Kirli Çıkılar )))

Farmasi, özelden bekletiyor buradan yazayım.
1 çeyrek, 200 tl
Gecikme için binlerce kez özür dilerim.
Öptüm seni.:)

bugün bir miktar daha dolara arbitrajla geçtim [/B]

ceku ve minderbob bildirimlerinizi yapar mısınız kızlar yoksa listeden silineceksiniz

Aynı, bir değişiklik yok ne yazık ki.
Durumunun değişmemesine sevinelim mi, üzülelim mi bilemedik.

evet canım
insan çıkmadık canda bir umut diyebiliyor böyle olunca
inşallah da Rabbim acil şifasını verir.
aklıma geldikçe ( gerçi aklımdan çıkıyor mu )barışa , esene ve de dün bir arkadaş yazmış ya annesinin rahatsızlığını işte o teyze dua ediyorum .

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar sağlık, mutluluk, huzur dolu
bol bereketli kazançların elde edildiği bir günü yaşarız inşallah

Günaydın herkese

Bugün alım fırsatı çıkacak karşımıza öyle geçiyor içimden.

günaydııın. hani yeni listemiz yok mu? :26:

gelecek canım 2 arkadaşımızı bekliyorum
ama ayın 20-25 inden sonra uyarmaya bsşlıyorum
son 2 gün kala uyarıyorum ama hala uyarıları dikkate almayanlar da çıkıyor
sizce ne yapalım ?

bilmem ki.... olanları koyup, gelen arkadaşlar olursa 1-2 gün içinde yeniden güncelleyemez misin??:26:

bilmem ki.... olanları koyup, gelen arkadaşlar olursa 1-2 gün içinde yeniden güncelleyemez misin??:26:

ya buraya gelen arkadaşlara liste için nasıl bir yol izlediğimizi defalarca anlattım. oldukça basit olan bir şeyi niye zorlaştırıp da sürekli güncellemelerle vakit kaybı yaşansın ki

tekrar duyrulur

listenin oluştulacağı aya dair birikim bildirimleri özelden her ayın en geç son günü ve saat 18:00 e kadar Farmasi 'ye bildirilir

liste her ayın 1 inde ilk sayfada yayınlanır.

listeye belirtilen süre içerisinde bildirim yapmayanlar listeden silinir, tekrar girmek için 1 ay beklenir bu kadar....

kirli çıkılar yeni listemiz hayırlı olsun
1. sayfaya ekledim
gerekli uyarıları yaptım ve de
bu saate kadar bekledim kimse kusura bakmasın , listeye yeniden dahil olmak isteyen arkadaşlarımız Ağustos ayının 31 inde en geç saat 18:00 e kadar özelden bildirimlerini gönderebilirler.

bereketli birikimler dileğiyle canlar .....

hayırdır canım...
barış kim, nesi var?
oğlun değildir umarım....

canım barış arkadaşlarının oğlu ve şifa bekliyor , dua edelim arkadaşlar 4 yaşında kuzucuk Allah anasına -babasına bağışlasın

Günaydın kızlar, bereketli ve hayırlı bir gün olur hepiniz için.

Benim için hiç iyi başlamayan bi gün…
moralim çok bozuk.
Resmen bahtsız bedevinin akrabası olduğumu düşünüyorum artık.

ne zaman bir bankamatik sırasına girsem, ya atm nin parası biter ya işlem yapmaz, ya yandaki atm daha hızlı ilerler vs vs…
tercihlerim konusunda hep yanılırım bu gibi olaylar yüzünden kararsız bir insan olup çıktım
neyse bugün bankada işlerim var deyip birkaç saatlik izin almıştım.
çalıştığım ilçede,gebzede(tam olarak yol iz bilmiyorum) ziraat bankası arıyorum. İki şubesi varmış. Biri yukarı caddede, diğeri ise aşağı caddedeymiş. Neyse bir esnafa sordum tarif ettiği yere gittim, taşınmış
Diğerine gittim.henüz açık değildi, kapıda 15 kişi falan vardı. Sevindim işimi halledicem diye.
Kapı açıldı güvenlik demez mi ki, elektrik yok jeneratör yok. Elektrik ne zaman gelir belli değil. Şimdi bile gelse yarım saate anca sistem gelir, diğer şubeye gidin dediler.Şok oldum.
Neyse diğer taşınmış olan şubeye epey bi yürüdüm. Sıramı bekledim.
Bu kez de sistem yok dediler

buarada 20 gün raporluydum onun parasını almaya çalışıyorum. Haziran ayı param.

bir numara daha aldım, bekleyeyim belki sistem gelir diye.
sıram geldi, tekrar sordum sistem geldi mi diye, adam ekrana bile bakmadan sistem yok dedi. On dakika daha bekledim tekrar sordum.
adam bana kızdı. Yok kızım yokkkk niye anlamıyorsun sistem yok dedi. Ama ekrana bakmıyor bile

nerden bilebilirim ben sistem ne zaman gelir ne zaman gelmez. Soruyorum işte. Ona göre bekliyecem sonuçta.. sanki gişe memurlarını sinir etmek için mi soruyorum.
işleri arasında da sormuyorum, işlem bitiyor, başka biri gelene kadar hemen soruyorum.

sonuç paramı alamadım, elektrik yok jeneratör yok, sistem yok, ve benim elimde para yok
geçtiğimiz ayda maaşımızın da sadece yarısını ödediler =(
ne talimatla ne havele ettirerek ne de başka bir şekilde parayı alamıyormuşum.

kusura bakmayın çok uzun yazmışım :18:

Son düzenleme:
Bskn canım bazen insanın başına geliyor işte. Tüm olumsuzluklar üstüste geliyor, isyan günü oluyor insan için. Sakin olmaya geniş bakmaya çalış. Yoksa daha da olumsuz şeyler yaşıyor insan. Şikayet ettikçe olumsuzlukları davet ediyoruz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…