canım seni listeden silmiştim
daha önceki birikimlerin neydi yazar mısın ?
zaten her sene aynı yere gitmek sıkar insanı.
yazlığa vereceğin paraya en az 10 yıl ayrı ayrı yerde tatil yaparsın
biz bu yaz tatilimizi dünyanın en güzel yeri için ayarladık..
kızlar çok heycanlıyım.. gitmeden bişey olmasa bari bana..
yarından sonra istanbula uçuyorum ordan da ciddeye
altın düşüşe geçti satılanlar alınmayı bekliyo:)ama ben daha çoook bekliycem çünkü bankacağızım zor düşürür :)
meyraa ons 1595 i gördü :)))))))))))))))))))
91.98 oldu tam alacaktım.biraz daha bekle deyip aç gözlülük yaptım galiba
92,02 oldu
91.98 oldu tam alacaktım.biraz daha bekle deyip aç gözlülük yaptım galiba
92,02 oldu
hala beklemedeyiz canım
bu iş sabır işi
sabırsızlık ise bu işin en büyük riski ve de tehlikesi :)
merhaba kirli çıkılarherkese hayırlı ramazanlar dilerim. uzun zaman önce epey bişiler yazmıştım ama hiçbiri görünmedi bi sıkıntı vardı sanırım sitede. ben bir süredir çalışıyordum o zman bu iş yeni sayılırdı haberini vermek için yazmıştım. 1 ay oldu çalışıyorum. kpss ile atanana kadar tekrar çalışma hayatına döndüm 4-5 aydır çalışmıyordum. maaşıma bıraktım yerden kavuştum aynı maaşı alacağım.hiç bırakmasaydım bi artış olurdu olurmuydu bilmiyorum ve arkadaşlarımın çoğu daha iyi kazanıyor kendi eczanesi olanlar falan ama olsun. bir de eşimin maaşında ocak ve temmuz zamları ilave olunca 350 tl lik artış oldu.önceden yazarken de biraz eksik yazmışım 3750 oldu maaşı.benimkinden daha önemli onunki çünkü ben yarın öbür gün kamuya geçerim azalır artar belli olmaz onunki net önemli olan o.kısacası epey mutlu ve umutluyum veee en sevindiğim şu ki 8 ay sonra konut kredisi bitiyor 1000 tl de öyle karda olacağız Allaha şükür.artık yeni bir birikim hedefi koymalıyım ama bi rakam belirleyemedim aklımda.
vaay be altın paldır küldür düşüyo..hadi 90lar geri gelsin inş. da beklediğimize değsin:)
farmasi canım çok oluyorum ama bişey daha soracaktım..şimdi ben dolar alıp birazda dolarla işlem yapmaya başlıycam ya garantide hesap açıcam..bu sayfanda işte dolar fiyatı olarak 55.00leri filan gösteriyo dimi yani sen hesap yapmıştın yukarda biyerde onu banka otomatik gösteriyomu..saçma gelebilir ama henüz hesabım olmadığından bilmiyorum:)birde bu ayki maaştan 1000lirayı garantide dolar altın ve tl olarak hesap açıcam..nasıl böleyim onu sence?
canım bankanın altın alış satış işlemlerinde nasıl gr tl fiyatını görebiliyorsak
aynen arbitraj yani dolarla alış satış fiyatını da ekranda görüyoruz
umarım ben sorunu doğru anlamışımdır yanıtı da budur
kafa basmıyor artık
işlem yapmak için aceleci olma altında neyin ne olacağı belli değil eğer düşünülen gibi ons düşerse altının gr tl fiyatında gerileme filan yaşanırsa 90-91 seviyelerinden filan
1000 tl ile altın alabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?