşallah

geçen yıldan bu yıla kadar 19 gr artırabildim

ben önceden çok sabırsızdım ama korkak tavuk çok yaşarmış misali oldukça az miktarda al-sat yaptım
hep 100 gr ile al-sat yaptım 1 sene sonunda anca yeni yeni miktarı yükseltmeye başladım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Ben de 100 gram en fazla çevirip duruyorum. Karı az ama riski de az.
Altın çok çıkarsa birkaç altını bozup gram olarak koyacağım bankaya.Aslında altın kabul gününe yatıracaktım ikidir nasip olmuyor. Bunda da vardır bir hayır

istediği kadar çıksın sonunda düşüp kucağımıza gelecek 100leri aşmamışmıydı geçen yıl.. bu yıl tekrar 90ın altına indi..yani sabredince herşey yolunda gidiyo....bu arada ben halen acemi ve sabırsızım ama işlem yaptıkça daha çok şey öğrendim..zarar etmedim çok şükür ama bekleyebilirsem daha çok kar edeceğimi öğrendimşimdi elimde azıcık altın var hepten tl.ye geçtim düşerse hayat bana güzel olur:)

çok şükür sonunda herşey değişecek gibi çok çok çok dua edin arkadaşlar
yaklaşık ekim depreminden bu yana perişan bir hayatım vardı yerim yurdum düzenim belli değildi bir ay önce evimi taşırken aa buyle eşyam mı varmış dediğim oldu kendi evimi düzenim unuttum nerdeyse ama hayırlısıyla 9 temmuzda herşey son bulacak sonunda öğretmenler için iller arası yer değiştirme takvimi belli olacak 9 ağustos nereye tayinimiz çıktıgını öğrenmiş olacağımız umarım bu günlerimizi aramayız eşimin tayini çıkar mı aynı yere bilemiyorum ama hele bir pazartesi iller okullar belli olsun hepinizin fikrini alırım bakarsınız sizlerden birinize komşu olurum

çok çok çok çok çok çok mutluyum tarihin belli olması bile bu kadar mutlu etti beni garisi de hayırlısı olur inşallah.....

bu arda eşimin ailesinin evindeyiz şuan hatırlayanlar bilir biraz sıkıntılı bir ilişkimiz vardı ama burada da mutluyum ramazanın rahmetindendemidir bilmem ama ben mutluyum

bu yaz yatırımımızı ruhumuza yapıyoruz eşimle
hepinizin ruhune bolluk bereket gelir inşallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar hayırlı sabahlar hepimize mutlu , huzurlu en başta da sağlıklı haftasonları dileğiyle...

canım senin adına çok sevindim haydi hayırlısı bakalım Allah'ın izniyle güzel günler yakındır inşallah

hep böyle güzel haberlerini alırız inşallah çok öpüyorummmmmmmmmmmmm

hindistan düğünleri ekimde başlarmış öyle not almışım :)

E kızkardeşim ağustosta başlar dedi :S Bankacı. Geçen sene çok çılgın kar etti altından bu düğünler sayesinde. Neyse ha ekim ha ağustos iki ay için kalbimi kırmayın

hindistan düğünleri mi?
hay Allahım oraları da mı takip ediyoruz

Ordaki hediyelik altınlar burdaki gibi olmadığı için piyasayı hareketlendirirmiş, altın fiyatları artarmış

günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar

Günaydın herkese
Bugün piyasayı hareketlendirecek bir şey var mı, bilenler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…