kızlar herkese şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin oruçlarınızı
pc açık olacak ama ben iftar hazırlığına doğru yol alıyorum arada bir göz atarım nasipse
doğru anlamışsın canım hakkını helal et :)
1000 tl nin hepsini altın olarak alıp sonradan onunla dolar alıcam dimi ?bende önceden elinde dolarda olması gerekiyo sanıyodum ..
çooooook sağol canım sorup duruyorum teoriden pratiğe geçsem daha iyi anlıycam herşeyi
ben de hatırlamıyorum en son ne zaman geldiğimi desem:) 1 aydan fazla oldu belki. o zaman çalışmaya ara vermiştim tek maaşla nasıl bir birikim yapsam diye sorguluyordum ve o ay iyi birikim yapmıştım.şimdi kendimi zorlamam gerek birikim hedefi koymalıyım yoksa gelen para harcanıyor.çalışırken insan hesabını unutuyor bazen.giyim masrafımda ani bir artış yaşandı mesela halbuki çalışmıyorken de bişeyler alırdım kendime.yeni işin hevesinden olsa gerek. bir de arabayla gidip gelmeye başladım eşim arkadaşıyla gidiyordu araba sadece gezmek için kullanılıyordu.şimdi hergün işe gidip geliyorum mesela. işte para anlamadan böylece aktığı için hızlıca bir hedef belirlemek istiyorum.8 aylık konut kredisi öncesi ve sonrası olmak üzere.merhaba hoşgeldin canım
bir gelip bir giden arkadaşları hatırlayamıyorum ,hatırlamakta güçlük çekiyorum.
sen ne zaman gelmiştin buraya en son ?
ben de hatırlamıyorum en son ne zaman geldiğimi desem:) 1 aydan fazla oldu belki. o zaman çalışmaya ara vermiştim tek maaşla nasıl bir birikim yapsam diye sorguluyordum ve o ay iyi birikim yapmıştım.şimdi kendimi zorlamam gerek birikim hedefi koymalıyım yoksa gelen para harcanıyor.çalışırken insan hesabını unutuyor bazen.giyim masrafımda ani bir artış yaşandı mesela halbuki çalışmıyorken de bişeyler alırdım kendime.yeni işin hevesinden olsa gerek. bir de arabayla gidip gelmeye başladım eşim arkadaşıyla gidiyordu araba sadece gezmek için kullanılıyordu.şimdi hergün işe gidip geliyorum mesela. işte para anlamadan böylece aktığı için hızlıca bir hedef belirlemek istiyorum.8 aylık konut kredisi öncesi ve sonrası olmak üzere.
yok estağfirullah canım ne demek
varsa helal olsun şurada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ben bilebildiğim şeyleri zevkle paylaşırım inan
istişareyi de çok severim ne kadar çok istişare o kadar az hata
mesela dolar almak isteyen için dolar şu an oldukça iyi fiyatta ama kademeli alım her zaman
1.79 dan alınır 1. 78 lere gelir mi bilmem
belki 1.76 bile olabilir bilemeyiz o nedenle de kademeli
tl olarak da 1.85 civarını gördü mü satabiliriz
ama dolarla altını ilişkilendirecek olursak
ama ons şimdi düşme eğiliminde ancak elde altın varsa satılır ons düşünce dolarla altın alınır
ama sen de 1000 dolar var bu durumda bu parayla ne yapılır
ya dolar alınır
ya da gram tl fiyatı düşünce altın alınır
ya da 500 tl sine altın 500 tl sine dolar alınır.
ben olsam şu durumda önümü göremediğim piyasaya dalmak istemem
sonuçta tl de bir yatırım aracı sakın unutma
[/QUOTE
sağol canım not ediyorum bunları ...
şimdi benim halkbankta altın tl ile al sat yapıyorum ama burda dolarla altın alımı yok yada ben beceremedim sadece altınla tl işlemi yapabiliyorum ..senden öğrendiğim kadarıyla arbitrajla gr arttırmak daha kolay...yani ben 2 ayda anca 60liralık kar ettim tl alt.da ama dolarla kar daha kolay yanlış anlamadıysam..o yüzden ufaktan dolarla işleme başlamak istiyorum..o yüzden bu ay ki kenara atacağımla garantiden tl olarak yatırayım altın düşerse; altına geçer, ons un durumuna görede dolarla al sata başlarım diyorum..ayy çok karışık oldu ama öyle işte:)
kizlar eminim onceden konusulmustur ama gramla altini hangi bankadan aliyorsunuz:26:simdi kuveytturke baktim..alis 88.52 satis 95.12..altin piyasa.com "da alis 92,2 satis 92,7..altin bankada duruyor diye rahattim ama simdi bu fiyat farkini gorunce moralim bozuldu..siz nasil yapiyorsunuz:18:
bu arada hayirli iftarlar
kizlar eminim onceden konusulmustur ama gramla altini hangi bankadan aliyorsunuz:26:simdi kuveytturke baktim..alis 88.52 satis 95.12..altin piyasa.com "da alis 92,2 satis 92,7..altin bankada duruyor diye rahattim ama simdi bu fiyat farkini gorunce moralim bozuldu..siz nasil yapiyorsunuz:18:
bu arada hayirli iftarlar
Merhabalar, iş değiştirme durumum var, istifa ettim ihbar süremin dolmasını bekleyeceğim, sonrasında yeni gelen iş teklifini değerlendireceğim. Para biriktirememe huyumuda az az yenmeye başladım, 8 kredi kartından şuan 2 ye düştüm hepsini kapattım. Ve artık kenara biraz koymanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Az çok nasıl başladınız nasıl devam ettiriyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz kızlar ?
[/B][/QUOTE
sağol canım not ediyorum bunları ...
şimdi benim halkbankta altın tl ile al sat yapıyorum ama burda dolarla altın alımı yok yada ben beceremedim sadece altınla tl işlemi yapabiliyorum ..senden öğrendiğim kadarıyla arbitrajla gr arttırmak daha kolay...yani ben 2 ayda anca 60liralık kar ettim tl alt.da ama dolarla kar daha kolay yanlış anlamadıysam..o yüzden ufaktan dolarla işleme başlamak istiyorum..o yüzden bu ay ki kenara atacağımla garantiden tl olarak yatırayım altın düşerse; altına geçer, ons un durumuna görede dolarla al sata başlarım diyorum..ayy çok karışık oldu ama öyle işte:)
dolar alabiliyorum hatta önceden vardı çektik...ama şöyle altınla dolar alamıyorum alış sayfasında sadece tl çıkıyo?[/QUOTE]canım bende halkbanktayım
dolar almak için döviz işlemleri var ordan alabilirsin
dolar alabiliyorum hatta önceden vardı çektik...ama şöyle altınla dolar alamıyorum alış sayfasında sadece tl çıkıyo?
pardon canım ben soruyu yanlış okumuşum
aslında arbitraj kısmı var orayada girip kurcaladım ama elimde dolar olmadığından mı çıkmıyo anlamadım???altınla işlem yapacağım zaman sadece tl ikonu çıkıyo..bilemedim vallahi dediğim gibi becerememişde olabilirim..du bidaha bakiiim
canım o işlem yapılmadığı saatlerde öyle makası açıyolar:)garanti dışında saat 10 ile 18miydi öyle bişeydi işlem saatleri.....
içime su septiniz,Allah razı olsun..ay nasıl rahatladım anlatamammmcanım hafta içi mesai saatleri dışında ve haftasonu işlem yapmıyoruz çünkü alış satış arasındaki fark çok fazla oluyor
işlemlerimizi sadece mesai saatleri içerisinde yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?