ağustos ayı birikimi için 90.95 tlden 2 gr altın aldım Allah bereket versin
altın beni dürtüklüyor
ne yapayım tek kötü alışkanlığım bu
içkim sigaram kumarım yok :)))))))
bir altinin var dimi yawrum
inşallah hakkında hayırlısı olur akıllıbıdık. şehir tercihleri bana çok güzel geldi bursa ve eski şehir çok güzel şehirler. daha önce kafanda bazı şehirler vardı ben de karışmak istemedim ama uşak yazmamakla iyi ettin bence. eşim hakim ve uşakta bir süre görev yapmış biz evlenmeden önce uşak merkezin dahi çok sıkıcı olduğunu söylüyordu ilçeleri hiç saymıyorum .oradayken diğer hakim ve kaymakam olan arkadaşları da öyle diyorlarmış..kararını etkilemek istemedim ama yazdığın yerleri görünce çok sevindim.bir de konya da güzel orayı yazmamışsın neyse neticede hepsi çok güzel olmuş bence. Allah hayırlısını nasip etsin.tercihlerin son hali bursa yıldırım osmangazi inegöl mustafakemalpaşa
eskişehir çifteler mahmudiye sivrihisar seyitgazi
afyon merkez bolvadin çay....
çogunluk ve öncelik bursadan halbuki bursayı hiç görmedik bilmiyoruz bakalım neresi gelecek ne olacak hayırlısı olur inşallah
tercihlerin son hali bursa yıldırım osmangazi inegöl mustafakemalpaşa
çogunluk ve öncelik bursadan halbuki bursayı hiç görmedik bilmiyoruz bakalım neresi gelecek ne olacak hayırlısı olur inşallah
canlarım her türlü yorumunuza açığım olaya sadece tayin olarak bakmıyorum ben gidince yerleşmeyi düşünüyorum maddi manevi kültürel sosyal yöneden imkanları gelişmişlikleri herşeyi önemli hayatımız değişecek şehir değişince ondan yorumlarınız çok kıymetli Allah razı olsun her sordugumda fikirlerinizi paylaştınız benimle çok teşekkür ederim.....
vanilyam bende emirdağlıyım
bu yazdıgım yerler tercihler arasında merkezi olanı nedense tüm şehirlerde hep uzak köyler yada kenar mahalleri açmışlar hayırlısı bakalım
akıllıbıdıkcığım hayırlı olsun canım
''sadece tayin olarak bakmıyorum ben gidince yerleşmeyi düşünüyorum maddi manevi kültürel sosyal yöneden imkanları gelişmişlikleri herşeyi önemli'' demişsin canım ben sadece olaya ekonomik açıdan kendini toparlayabileceğin bir yer istediğini düşünerek yazmıştım malum ekonomi topiğinde insan herşeyi ekonomik olarak algılıyor
ben yukarıdaki kriterleri gözönünde tutacak olursak kesinlikle '' İSTANBUL '' derdim canım
canlarım her türlü yorumunuza açığım olaya sadece tayin olarak bakmıyorum ben gidince yerleşmeyi düşünüyorum maddi manevi kültürel sosyal yöneden imkanları gelişmişlikleri herşeyi önemli hayatımız değişecek şehir değişince ondan yorumlarınız çok kıymetli Allah razı olsun her sordugumda fikirlerinizi paylaştınız benimle çok teşekkür ederim.....
vanilyam bende emirdağlıyım
bu yazdıgım yerler tercihler arasında merkezi olanı nedense tüm şehirlerde hep uzak köyler yada kenar mahalleri açmışlar hayırlısı bakalım
canım ben şimdi yıldırımdayım eş durumundan osmangaziyi isteyeceğim ama
yazdığın okullara baktıgımda hiç fena okullar gibi görünmüyor
bursa çok pahalı bir yer sayılmaz (istanbuldan gelince:)))
illa yıldırımda oturmak zorunda değilsin metro yapılıyor şimdi benim gibi metroyla gidiş geliş yapacağın bir yere taşınırsın
eşinde sınıfçı anladığım kadarıyla o biraz sıkıntı çekebilir sınıflar açısından ama vandan daha iyidir diye düşünüyorum
inşallah senin ve eşinin tayini çıkar (aklıma geldikçe dua ediyorum inanın size)
tayin çıkarsa görüşelim yardımcı olmak isterim size
birikim yapmanın ekonomi yapmanın en belirgin yolu tasarruftan geçer diye düşünüyorum
heryerde tasarruf yolları adı altında birçok bilgi var ama eminim hepimizde kendine ait para biriktirme tasarruf yapma yöntemleri vardır...
hepimiz kendimize göre yaptıklarını yazarsak yeniden bir canlanma olacağını düşünüyorum birikimlerimiz daha çok artacağını düşünüyorum...
bana göre birikim para harcamandan herşeye uzaktan bakarak değil de parayı nereye nasıl harcadıgını bilerek oldugunu düşünüyorum...
evet kirli çıkılar fikirlerinizi yaptıklarınızı bekliyorum
birikim yapmanın ekonomi yapmanın en belirgin yolu tasarruftan geçer diye düşünüyorum
heryerde tasarruf yolları adı altında birçok bilgi var ama eminim hepimizde kendine ait para biriktirme tasarruf yapma yöntemleri vardır...
hepimiz kendimize göre yaptıklarını yazarsak yeniden bir canlanma olacağını düşünüyorum birikimlerimiz daha çok artacağını düşünüyorum...
bana göre birikim para harcamandan herşeye uzaktan bakarak değil de parayı nereye nasıl harcadıgını bilerek oldugunu düşünüyorum...
evet kirli çıkılar fikirlerinizi yaptıklarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?