Kirli Çıkılar )))

Günaydın herkese
Bugün piyasayı hareketlendirecek bir şey var mı, bilenler var mı?

30 TEMMUZ – 3 AĞUSTOS EKONOMİ TAKVİMİ

30 TEMMUZ 2012 Pazartesi

12:00 Avrupa Bölgesi Tüketici Güveni Endeksi

31 TEMMUZ 2012 Salı

02:30 Japonya İşsizlik Oranı
08:00 Japonya Konut Başlangıçları
10:55 Almanya İşsizlik Oranı

12:00 Euro Bölgesi İşsizlik Oranı
17:00 ABD/Tüketici Güveni Endeksi
FED Toplantısı başladı

1 AĞUSTOS 2012 Çarşamba

11:00 Avrupa Bölgesi İmalat Sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI)
15:15 ABD Tarım Dışı İstihdam Değişikliği
17:00 ABD ISM İmalat İndeksi
21:15 ABD FOMC Faiz Kararı

2 AĞUSTOS 2012 Perşembe

14:00 İngiltere Faiz Oranı Beyanatı
14:45 Avrupa Faiz Oranı Beyanatı
15:30 ABD İşsizlik Başvuruları
15:30 Avrupa Merkez Bankası Başkanı Konuşması

3 AĞUSTOS 2012 Cuma

15:30 ABD Tarım Dışı İstihdam

valla şimdi laboratuvardaki arkadaşa acaba altın bugünlerde neolur, var mıdır bir ekşın? diyordum kiiiiiiii OFT(online forum takibinde) mesajını gördüm

demekki varmış

Teşekkürler farmasicim. Bugün pek bir hareket olmayacak anlaşılan. Salı -perşemmbe günleri önemli. 1 Ağustos'ta bir şeyler olacaktı ama altın pek etkilenmeyecek mi ne?

Teşekkürler farmasicim. Bugün pek bir hareket olmayacak anlaşılan. Salı -perşemmbe günleri önemli. 1 Ağustos'ta bir şeyler olacaktı ama altın pek etkilenmeyecek mi ne?

51.51 dolardan bir miktar daha arbitraj yaptım Allah bereket versin

acemipericim

şimdi bu haftaki takvime göre olan programdaki her çeşit veri inadına onlar açısından iyi gelir , iyi açıklanır.
ons itinayla düşürülür.
95 tl den altın trenine binenler keriz silkeleme operasyonuna tabi tutulur…
karlar cebe atılır.

bu sefer de 95 mağdurları oluşturulur.

ons 1550-1530 yolculuğuna çıkmaya başlar .
dolar fırlar 1.85- 1.86 lar bile görülebilir.

bunlar benim teorilerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz

dün açıköğretim lisesi sınavı gözetmenliğine gittim oradan 40 tl filan gelir önümüzdeki günlerde

bu arada her ihtimale karşı kumbişimde para biriktiriyorum 235 tl olmuş.

mutfak paramdam da 100 tl artmış

bu ay sadece 3 gr biriktirebildim malum ramazan ayı borçları ödemeye çalışıyorum önümüzdeki 15 ağustos maaşımdan da 2-3 gr anca biriktebilirim hala borç ödemeye devam ederim inşaallah.Allah bereket versin

gunaydin kizlar hayirli ve bol kazncli bir hafta diliyorum herkese

farmasicim bereketli olsun birikimlerin.

bozuk para kumbarami biriktirmeye devam ediyorum. ve agustos birikimimede bugunden itibaren basliyorum hos bugun kiyafet falan alicam esime kenara bisey birakirmiyim bilemedim ama dikkatli harcamayi dusunuyorum.

temmuz ayi itibariyle 10 bin dinar biriktirmis bulunuyorum. buda 2 gr altin yada 100 dolar yapiyor. 100 dolar bulamadim yokmus kuyumcuda altinida netden alamadim esim banka islemlerinde hata yaptigi icin internet bankaciligim suan icin iptal bu sekilde parayi tutuyorum evde ama en kisa zamanda dolar alicam harcamamak icin.

Ben de düşüş bekliyorum. Belki 10 gün sonra olur bilemem ama düşecek

canım sorması ayıp olmazsa eşine kıyafeti niçin alacaksın ?
doğum günü , evlilik yıl dönümü vs mi var?

bildirimler geliyor listeye ekleniyor hayırlı uğurlu ve de bol bereketli ihsan eylesin Rabbim hakkınızda canlar

ramazanın bereketi ne güzel geldi..eşim kendine ayrıdığı harçlığını oruçlu olduğu için pek harcamıyo..yani yemek yok sigara yok ..eee tabi bunu fırsat gören ben pazardı marketti herşeyi ondan alıyorum hehe yaşasın kötülük

kızlarrrr karar verdim altın hesabı açıyorum..sizce doğru zaman mı yoksa bekliyimmi biraz? kaç gramla başlıyım?

Son düzenleme:

hahahahahaahhahaha süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem işte o kadarrrrrrrr

merhabalarr
altınlarımı sattığım için çook pişmanım yükseldi de yükseldi. gerçi bi avuç vardı zaten şimdi düşsün tekrar alıcam inşallah

Herkese selam
Bizim nette problem var gidip geliyor ondan yazamıyorum bir türlü buraya =(
Altın alanlar hayırlı olsun biz bu ay 1700tl biriktirebildik
farmasi, karanfilce iyi dilekleriniz için teşekkür ederim o gün size uzun uzun cevaplar yazdım ama net gitti yine, tatilde o kadar harcama yaptık ama yine de 1700tl kenara koyabildik ya gerçekten bu ay bereketli geçiyormuş buna inandım. Eşim hayret ediyor acaba ödemediğimiz bir borç mu var falan diyor =)

badezuzum hakkaten ramazan bereketli maşallah..
biz de babama olan borcun 1000 tlsini ödedik bu ay
900 ev taksidi var
500 de bu ay başlayan kk taksidi
maşallah maşalahh

farkettim canım geçen yorum yazarken baktım kayboldun.. bereketli olsun birikimler...

farmasi biz de artık altın hesabı açmaya karar verdik eşimle, siz burda 3-5 kar yaptıkça iştaha geldik bundan önce ilgilenmediğim için dikkat etmemiştim, senin bankan hangisi, ordan açalım biz de. normalde maaşlarımızı ziraatten alıyoruz, altın hesabı açtıracağımız bankaya aktarırız parayı yani. araba taksidimiz bitti çok şükür, ama annemlere 7500 tl borcumuz var, onu da önümüzdeki 3 ay içinde verip ev alabilmek için altın yatırımına geçicez inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…