Günaydın
Pazartesi sendromunu es geçmeye çalışan uykulu bir bünyeden selam herkese :107:
Cuma günü son soluk altın almıştım. Şu an %30 altınım var. Düşerse daha da alacağım
acemipericim ons dün akşamdan beri 1605 -1606 ya takılı kaldı
birazcık aksiyon lazım bize inşallah yakındır:))))
İnişli çıkışlı görünüp çakılacak gibi. 15.30 ve 16.30'dan ümitliyim. Bir fırsat çıkacaktır.
Dolar al beni diyor ama biraz daha düşeceği hissi var içimde. Ama 1.77 falan olursa canına okurum, affetmem
ons için alım seviyelerim 1570-1560 ah keşke olsa da 1550 olsa :)))
badezuzum ne güzel elektrik konusundaki tasarrufun bizim evde elektrikten bir türlü tasarruf yapamıyoruz canım ya
faturamız 130-150 arası geliyor
(çamaşır, bulaşık , ütü , tv, pc , derin dondurucu , çamaşır kurutma, buzdolabı, fırın başta gelen elektrik sarfiyatının ana kalemleri)
yemek yapımında ben de düdüklü tencere kullanıyorum ve de tavsiye ediyorum zamandan yakıttan tasarruf yok böyle bir kolaylık
hergün yemek yapmama rağmen bir tüp ortalama 75-80 gün gidiyor.
önceden avm lere gidip market pazar alışverişi yapardık pazar günleri 200 tl ile çıkardık .
şimdi mutfağın kontrolünü ben aldım ,pazara çıkıyorum hem ucuz hem de çok taze ve yine istediğim kadar alıyorum,
pazarlarda da elektronik tartı olması çok güzel insan ihtiyacı kadar alabiliyor , israf olmuyor...
kış için yazdan derin donduruya çok sevdiğimiz yiyecekleri koyuyorum.
sene 2005 -2006 ya kadarki zaman diliminde kendimi borcun altına sokmadığım için parayı bir şekilde nasılsa borcum yok diye özellikle kıyafete , ayakkabıya çantaya yatırıyormuşum da haberim yokmuş
ne zaman ben kooperatif dairesine girdim baktım ki tasarruf yapmaya başlamışım. sonrasında da güzel bir alışkanlık oldu
kendime göre bir takım hayallerim var bakalım öncelikle sağlık , mutluluk , huzur olsun da onlar da olur zamanla diyorum
günaydın
bir iki haftada altın bağımlısı oldum
haftasonu takip edemediğim için günüm çok boş geçti sanki
canım senin Allah bağışlasın iki tane oğluşun var..e öyle olunca da herşey iki katına çıkıyo bence gayet normal yani..bizim şimdilik eşimle ikimiziz..ev sık kirlenmiyo iki kişinin bulaşığı çamaşırı filan var..yani senin faturan normal canım..
Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün
Allah razı olsun canımmmmmmmmmmm
klavyenden bal damlıyor ballllllllllllllll
içime su serptin
gerçi biz senelerdir alışığız 90-100 ti civarı
herhalde daha düşüğünü görsem şoka filan girerim artık bağımlılık yaptı
Günaydınlar herkese:)
Lütfen beni de aranıza alın bende artık tasarruflubir ev hanımı olmak istiyorum zira biraz savurganım ve bu durumdan sıkıldım arkadaşlar:)
İlk sorum gelsin size..
Biz düğünde takılan altınların büyük kısmını bozdurmadık duruyor..hım hala süren bir ev kredimiz var..hem evi değiştirmek istiyoruz ilerde..hem de yakın zamandada bir araba.. nasıl bir planlama yapabiliriz sizce?altınları bozdurup araba almak mantıklımı yoksa altınlar 2 senedir durduğu gibi yine dursun da araba için kredi mi çeksek?
hatta bunu da söyleyince tam gülüceksin, henüz pazartesi sendromuna girmedim.
çünkü dünden beri ptesi olsa da altıncıklara baksam deyip durdum
iyi demişsin keşke hergün pazartesi olsa ya da haftasonları da piyasalar açık olsa
güle güle temizlik yap canımamway den bir kaç ürün almıştım. satıcısı şimdi geldi ödemesini yaptım. gitti 41 liracık(
farmasi eski mesajları okudumda 20-25 gr biriktirebilirim demişsin. maşallah arkadaşım.... bütün maaş yatırıma mı gidecek
keşkeeee
bu arada babam haftasonu bana oyalanacak bir konu bulmuş sağ olsun..
bir iyi ve birde kötü haber verdi.
daha mark varken , yani seneler öncesinde babam bir arkadaşından hisse senedini borcu yerine sayıp almış. (ona da şirketi maaş yerine vermiş)neyse..
geçtiğimiz haftalarda borsaya en yüksek puanla girmiş. satılsa 170 -180 milyar falan yapıyormuş.bu şekil oldum duyunca.
ama kötü haberi de vardı, sürekli değer kaybediyormuş
babamın demesine göre şirket yanlışlık yapmış ve 2,... den gireceğine 250,... dan giriş yapılmış. o yüzden birden düşüşe geçirmişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?