Kirli Çıkılar )))

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar inşallah sağlıklı , mutlu ,huzurlu ,bol bereketli kazançlara sahip olduğumuz güzel bir haftaya başlamak dileğiyle...

Günaydın

Pazartesi sendromunu es geçmeye çalışan uykulu bir bünyeden selam herkese :107:

Cuma günü son soluk altın almıştım. Şu an %30 altınım var. Düşerse daha da alacağım

acemipericim ons dün akşamdan beri 1605 -1606 ya takılı kaldı

birazcık aksiyon lazım bize inşallah yakındır:))))

Günaydın

Pazartesi sendromunu es geçmeye çalışan uykulu bir bünyeden selam herkese :107:

Cuma günü son soluk altın almıştım. Şu an %30 altınım var. Düşerse daha da alacağım

vealeykümselam uykulu kirli çıkı :))
haydi hayırlısı düşsün şu ons beklemedeyim

acemipericim ons dün akşamdan beri 1605 -1606 ya takılı kaldı

birazcık aksiyon lazım bize inşallah yakındır:))))

İnişli çıkışlı görünüp çakılacak gibi. 15.30 ve 16.30'dan ümitliyim. Bir fırsat çıkacaktır.

Dolar al beni diyor ama biraz daha düşeceği hissi var içimde. Ama 1.77 falan olursa canına okurum, affetmem

ons için alım seviyelerim 1570-1560 ah keşke olsa da 1550 olsa :)))

günaydın
bir iki haftada altın bağımlısı oldum
haftasonu takip edemediğim için günüm çok boş geçti sanki

canım senin Allah bağışlasın iki tane oğluşun var..e öyle olunca da herşey iki katına çıkıyo bence gayet normal yani..bizim şimdilik eşimle ikimiziz..ev sık kirlenmiyo iki kişinin bulaşığı çamaşırı filan var..yani senin faturan normal canım..

günaydın
bir iki haftada altın bağımlısı oldum
haftasonu takip edemediğim için günüm çok boş geçti sanki

Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmm

klavyenden bal damlıyor ballllllllllllllll

içime su serptin

gerçi biz senelerdir alışığız 90-100 ti civarı
herhalde daha düşüğünü görsem şoka filan girerim artık bağımlılık yaptı

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese:)
Lütfen beni de aranıza alın bende artık tasarruflubir ev hanımı olmak istiyorum zira biraz savurganım ve bu durumdan sıkıldım arkadaşlar:)
İlk sorum gelsin size..
Biz düğünde takılan altınların büyük kısmını bozdurmadık duruyor..hım hala süren bir ev kredimiz var..hem evi değiştirmek istiyoruz ilerde..hem de yakın zamandada bir araba.. nasıl bir planlama yapabiliriz sizce?altınları bozdurup araba almak mantıklımı yoksa altınlar 2 senedir durduğu gibi yine dursun da araba için kredi mi çeksek?

Son düzenleme:

hatta bunu da söyleyince tam gülüceksin, henüz pazartesi sendromuna girmedim.
çünkü dünden beri ptesi olsa da altıncıklara baksam deyip durdum

günaydın canım , hoşgeldin nacizane fikrimi belirtmek istiyorum...

faizli sistemlerden uzak dur da

hepsi yola girer...

Son düzenleme:
hatta bunu da söyleyince tam gülüceksin, henüz pazartesi sendromuna girmedim.
çünkü dünden beri ptesi olsa da altıncıklara baksam deyip durdum

iyi demişsin keşke hergün pazartesi olsa ya da haftasonları da piyasalar açık olsa

amway den bir kaç ürün almıştım. satıcısı şimdi geldi ödemesini yaptım. gitti 41 liracık (

farmasi eski mesajları okudumda 20-25 gr biriktirebilirim demişsin. maşallah arkadaşım.... bütün maaş yatırıma mı gidecek

iyi demişsin keşke hergün pazartesi olsa ya da haftasonları da piyasalar açık olsa

keşkeeee

bu arada babam haftasonu bana oyalanacak bir konu bulmuş sağ olsun..
bir iyi ve birde kötü haber verdi.
daha mark varken , yani seneler öncesinde babam bir arkadaşından hisse senedini borcu yerine sayıp almış. (ona da şirketi maaş yerine vermiş)neyse..
geçtiğimiz haftalarda borsaya en yüksek puanla girmiş. satılsa 170 -180 milyar falan yapıyormuş. bu şekil oldum duyunca.
ama kötü haberi de vardı, sürekli değer kaybediyormuş
babamın demesine göre şirket yanlışlık yapmış ve 2,... den gireceğine 250,... dan giriş yapılmış. o yüzden birden düşüşe geçirmişler..

amway den bir kaç ürün almıştım. satıcısı şimdi geldi ödemesini yaptım. gitti 41 liracık (
güle güle temizlik yap canım
farmasi eski mesajları okudumda 20-25 gr biriktirebilirim demişsin. maşallah arkadaşım.... bütün maaş yatırıma mı gidecek

Allah razı olsun
evet canım zaten benim eve katkım yok
her ihtimale karşı yanıma para ayırırım.
kredi kartıyla alışveriş yapıyorum o da ödemelerimi 40 gün ileri tarihe atıyor para boşa çıkıyor ben de altın alıyorum
ya da tl olarak bekletiyorum.

hangi firmanın kağıtlarıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…