rahatlıkla ev bulabilirim anlaşılan teşekkür ederim cavapların için
banaz ayrancı ilkokulu açık banaz merkeze uzakmı ulaşım yönünden nasıl olur
internetten de bakıyorum inceliyorum ama en doğru blgiyi orada yaşayandan almak en güzeli olur
tanıdığım eşmeliler bu zamana kadar hep anasının gözü çıktı
Ayyy farmasi valla benim tanıdığım eşmeli de bildiğin anasının gözü
diğer uşaklı arkadaşım ise çok fedakar, iyi niyetli ama kararında, işini bilen ve insanı yarı yolda bırakmayan bi insan.
heyecanlandım şimdi hevese geldim farmasicim yakında komşu olacak gibiyiz
manisa soma turgutlu akhisar hakkkında fikirleriniz var mı
bu arada benimde eşmeli bir tanıdıgım var sulu götürüp susuz getirip daha bir de borçlu çıkarırdı
heyecanlandım şimdi hevese geldim farmasicim yakında komşu olacak gibiyiz
manisa soma turgutlu akhisar hakkkında fikirleriniz var mı
bu arada benimde eşmeli bir tanıdıgım var sulu götürüp susuz getirip daha bir de borçlu çıkarırdı
beyşehiri bende çok duymuştum arkadaşım seydişehirde hep bahseder oralardan
beyşehirde gökçimen çiçekler gölkaşı üzümlü eşrefoğlu açık sanırım hepsi köy okulu
seydişehir de mesudiye kumluca kuran ortakaraören diklitaş yaylacık açık sanırım bunlarda hep köy okulu
halbuki benim branşımla ve 87 puan merkezi yerler gelir ama köyleri açmışlar heeeeeeeeeeeppp
canım tam memur ve de emekli kenti burası
hele benim ilçe tam sayfiye yeri ücretliler için ideal
uşak organize sanayisi uşak'ın yerli zenginlerinin girişimiyle oluşmuş ve de ayakta kalan ender sanayilerden uşak'ta devlet desteği olmadan düşün yani
özelde ücretler nasıl bilmiyorum akşam istersen eşime sorayım.
eşim kimyager işletme ortak kendi sermayesiyle işini kuranlardan.
bende kimyagerim, nişanlım da
ne güzel kendi işini kurmıuş. Allah bana da nasip eder inş.
ben yalovada oturuyorum istanbulda çalışıyrum.o da istanbulda çalışıyr.
hiç istemiyruz istanbulda oturmayı.
o yüzden arayış içindeyim sürekli
anlıyorum canım gerçekten zor yalova istanbul arası
hergün gelip gidiyorsun sanırım.
çok şükür kayınpeder sağolsun oğluna maddi yönden destek verdieşim ve ortağı da Allah'a çok şükür işi kademe kademe büyüttüler şu 8-9 sene içinde Rabbim herkese iş düzgünlüğü versin canım .
Allah razı olsun k.pederinden
gidip geliyorum. çok zorlanınca arkadaşlara gidiyorum. hem yol yorgunluğu (2saat yolculuk ediyorum),hem maddi olarak (maaşın %40ı ) yıkıyor beni.
şuaralar üniden ev arkadaşımın babanesine gidip geliyorum. ramazanda hiç çekilmiyor yol
merhaba kirli çıkılar
kızlar bişiy sorucam..eşim ve benim için fitre vermek istiyorum..istanbulda da kimseye güvenemiyorum:18:güvendiğim bir iş arkadaşım yoksul birini tanıyormuş,istersen bana ver o yoksul kişiye veririm dedi..iş arkadaşım benim ne kadar fitre verdiğimi bilse bir sakıncası olur mu yoksa,ben mi vermeliyim:26:
hani yapılan sevaplar gizli kalmalıdır,başkalarıyla paylaşılmaması iyi olur derler ya..fitrede de böyle bişiy var mı diye merak etmiştim:26:niye sakıncası olsun ki ?
merhaba kirli çıkılar
kızlar bişiy sorucam..eşim ve benim için fitre vermek istiyorum..istanbulda da kimseye güvenemiyorum:18:güvendiğim bir iş arkadaşım yoksul birini tanıyormuş,istersen bana ver o yoksul kişiye veririm dedi..iş arkadaşım benim ne kadar fitre verdiğimi bilse bir sakıncası olur mu yoksa,ben mi vermeliyim:26:
hani yapılan sevaplar gizli kalmalıdır,başkalarıyla paylaşılmaması iyi olur derler ya..fitrede de böyle bişiy var mı diye merak etmiştim:26:
farmasi
canım kıyamam ya
Allah kurtarsın ,gerçekten özellikle bir bayan için çok zor bunun yazı var kışı var
evliliği ve de hamileliği var
çok zor çokkkkk [/B]
kızlar temmuz ayının listesini oluşturmak için bekliyorum bildirim yapmayan arkadaşlar
en geç yarın saat 18;00 e kadar bildirim yapsınlar lütfen
daha erken bildirimler tamamlanırsa ona göre listeyi 1. sayfaya eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?