Kirli Çıkılar )))

günaydın hanımlar altın hakkında bugün kü yorumlarınız nelerdir acaba? dünkü düşüşü kaçırdık mı sizce? 93.37 den bir miktar satmıştım şimdi alım fırsatı kolluyorum.yorumlarınızı beğeniyorum ve takip ediyorum şimdiden teşekkürler bol kazançlar

avrupa merkez bankası faizleri ne yapacak ?

yarın abd tarımdışı istihdam verilerini nasıl açıklayacak ?

bunlar cevabı beklenen sorular ona göre onsun durumu şekil alacaktır şimdiden birşey söylemek çok zor
tüm profesyonel piyasa oyucularının bile ters köşe olduğu zamanda

sanırım biraz daha sabretmemiz lazım,zarar etmediğimiz sürece kardayız demektir.teşekkürler farmasi bakalım bugün hep takipteyim

geçen yıl 107 den aldığım altınla zarar ettim. al sat yaparak 102 ye düşürdüm. şimdi hala da 1500 Tl zararım var.
1 yıldır beklemedeyim zararı kurtarırım diye ama yok yok. şimdi ise altınları bozmam gerekiyor en geç yarın.
93,57 den bozmadım daha da çıkar diye. şimdi 91,87 lerde dolanıyor. inş yarına çıkarda zararı biraz da olsa indiririm.
al sat yapmak çok riskli kesinlikle parça parça alıp satmak gerekiyor. Allah kimseye zarar vermesin, herkesin zor bela kazandığı parayı inş en kazançlı şekle gelsin.

amin hepimiz için hayırlısı olsun.dediğin gibi kesinlikle parça alım ve satım yapmak gerekiyor herşeye hazırlıklı olmak için.

Günaydın

Bugün alım fırsatı çıkar mı acaba? Dün biraz alsaymışım sabah satar az da olsa kar edermişim. Dolar da dün gün içinde alıp satsam bile kar varmış.

Kısmet değilmiş demek ki. Gidene üzülmemek lazım.

geçmiş olsun canım ((

dün kaçtan alıp bugün kaçtan satacaktın bacımmm?

evet dün epey oynama vardı dolar ve altında.umarım alım fırsatını kaçırmamışızdır.bugün ki açıklamaları bekliyoruz bakalım

evet canım... :)
ben de görmüştüm çünkü... :))
valla şeytan dürtmüyor değil...draghi altını çıkaracak,92.5 ten gir altına bir miktar diye... :)
ama....ama..... :))

galiba pc başında değildim
ya da dikkatimden kaçtı
ya da bu evdeki kuzucukların peşindeydim :))))

evet canım... :)
ben de görmüştüm çünkü... :))
valla şeytan dürtmüyor değil...draghi altını çıkaracak,92.5 ten gir altına bir miktar diye... :)
ama....ama..... :))

benimde bi yanım şu draghiden önce al diyo bi yanımda bekle ama korkuyorum ya :)

bu değerleri bankasyada mı görmüştü ?

Evet canım Bankasyada. Ben bir tek o bankada altın alıp satıyorum. Diğerlerinde makas çok daha düşük. Başka banka olsa çoktan al-sat yapmıştım. Ons 1623 ken bozdurduklarımı 1595 ten alırdım hemen

Evet canım Bankasyada. Ben bir tek o bankada altın alıp satıyorum. Diğerlerinde makas çok daha düşük. Başka banka olsa çoktan al-sat yapmıştım. Ons 1623 ken bozdurduklarımı 1595 ten alırdım hemen

haklısın canımmm

bu bankasya çok insafsız bankalardan biri adamlara kaç defa yapılan işlemler arasındaki makas farkının yüksekliğini ifade eden mesajlar attım
hatta başka bankaların bu konuda daha kabul edilebilir makaslarının olduklarını vs vs adamlar lüzumsuz gerekçeler ifade ediyorlar neymiş piyasadaki kurlarla orantılı hareketmiş
garanti 0.20 cent makasa sahip bunlar 0.65 cent en az
dolar alım satım makası dahi işbankasının 3 katı
öf ya bunlar bizi kaz gibi görüp yoluyorlar

kızlar normal alım satım olarak değil de ben de Türkiye finans ın bankacılığından memnun kalmadım..
kk na 1 yıl sonra ücret koyacaz dediler dank ilk ay yapıştırmışlar.
geri hemen iade olur dediler bir sürü problem çıktı.
bir de ilk çıkarttıracağımda çok kötü bi müşteri temsilcisine denk geldim adama soru soruyor nerdeyse tersliyor.
bundan sonra ona gitmedim. 1 hafta benim işlemlerimi yapmayı unutmuş vs..
(oysaki garanti ve akbank kk çıkarttırmak için başımın etini yediler şu sıralar rahatım inşallah bi daha aramazlar..)
aslında bankasına şikayet edecektim ama hep vicdanım yaptırmadı.

çok işlem yapmasam da şu ana kadar kuveyt den memnun kaldım. dolarla işlemlerde makas nedir bilmiyorum ama makası normal ve hiç hesap işletim ücreti çıkmadı altın hesabımdann oysa ki 2 yılı geçkin süredir var. 6 aydır da ordan sadece ufak tefek işlemler yapıyorum sırf işlem olsun diye maaş hesabımda eft ücretsiz ama ne ilginçtir basit bi altın hesabı olmasına rağmen kuveytte de eft ücretsiz.

Son düzenleme:

Muhafazakar banka, faiz yok diye mecbur gibiyiz, öyle görüyorlar sanırım. Ben garantiyi çok ciddi düşünüyorum. Şu katılım hesabı olayı ve faiz konusu olmasa çoktan garantiye geçmiştim. Ama kullanmadığım zaman hesapta duruyor paralar. Aslında getirisi de çok az. Değmez bile. Bir tek faiz var. Onu da bertaraf etmenin bir yolunu bulursam garantiye geçeceğim.

Makas olur ama makul olur. Başkası 0,2 yapabiliyorsa sen 0,3 yap, hadi olmadı 0,4-0,5 yap. Ama 0,65 ne demek, hiçbir açıklaması yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…