Kirli Çıkılar )))

farmasi canım ben bankayı şimdilik değişemiycem gibi gözüküyo..elimde 10 gr altın var sadece gerisi hep tl..şimdi yukarda dediğini doğru mu anladım...ons yükselince altınla dolarmı almayı söyledin..dediğim gibi şimdiye kadar hiç dolarla işlem yapmadım ve bilmiyorum abritrajı filan..ufak ufak elimde dolarda olsun istiyorum.biliyorum tavsiye değil yazdıkların ben öğrenmek için soruyorum canım

evet canım aynen öyle ons yükselince altından dolara geçişten bahsettim ama kademeli olarak

canlarım malum tayinle yatıp tayinle kalkıyordum uzun zamandır ama kontanjanlar belli olunca resmen yıkıldık
eşim sınıf öğretmeni ve sadece 7 il açık buda dolaylı olarak demek oluyorki eşime ne il dışında ne de özür grubunda atama çıkmama durumu malasef van da kalacak gibi
ama ikimizde artık vanda kalmak istemiyoruz ve seneye durumlar nasıl olur bilemiyoruz tayinler iyice vahim bir hal alabilir....
farzedelim ki benim tayinim başka bier yere çıktı eşimde gelemedi van da kaldı farklı iki şehirde ayrı iki düzen ayrı ayrı yaşamlarımız masraflarımız olacak
veya ben nereye tayin isteyeceğim bilemiyorum kafamız karmakarışık

afyon eskişehir balıkesir uşak antalya manisa ya dair açık olan ilçelere il merkezlerine baktık .....
tuhaf olacak ama önerebileceğiz uygun fiyata kira bulacabileceğimiz yaşam şartları ne çok lüks nede köy tarzı olabilecek yerler olmadan önerebileceğiniz var mı

mesela sizler neredde yaşıyorsuznu yaşam şartları nasıl tek isteğim doğudan birazda ortalara gelebilmek gurbet zor

en acilinden cevaplarınızı bekliyorum yorumlarınızda bizim hayatımıza büyük yatırım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

kesinlikle UŞAK

ben uşaklıyım ve de uşaktayım canım aradığın kriterlere uygun

canım senin anlattığına göre van çok pahalı..
öyle olunca türkiyenin nerdeyse çoğu yeri oraya göre daha uygun.
benim arkadaşım 3-4 yıl önce etimesgut da yeni daireye 300-400 tl ye oturuyordu düşün ankara yani. ve şu anda da tek maaşla ankarada geçinebiliyorlar yani eşi alsa alsa en fazla 2000 maaş alıyordur hadi 2500 olsun. kredi çekip ev de almışlar.
canım şu il ucuz desen bile zamanla değişebiliyor en azından kiralar değişebiliyor. bir de il içinde ilçe ilçe çok farkedebiliyor.
genel itibariyle iç anadolu ucuzdur gibime geliyor.

ben balıkesire tatile gittiğimde hayran kalmıştım ve emekliliğimi orada yaşarak geçirmeyi çok isterim ucuz biryer insanları çok samimi sıcak kanlı yeşilliği mavisi içiçe küçük bir yer ama tatil içinde yaşamak içinde her yönüyle bizi cezbetmişti keşke imkanın olsa gidip tüm illeri kendin gezerek görsen içine sinen yeride tercih edip atamanız gerçekleşse

uşağa benim arkadaşım da tayin istiyecek ama o tayin olabilmenin baya zor olacağını söylemişti.

hele benim ilçem olursa ohhhh ohhh evi olmayanın evi olur çulu olmayanın çulu olur o derece yani
il merkezine de özel arabanla 15 dk
her 15 dk da bir il merkezine otobüsler var onlarla 30 dk

kaloriferli evler 250 tl
pazarlar organik yiyeceklerle dolu ve de ucuz

Son düzenleme:
kardeşim balıkesirde okuyor.merkezde kiralar öğrenciye 300 400.doğalgazlı.
merkezden tatil yörelerine gitmek diğer illerden gitmeye göre daha zor.
tatil yerleri daha renkli.
kardeşim merkezden nefret ediyor yapacak birşey yok diyor. (disko vs)
dışarıda yemek yemştik, fiyatlar baya uygundu. bir kişilik pizza 10 lira ise biz iki kişi menü yemiştik.
kardeşim yaşamın ucuz oluşunu birde bol kız varmış o yönünü seviyor
amaaa mezun olunca oraya yerleşmeyi düşünüyor

istanbulda 250 ye tek oda bile zor bulunuyor
peki özel sektörde maaş durumları nasıl?
sanayi nasıl?
uşaka mı yerleşsem ne :44:

istanbulda 250 ye tek oda bile zor bulunuyor
peki özel sektörde maaş durumları nasıl?
sanayi nasıl?
uşaka mı yerleşsem ne :44:

canım tam memur ve de emekli kenti burası
hele benim ilçe tam sayfiye yeri ücretliler için ideal

uşak organize sanayisi uşak'ın yerli zenginlerinin girişimiyle oluşmuş ve de ayakta kalan ender sanayilerden uşak'ta devlet desteği olmadan düşün yani

özelde ücretler nasıl bilmiyorum akşam istersen eşime sorayım.

eşim kimyager işletme ortak kendi sermayesiyle işini kuranlardan.

benim annemler de bulunduğumuz ilin doğu görevi olan bir ilçesinde oturuyorlar toroslarda serin serin yemyeşil bi yer ama köylüleri çok açıkgöz organik diye hayatta ucuza vermezler ürünlerini. biz burda 10 tl ye pazar görürken onlar 20-25 den aşağı hiç olmaz. ev de kaloriferli az bulunduğundan biraz pahalı 350-400 civarı oysa çok küçük bi yer o kadar olmamalı. ama ulaşım masrafı 0 tabi

süpermişşşşşş senin ilçen neresi uşakta merkez banaz sivaslı eşme karahallı açık hangisini önerirsin

süpermişşşşşş senin ilçen neresi uşakta merkez banaz sivaslı eşme karahallı açık hangisini önerirsin

canım banazlıyım ben

eşme sapa küçük gelişmemiştir
sivaslı 5000 nüfuslu küçük
banaz afyon- izmir karayolunun ortasından geçtiği bir ilçe bu özelliğini maalesef beceriksiz yönetimler sebebiyle artıya çevirememiş ama diğer ilçelere nazaran gelişmiş

bizim ilçemizde de her yere rahatlıkla yürüyerek gidilir ulaşım burada da 0 tl

kalorferli bina sıkıntısı yok hatta fazlalığı bile var

evet banazın içinden geçmiştik biz uşaklı arkadaşımın düğününe giderken..
eşmeliler biraz fena mı oluyor:44: çünkü yine başka bi arkadaşım eşmeli de

rahatlıkla ev bulabilirim anlaşılan teşekkür ederim cavapların için
banaz ayrancı ilkokulu açık banaz merkeze uzakmı ulaşım yönünden nasıl olur
internetten de bakıyorum inceliyorum ama en doğru blgiyi orada yaşayandan almak en güzeli olur

evet banazın içinden geçmiştik biz uşaklı arkadaşımın düğününe giderken..
eşmeliler biraz fena mı oluyor:44: çünkü yine başka bi arkadaşım eşmeli de

tanıdığım eşmeliler bu zamana kadar hep anasının gözü çıktı

bizim ilçemizde de her yere rahatlıkla yürüyerek gidilir ulaşım burada da 0 tl

kalorferli bina sıkıntısı yok hatta fazlalığı bile var

bizim orda tokilerin yapıldığı an bi rahatlama olmuştu sonra yine artmaya başladı kiralar.. ama doğu görevinden kalkmış iyi de olmuş oranın halkının çoğu çok fırsatçı şimdi öğretmen kalmamış. belki biraz ucuzlar. köylerle birlikte 100 küsüre çıkmış ücretli öğretmen sayısı.
karşı komşumuz insafsızca çıkardı kiracısını. ev sıkıntısı varmış olmasa çıkarmazdı hiç zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…