Kirli Çıkılar )))

altın düşüşe geçti satılanlar alınmayı bekliyo:)ama ben daha çoook bekliycem çünkü bankacağızım zor düşürür :)

Bu mubarek vazifeyi en güzel şekliyle yapar gelirsin inşallah. Orada bizleri de unutma canım. Ben de senin gibibebek istiyorum. Hayırlı bir evladım olur inşallah

Ons düşmüş nihayet. Dolar almamak yerinde olmuş. Düşsün bakalım şöyle. Sattıklarımı geri alabiliyorum şu an ama 92 hedefimi de düşürdüm. 91-91,5 daha iyi

meyraa ons 1595 i gördü :)))))))))))))))))))

gördü görmesine de,fed öncesinde bu kadar düşmesi düşündürücü.... :)
bu akşam bi sürprizle karşılaşmayız inşallah... :)
şu an bile kara geçildi ons 1620 lerdeyken yapılan arbitrajlardan... :)
yani dün yapılan işlemlerden....
resmen oyuna çevirdiler bu altın işini :)

meyraa şu an sattığım tüm altınları geri alsam 1.35 gr artırmış olacağım :)))))))

91.98 oldu tam alacaktım.biraz daha bekle deyip aç gözlülük yaptım galiba
92,02 oldu

hala beklemedeyiz canım
bu iş sabır işi
sabırsızlık ise bu işin en büyük riski ve de tehlikesi :)

hala beklemedeyiz canım
bu iş sabır işi
sabırsızlık ise bu işin en büyük riski ve de tehlikesi :)

sabretmeyi de öğrenicem
zaten beklemekten başka bişey yapamam şimdi 91,98 görmüşken 92,25den almak üzer beni. kuruş farketse de şimdiden alıştırmalıyım kendimi beklemeye

merhaba kirli çıkılarherkese hayırlı ramazanlar dilerim. uzun zaman önce epey bişiler yazmıştım ama hiçbiri görünmedi bi sıkıntı vardı sanırım sitede. ben bir süredir çalışıyordum o zman bu iş yeni sayılırdı haberini vermek için yazmıştım. 1 ay oldu çalışıyorum. kpss ile atanana kadar tekrar çalışma hayatına döndüm 4-5 aydır çalışmıyordum. maaşıma bıraktım yerden kavuştum aynı maaşı alacağım.hiç bırakmasaydım bi artış olurdu olurmuydu bilmiyorum ve arkadaşlarımın çoğu daha iyi kazanıyor kendi eczanesi olanlar falan ama olsun. bir de eşimin maaşında ocak ve temmuz zamları ilave olunca 350 tl lik artış oldu.önceden yazarken de biraz eksik yazmışım 3750 oldu maaşı.benimkinden daha önemli onunki çünkü ben yarın öbür gün kamuya geçerim azalır artar belli olmaz onunki net önemli olan o.kısacası epey mutlu ve umutluyum veee en sevindiğim şu ki 8 ay sonra konut kredisi bitiyor 1000 tl de öyle karda olacağız Allaha şükür.artık yeni bir birikim hedefi koymalıyım ama bi rakam belirleyemedim aklımda.

merhaba hoşgeldin canım

bir gelip bir giden arkadaşları hatırlayamıyorum ,hatırlamakta güçlük çekiyorum.

sen ne zaman gelmiştin buraya en son ?

farmasi canım çok oluyorum ama bişey daha soracaktım..şimdi ben dolar alıp birazda dolarla işlem yapmaya başlıycam ya garantide hesap açıcam..bu sayfanda işte dolar fiyatı olarak 55.00leri filan gösteriyo dimi yani sen hesap yapmıştın yukarda biyerde onu banka otomatik gösteriyomu..saçma gelebilir ama henüz hesabım olmadığından bilmiyorum:)birde bu ayki maaştan 1000lirayı garantide dolar altın ve tl olarak hesap açıcam..nasıl böleyim onu sence?

kızlar herkese şimdiden hayırlı iftarlar Allah kabul etsin oruçlarınızı
pc açık olacak ama ben iftar hazırlığına doğru yol alıyorum arada bir göz atarım nasipse

canım bankanın altın alış satış işlemlerinde nasıl gr tl fiyatını görebiliyorsak
aynen arbitraj yani dolarla alış satış fiyatını da ekranda görüyoruz

umarım ben sorunu doğru anlamışımdır yanıtı da budur
kafa basmıyor artık

işlem yapmak için aceleci olma altında neyin ne olacağı belli değil eğer düşünülen gibi ons düşerse altının gr tl fiyatında gerileme filan yaşanırsa 90-91 seviyelerinden filan
1000 tl ile altın alabilirsin canım

doğru anlamışsın canım hakkını helal et :)
1000 tl nin hepsini altın olarak alıp sonradan onunla dolar alıcam dimi ?bende önceden elinde dolarda olması gerekiyo sanıyodum ..
çooooook sağol canım sorup duruyorum teoriden pratiğe geçsem daha iyi anlıycam herşeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…