Kirli Çıkılar )))

asil çelik.
borsadan yana hiç şansımız gülmedi

buarada maşallah yatırımını kendi maaşınla yapabilmek çok güzel duygudur eminim ki Allah bereket versin

borsada sene 1999 da 4000 markı batırınca daha da gelmem davosa dedim ben de

hanımlar selamlar tam yeri mi bilmiyorum ama aranızda şu teşvik hibe kredisi hakkında bilgisi olan var mı?

ahhh ahhh güya babam da vazgeçmişti ama eskilerden kalma alışkanlıklar işte

doğrudur canım alışkanlıklardan vazgeçmesi zor
neyseki bende alışkanlık oluşturamadı ilk yılımdı vazgeçmesi kolay oldu

benim kötü alışkanlığım altın oldu

meyraa ons 1610 oldu

merhaba arkadaşlar..umarım keyifler yerindedir....

he oldu da,ne oldu :) ne alabiliyoruz,ne satabiliyoruz... :)
geçen hafta sonrası onsun şu an en iyi ihtimalle 1550 lerde olması gerkiyordu...ama 1610 larda...
bi oyunlar dönüyor ama,du bakalım yakında çıkar kokusu,inşallah dibi tutumaz.... :))))

Merhaba canım

AYnen dediğin gibi onsaun 1610 olması işe yaramıyor. Bize 1550 ler lazım. Ben 1580'e de razıyım.

oldu da bir nane yok ne öldürdü ne güldürdü resmen süründürdü
aksiyon lazım tabi bu aksiyon mümkünde 1550 lere doğru istiyorum

ama ons yükselmeye devam ederse kadameli arbitraj yaparım hayırlısı bakalım :)))

ortalaması 51.51 dolar sattıklarımın
bu haftayı görmek için cuma günü almadım pişman mıyım elbette değilim .
düşeceğini düşünüyorum
içimde bir umut vuslata dair

ben de düşeceği umuduyla,2-3 gr kar gördüğüm kısımları bile arbitraj yapmadım altına...
bakalım ne olacak... :))
isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü kara,demişler.... :)))

kızlar yaa, ne kadar güzel tasarruf yöntemleri yazmışsınız. bizim faturalar genellikle normal seviyede, elektrik 40-45, su 15 civarı, doğalgaz 15-20. daha da aşağısına düşemiyoruz, yeterli zaten şu an için. ama ben cep telefonu tarifemi değiştirmek istiyorum, avea 40 lira falan geliyor, şu 100 dakikası 4 lira olan tarifeye geçmek istiyorum, kdvsi 9 lira falan, yani toplamda 20 liraya falan düşürsem faturamı fena olmaz, var mı bu konuda tavsiyeniz? bir de internet çok fazla, iki yıl önce abone olduk, sanırım o zaman sabit telefon olmadan internet olmuyordu, iki yıllık sözleşme yaptık, ağustosun 20sinde falan sözleşme bitiyor, ev tlf 22, internet de sınırsız olduğu için 60, bu konuda var mı tavsiyeniz? biz sınırlı olsun demiştik önce, baktık ilk aylar hep aşıyoruz, sonra sınırsız yaptık.

ayrıca şu haftalık yemek listesi oluşturmak çok mantıklı, tasarruftan çok her gün ne yemek yapsam derdinden kurtarır insanı, okulda sürekli ne pişirsem diye düşünmemiş olurum

giyim alışverişi konusunda savurgan olmadığımı düşünüyorum, geçtiğimiz kış şöyle yaptık, benim ek dersim 350-400 civarıydı, bir ay eşim giyime kullandı, bir ay ben, öyle sürdürdük, gereksiz harcamadık, kışlık kabandı, çizmeydi, kazaktı, onlara harcadık, böyle olunca, hem tasarruftan geri kalmadık, hem kendimizi giyim konusunda çok sıkmamış olduk, hem de belli bi limiti aşmamış olduk. ben çok ihtiyacım yoksa mevsimsonunda da almayı severim ucuz ucuz.

ev alışverişinde de indirime girmiş ürünleri stoklarım. eşim et alışverişini de aylık yapar genelde, ben de onları küçük küçük poşetlerim, ihtiyacım olunca buzluktan indiririm, hemen çözünüverir.
akıllıbıdık için yapacağınız ev önerilerine ben de açığım arabamızı aldık, şimdi sıra ev için birikim yapmaya geldi, kredi çekmiyeceğimiz için tasarruf planları önemli bizim için, ne de olsa kendimiz kenara bir şeyler atıcaz, gerçi sizler gibi altına yatırım yapmayı düşünüyoruz.
neyse şimdilik bu kadar yazmam yeterli sanırım

ya farmasi,çocuklar öksürünce ne yapıyorsun? (ilaç,doğal... vs.)
veya diğer tecrübeli anneler? :)
benim küçük öksürmeye başladı,hafif burun akıntısı da var, ilaç çok kullanmak istemiyorum...

en ufak rahatsızlıkları bile moral bozmaya fazlasıyla yetiyor....Rabbim beterinden korusun...
hasta,sakat çocukları olanlara da...sabır ve en acilinde şifa versin inşallah....

internet biz süperonline kullanıyoruz, ev telefonunu da ona geçirdik sabit ücret yok, konuştuğun kadar ödüyosun,ayrıca şehirdışı falan 10 dk konuşsam 30-40 krş anca yazıyor netten görüşme detayını da görebiliyoruz. bir araştırmanızı tavsiye ederim şahsen biz çok memnun kaldık

amin canım zor gerçekten.öksürüğe zencefilli bal iyi geliyor diye biliyorum

ttnet in telefonsuz internetinin maddi yönden avantajı yok zaten.
telefonun sabit ücreti gibi bir meblağ kadar ödeme yapılıyor. sınırsız normalde 50 ise o şekilde 70 oluyor.
süper online iyiymiş. biz de geçtiğimiz ay kapattırdık telefonu, neti de amcamlara (alt kata) taşıttırdım.
neti de ortak kullanıyoruz zaten sorun olmadı.
ama bilseydim süperonline gerçekten süpermiş

Anne değilim ama ben öksürmeye başlayınca annem nane-limon çayı, ıhlamur çayı ya da sütlü bal yapardı içerdik. Pekmeze karabiber dökerdi. Bana sorarsan en etkilisi bal.
Geçmiş olsun miniğine

joeyfun ve bskn teşekkür ederim fikirleriniz için. biz ev telefonunu kestirmeyi düşünüyoruz zaten, alırken de içe ve dışa kapattırmıştık, sırf internet için almıştık yani. ben öyle bi internet istiyorum ki hem sınırsız olsun hem ucuz olsun öyle bir tarife de yok zaten araştırdığım kadarıyla. sizlerin dediği tarife turkcelin galiba, ona da baktım da onun da sınırsızı 60 tl civarı. vınn tarzı bir şeyi de ben istemiyorum açıkcası, hızı çok yavaşmış diyorlar, bir de sınırlı olunca istediğim gibi video falan izleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…