Kirli Çıkılar )))

Allah Allah canım ya senin adına gerçekten üzüldüm bu ramazan gününde ve sıcakta o kadar koşuştur bir de işlerini halledeme gerçekten çok üzücü ,can sıkıcı bir durum.

ama sabır dile canım Allah daha beter durumlardan esirgesin

Son düzenleme:

Galiba gerçekten negatif düşünceyi çekiyorum üstüme :26:
diyorum vardır bir sınav sabırlı ol diye ama ama atıyor arada şartellerim

Allah Allah canım ya senin adına gerçekten üzüldüm bu ramazan gününde ve sıcakta o kadar koşuştur bir de işlerini halledeme gerçekten çok üzücü ,can sıkıcı bir durum.

Allah'a şükretsem mi napsam bilmiyorum, sabah çok sıcaktı ama bankadan çıktığımda yağmur yağıyordu, işe gelene kadar ıslandım
şaka gibi dimi :44:

her daim şükretmeliyiz elbette

çok daha beter , çekemeyeceğimiz yükleri yüklemesin diye de dua edeceğiz
inanmak ne güzel şey Rabbim bu duyguyu elimizden almasın canım AMİN...

her daim şükretmeliyiz elbette

çok daha beter , çekemeyeceğimiz yükleri yüklemesin diye de dua edeceğiz
inanmak ne güzel şey Rabbim bu duyguyu elimizden almasın canım AMİN...

haklısın, şükretmek lazım.
ayy acaba isyan etmiş mi oluyorum böyle deyince

alıntıdır......... yorumsuzdur..........

"MUSLUMANLAR KENDILERINE SIKILAN MERMILERIN PARASINI MI ODUYOR
Tarih: 1 Ağu 2012 - 11:32
Yazar: ulker unaldı
Vote up!4
.Vote down!0
.HER GÜN TV DE DÖNEN BIR REKLAM VAR......HEPINIZ GORDUNUZ.......RAMAZANIMIZI KENDINE REKLAM EDEN COCA COLA...................................................COCA COLA NIN SAHİBİ CNN DE YAPTIGI ACIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TUM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI..............................................BU CUMLE FC DE GEZIYOR SON GUNLERDE........GAYRI SİZ BİLİRSİNİZ NASIL İÇİNİZ RAHATSA ÖYLE DAVRANIN"

haklısın, şükretmek lazım.
ayy acaba isyan etmiş mi oluyorum böyle deyince

Allah korusun canım
bazen vicdanımızı samimi bir şekilde hesaba çektiğimizde o zaman en doğru yanıtı buluruz

Allah sevdiği kuluna dert verirmiş ama burada kula düşen o derdi isyanla değil sabırla karşılamak olmalı öyle olursa imtihanı geçebiliriz

herşey gönlünce olsun canımmmmmmmm

canım bu vesileyle şunu da belirtmek isterim

coca-kola ve pepside alkol çıktığı yayınlandı geçtiğimiz haftalarda kaç kişinin haberi var veya kaç kişi bu konuda ne kadar hassasiyet gösteriyor bilmiyorum ama yeri gelmişken de yazmak istedim.

ayrıca bugün coca cola ile ilgili çıkan haberi aktarıyorum
Coca Cola'da yüksek kanser riski!
yeni haber
Giriş Saati : 01.08.2012 09:08
Güncelleme : 01.08.2012 10:05 Coca Cola, kanser yaptığı gerekçesiyle içeceğe kattığı boya malzemesini ABD'de azalttı ama diğer ülkelerdeki üretimlerinde herhangi bir değişiklik yapmadı.

ben silinirsem bittim.. birikimlerimi hiç kendim toplamadım çünkü :))
bu ay 210 tl si market ve yiyecek alışverişi olmak üzere toplam 1455 harcamışız. köyden gelenlerin katkısı diyelim. bir de Ramazan da çok şey tüketilemiyor.
Allah önümüzdeki ayı bereketlendirsin..

bskn hep aksilikler çıkmış geçmiş olsun.. üzülmemek elde değil ama isyana da düşmemek lazım.. kötü düşünme kötüyü çekme.. ben çok dalgın bi insanımdır ama bi rahatlık da söz konusudur. 3-5 defa telefonumu fakültede laboratuarımda ve üniversitedeyken başörtü örtme kabininde unutmuşum iki kere de maaş kartımı bankamatikte unuttum. evet üzüldüm telaş yaptım ama bi yandan da rahatladım. hepsi ya kendi geldi ya da gidip çok rahat bi şekilde aldım.

ladyfog geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anasına babasına bağışlasın..

Amin canım aminnnnn
sakinleştim galiba daha iyiyim

bende anca şimdi rahatlayabildim
zaten olan olmuş niye sıkıyorsam kendimi.
karşı caddede benle alakasız bir olay olsun hemen kendimde suç arıyorum. bu huyumdan nefret ediyorum
napayım huyumu atsam atamıyorum satsam satamıyorum

buarada bugün altın beni al beni al diye mi bağırıyor? bana mı öyle geldi

ben silinirsem bittim.. birikimlerimi hiç kendim toplamadım çünkü :))

canım düzenli bildirim yapıyorsun sıkıntı yok senin açından ama gene de bildirim yapmayı unutursan o nedenle bir yere not al birikimlerini

henüz al demiyor

meyraa şu ons bir yuvarlanamadı aşağıya doğru
bir yuvarlansa da karşılasak aşağı mahalleden

kızlar bu ay için eşimden 450 tl aldım

arada çarşıdan sipariş ettiklerimin ya da kendiliğinden eve getirdiklerinin parasını vermiyorum

geçen gün bana ona sipariş ettiklerim için para verip vermeyeceğimi soruyor .
ben de her ay temizlik için gelen bayana verdiği 150 tl ye tutmasını söyleyerek vermedim.
(yaz tatilinin başlamasıyla birlikte eve kadın almadım evin her türlü işi bana bakıyor 150 tl de eşime kalıyor nasılsa )

bu ay stoklarımda olanlara baktım da 3 ile 6 ay arası yetecek almayacağım malzemeler şunlar ; sıvıyağ, yumuşatıcı, bulaşık mak tableti , çay, çamaşır deterjanı bunları baya bir ucuzlukta stoklamıştım

ramazan günü sıcakta pazara gitmeme de gerek kalmıyor tüm süt , meyve- sebze ihtiyacım arada kasap ihtiyacım aşağıdan geliyor
bunlar da eklenince çok para harcayamıyorum.
bu ay 100 tl yi geçik 120 tl arttı.

bayramda 3 günlüğüne Kemer'e gideceğiz tatil için. o nedenle bu ay 450 tl den baya bi artması gerekiyor

meyraa şu ons bir yuvarlanamadı aşağıya doğru
bir yuvarlansa da karşılasak aşağı mahalleden

sorma yaaaa.... :))
ilk defa bu kadar yüklü miktarda dolara geçtim....
elimde çok az altınım kaldı....
acilen aşağılara yuvarlanması gerekiyor.... :) ki hem sattıklarımızı alalım hem de,tl. ile bir miktar daha alabilelim... di mi yani... :))
aksini düşünmek bile istemiyorum.. düşmeden ralliye başlarsa _ki ben hiç sanmıyorum_ battığımın resmidir.... :)))
hayırlısı,ne diyelim...
nasipten öteye yol yok... :)

kemer de nerede kalacaksınız canım?

Aman Allah korusun sakın ha hayırlısıyla istediğimiz gibi hareket etsin ons :)))
kemer de nerede kalacaksınız canım?

palmet resort hotel 'de kalacağız canım

ben bu yıl değişiklik olsun diye artvin/şavşat/karagöl düşünüyorum... :) portakal ağacı,şavşat yazarsan son, güncel,gerçek resimleri görebilirsin....
zaten trabzon a kadar gideceğim.....:) trabzon dan artvin e çok yol yok...
uzun yolculuklar zor oluyor,çocuklarla... :))

canım biz bu yıl mayısta batı karadeniz'de
bolu abant - karabük -safranbolu - amasra vs gezdik

geçen yıl 3 gece 4 gündüz
doğu karadeniz turundaydık sarp sınırına 65 km kadar yakındık ama en son varacağımız nokta Rize Ayder Yaylasıydı

eşimin işleri yoğun ama buna rağmen her yıl mayıs'ta ve de bayramlarda bir yerlere gitmeye çalışıyoruz
ikimiz de öğretmen olsaydık belki daha çok gezerdik ama buna da şükür
ya da bu zamana kadar gidip gördüğüm yerlerin birinden yazlık almak vardı ama işte dediğim gibi eşimin işi sebebiyle ben ve sadece çocuklar müsaitiz eşim olmadan da öyle gitmek bana göre değil
anca beraber kanca beraber

ayrıca şu durumda yazlık bizim için ölü yatırımdan öteye gitmez

meyraa resimlere baktım tek kelimeyle '' harika'' )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…