Kirli Çıkılar )))

Merhaba farmasi nerlerdeydinn

Ben dayanamadım 50,58 dolara aldığım 8 gram altını 51,40 ortalamayla sattım. Bereket versin

Merhaba farmasi nerlerdeydinn

Ben dayanamadım 50,58 dolara aldığım 8 gram altını 51,40 ortalamayla sattım. Bereket versin

iyiyim canım çarşıda işlerim vardı
bir de altın ne öldürüyor ne güldürüyor
arada topiğe giriyorum bakıyorum kimse yok ben de çıkıyorum

hayırlı olsun canım, Allah bereket versin.

Harekette bereket vardır deyip sattım. Nasılsa düşer tekrar

Oy oy oy altın fırladı. Ben sattım diye hemen attı kendini yukarı. 1625-1630 da satış yemeye başlarsa kalanı da satacağım
Zararımı kapatınca artık altın ister düşsün ister çıksın. Bir süre altına dokunmak yok. Sonra tekrar kar için alır satarım.

haydi hayırlısı canım
inşallah dilediğin gibi olur
zarar kapanır artık kara geçersin
[/B]

offf çok susadım ..şimdi yığınla altın dökseler gözüm görmez..ama iftardan sonra gözlerim dört döner o ayrı....acemiperi bereketli olsun satışın...

kirli çıkıcılar nasılsınız? bereketli bir gün olmuştur umarım.
ben bugün iş yerinde hesap kitaplarla boğuşmaktan hiç fırsatım olmadı bakmaya.
benim işim var diye altın ya satış ya da alım fırsatı verir diye düşünmüştüm
ama olmamış sevindim

acemiperi bereketli olsun

sanırım farmasi ortalıklarda olmayınca altın piyasası duruluyor

hayırlı sabahlar hanımlar mutlu haftasonları dileğiyle ....

merhaba kirli çıkılar nerelerdesiniz pek kimse uğramıyor mu bana mı öyle geliyor....

hepinizin bildiği üzere yeni bir şehir yeni bir hayata adım atmama az kaldı(tabi kiralık güzel bir ev bulabilseydim önce)
ama ben bir sürü gereksiz fuzuli harcamalarla borçlarla başlamak istemiyorum o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum....
dün eşimle oturup öyle bir kalkınma planı yaptım ki eğer tutarsa türkiyenin borçları içinde kalkınma planı hazırlayacağım :)
inşallah eşimde bursaya atanırsa şubattatilinin bitimine kadar bankalara olan tüm banka kredisi ve kradi kartları borcunu kapatıyoruz toplam 20milyar
şubat ayından itibarende para biriktirmeye devam edip bursadada uygun bir şirket bulursakta artık yaza teslim veya sonbahara teslim gibi en kötü yılbaşına teslim edilen öncesinde peşinat verilip sonra taksitle ödemeye yapılanlar kendi evime gireceğim yani kısaca Allah nasip ederse en geç seneye eğitim öğretim yılına kendi evimde girmeyei planlıyorum....2013ocak ayından 2016 aralık ayına kadar da 150milyar biriktireceğiz tabi bu rahat bir harcama ve kendi evimde oturursam eh birazda araba almak için kemerleri sıkarsak 25-30 milyar kadar daha biriktirirsek ooooooooo değme keyfime olmayacak bir durum değil Allah dert hastalık keder deprem...... olumsuzluklar vermesin inanıyorum ki herşey çok daha güzel olacak.....

buarda bursadaki evlerin çogunlugu doğalgazlı ama ben hiç doğalgazlı evde oturmadıgım için bilemiyorum nasıldır banyo mutfak ısınma doğalgazlı olursa bütçemizi nasıl etkiler özellikle nelere dikkat etmeliyim ne faturayı kabartır ne hafifletir veeeee doğalgaz zehirlenmelerine karşı tedbir neler yapmalıyım nasıl korunmalıyım...

benim eşyam biraz fazla(yatak odası salon takımı yemek odası oturma grubu çalışma odası 4 kitaplık spor aletleri büyük) sizce evimi alana akdar idare etmek için 2+1 bir evde 450-550 arsı bir kirada mı otursam yada 3+2 bi evde eşyalar birazdaha ferah bir şekilde 550-650e olan kirda mı otursam karasızım kendi evim olsa en az 140-200metrekare arası 4+1 bi ev düşünüyorum anneme ait bir oda olsun misafirlerim çok gelir geldiklerinde bir oda olsun istiyorum çalışmaodası spor odası derken epey keyfi oluyor ev ama olsun hayali bile güzellll inşallah Allah nasip eder de

Son düzenleme:
fevkalede istikrarlı bir şekilde birikim yapan bir grup var bu topikte
1 .sayfada birikim yapanların listesini de topiğin kurallarını da görebilirsiniz.
evet gördüm...

ok bu ayın sonunda mesajmı atayım sze?ne kadar birikim yaptıgımı yada diğer aydan mı başlayım?

geçen hafta altın yataya bağladı işi aksiyon olmayınca da sıkılıyor insan

hayırlısıyla önümüzdeki hafta bereketli kazançlar elde ederiz inşaallah canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…