Günaydın kızlar, bereketli ve hayırlı bir gün olur hepiniz için.
Benim için hiç iyi başlamayan bi gün…
moralim çok bozuk.
Resmen bahtsız bedevinin akrabası olduğumu düşünüyorum artık.
ne zaman bir bankamatik sırasına girsem, ya atm nin parası biter ya işlem yapmaz, ya yandaki atm daha hızlı ilerler vs vs…
tercihlerim konusunda hep yanılırım bu gibi olaylar yüzünden kararsız bir insan olup çıktım
neyse bugün bankada işlerim var deyip birkaç saatlik izin almıştım.
çalıştığım ilçede,gebzede(tam olarak yol iz bilmiyorum) ziraat bankası arıyorum. İki şubesi varmış. Biri yukarı caddede, diğeri ise aşağı caddedeymiş. Neyse bir esnafa sordum tarif ettiği yere gittim, taşınmış
Diğerine gittim.henüz açık değildi, kapıda 15 kişi falan vardı. Sevindim işimi halledicem diye.
Kapı açıldı güvenlik demez mi ki, elektrik yok jeneratör yok. Elektrik ne zaman gelir belli değil. Şimdi bile gelse yarım saate anca sistem gelir, diğer şubeye gidin dediler.Şok oldum.
Neyse diğer taşınmış olan şubeye epey bi yürüdüm. Sıramı bekledim.
Bu kez de sistem yok dediler
buarada 20 gün raporluydum onun parasını almaya çalışıyorum. Haziran ayı param.
bir numara daha aldım, bekleyeyim belki sistem gelir diye.
sıram geldi, tekrar sordum sistem geldi mi diye, adam ekrana bile bakmadan sistem yok dedi. On dakika daha bekledim tekrar sordum.
adam bana kızdı. Yok kızım yokkkk niye anlamıyorsun sistem yok dedi. Ama ekrana bakmıyor bile
nerden bilebilirim ben sistem ne zaman gelir ne zaman gelmez. Soruyorum işte. Ona göre bekliyecem sonuçta.. sanki gişe memurlarını sinir etmek için mi soruyorum.
işleri arasında da sormuyorum, işlem bitiyor, başka biri gelene kadar hemen soruyorum.
sonuç paramı alamadım, elektrik yok jeneratör yok, sistem yok, ve benim elimde para yok
geçtiğimiz ayda maaşımızın da sadece yarısını ödediler =(
ne talimatla ne havele ettirerek ne de başka bir şekilde parayı alamıyormuşum.
kusura bakmayın çok uzun yazmışım :18:
Bskn canım bazen insanın başına geliyor işte. Tüm olumsuzluklar üstüste geliyor, isyan günü oluyor insan için. Sakin olmaya geniş bakmaya çalış. Yoksa daha da olumsuz şeyler yaşıyor insan. Şikayet ettikçe olumsuzlukları davet ediyoruz galiba.
Allah Allah canım ya senin adına gerçekten üzüldüm bu ramazan gününde ve sıcakta o kadar koşuştur bir de işlerini halledeme gerçekten çok üzücü ,can sıkıcı bir durum.
Galiba gerçekten negatif düşünceyi çekiyorum üstüme :26:
diyorum vardır bir sınav sabırlı ol diye ama ama atıyor arada şartellerim
Allah'a şükretsem mi napsam bilmiyorum, sabah çok sıcaktı ama bankadan çıktığımda yağmur yağıyordu, işe gelene kadar ıslandım
şaka gibi dimi :44:
her daim şükretmeliyiz elbette
çok daha beter , çekemeyeceğimiz yükleri yüklemesin diye de dua edeceğiz
inanmak ne güzel şey Rabbim bu duyguyu elimizden almasın canım AMİN...
haklısın, şükretmek lazım.
ayy acaba isyan etmiş mi oluyorum böyle deyince
alıntıdır......... yorumsuzdur..........
"MUSLUMANLAR KENDILERINE SIKILAN MERMILERIN PARASINI MI ODUYOR
Tarih: 1 Ağu 2012 - 11:32
Yazar: ulker unaldı
Vote up!4
.Vote down!0
.HER GÜN TV DE DÖNEN BIR REKLAM VAR......HEPINIZ GORDUNUZ.......RAMAZANIMIZI KENDINE REKLAM EDEN COCA COLA...................................................COCA COLA NIN SAHİBİ CNN DE YAPTIGI ACIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TUM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI..............................................BU CUMLE FC DE GEZIYOR SON GUNLERDE........GAYRI SİZ BİLİRSİNİZ NASIL İÇİNİZ RAHATSA ÖYLE DAVRANIN"
kirli çıkılar yeni listemiz hayırlı olsun
1. sayfaya ekledim
gerekli uyarıları yaptım ve de
bu saate kadar bekledim kimse kusura bakmasın , listeye yeniden dahil olmak isteyen arkadaşlarımız Ağustos ayının 31 inde en geç saat 18:00 e kadar özelden bildirimlerini gönderebilirler.
bereketli birikimler dileğiyle canlar .....
Allah korusun canım
bazen vicdanımızı samimi bir şekilde hesaba çektiğimizde o zaman en doğru yanıtı buluruz
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş ama burada kula düşen o derdi isyanla değil sabırla karşılamak olmalı öyle olursa imtihanı geçebiliriz
herşey gönlünce olsun canımmmmmmmm
karanfilce
bskn hep aksilikler çıkmış geçmiş olsun.. üzülmemek elde değil ama isyana da düşmemek lazım.. kötü düşünme kötüyü çekme.. ben çok dalgın bi insanımdır ama bi rahatlık da söz konusudur. 3-5 defa telefonumu fakültede laboratuarımda ve üniversitedeyken başörtü örtme kabininde unutmuşum iki kere de maaş kartımı bankamatikte unuttum. evet üzüldüm telaş yaptım ama bi yandan da rahatladım. hepsi ya kendi geldi ya da gidip çok rahat bi şekilde aldım.
ladyfog geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anasına babasına bağışlasın.
ben silinirsem bittim.. birikimlerimi hiç kendim toplamadım çünkü :))
Amin canım aminnnnn
sakinleştim galiba daha iyiyim
bende anca şimdi rahatlayabildim
zaten olan olmuş niye sıkıyorsam kendimi.
karşı caddede benle alakasız bir olay olsun hemen kendimde suç arıyorum. bu huyumdan nefret ediyorum
napayım huyumu atsam atamıyorum satsam satamıyorum
buarada bugün altın beni al beni al diye mi bağırıyor? bana mı öyle geldi
meyraa şu ons bir yuvarlanamadı aşağıya doğru
bir yuvarlansa da karşılasak aşağı mahalleden
kızlar bu ay için eşimden 450 tl aldım
arada çarşıdan sipariş ettiklerimin ya da kendiliğinden eve getirdiklerinin parasını vermiyorum
geçen gün bana ona sipariş ettiklerim için para verip vermeyeceğimi soruyor .
ben de her ay temizlik için gelen bayana verdiği 150 tl ye tutmasını söyleyerek vermedim.
(yaz tatilinin başlamasıyla birlikte eve kadın almadım evin her türlü işi bana bakıyor 150 tl de eşime kalıyor nasılsa)
bu ay stoklarımda olanlara baktım da 3 ile 6 ay arası yetecek almayacağım malzemeler şunlar ; sıvıyağ, yumuşatıcı, bulaşık mak tableti , çay, çamaşır deterjanı bunları baya bir ucuzlukta stoklamıştım
ramazan günü sıcakta pazara gitmeme de gerek kalmıyor tüm süt , meyve- sebze ihtiyacım arada kasap ihtiyacım aşağıdan geliyor
bunlar da eklenince çok para harcayamıyorum.
bu ay 100 tl yi geçik 120 tl arttı.
bayramda 3 günlüğüne Kemer'e gideceğiz tatil için. o nedenle bu ay 450 tl den baya bi artması gerekiyor
Aman Allah korusun sakın ha hayırlısıyla istediğimiz gibi hareket etsin ons :)))sorma yaaaa.... :))
ilk defa bu kadar yüklü miktarda dolara geçtim....
elimde çok az altınım kaldı....
acilen aşağılara yuvarlanması gerekiyor.... :) ki hem sattıklarımızı alalım hem de,tl. ile bir miktar daha alabilelim... di mi yani... :))
aksini düşünmek bile istemiyorum..düşmeden ralliye başlarsa _ki ben hiç sanmıyorum_ battığımın resmidir.... :)))
hayırlısı,ne diyelim...
nasipten öteye yol yok... :)
kemer de nerede kalacaksınız canım?
ben bu yıl değişiklik olsun diye artvin/şavşat/karagöl düşünüyorum... :) portakal ağacı,şavşat yazarsan son, güncel,gerçek resimleri görebilirsin....
zaten trabzon a kadar gideceğim.....:) trabzon dan artvin e çok yol yok...
uzun yolculuklar zor oluyor,çocuklarla... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?