Kirli Çıkılar )))

bilgi için sağol canım o zaman daha sürem var.

benim kumbaram dediğim gibi halkbankın ağır demir kumbarası kızım için almıştım şimdi ben kullanıyorum ancak eşim açabiliyor anahtarı bankada oluyor genelde ama eşim tornavidayla açabiliyor.demir olduğu için içi görünmüyor ve ben açamadığım için paraları göremiyorum.ay sonu sürpriz oluyor açınca.
sen de bu tarz kıumbara yapabilirsin.

kesinlikle öyle olmalı. hatta anahtarını inek yutmalı, inek dağa kaçmalı, dağda yanıp kül olmalı

kızlar bizimde bankada altınımız var bozdurmayı düşünüyoruz şu an 400 lira karda acaba daha fazla yükselirmi ne düşünüosunuz

buradan bakınca 400 lira iyi kar gibi geliyor, ama ne kadar altın,başta ki kar hedefiniz ne kadardı, bunları göz önünde bulundurup karar verebilirsiniz
daha çıkar mı düşer mi bilemiyoruz ki çıkabilir de düşebilir de

Bende kumbarada bozuk para biriktiriyorum ama sadece 1 tl atıyorum.Kumbaramda açılmayanlardan.Büyük bir kumabara aldım tam dolmadan açamayacagım.Tam dolunca da kırıp açacagım.Bence sizde öyle yapmalısınız :)

çok iyi ama kırınca yazık kumbaraya.
benimki tekrar tekrar kullanılabiliyor.ve hedefim her ay açmak.
4 yıl önce kullanmıştım ilk olarak .uzun aradan sonra ilk olacak bu ay.
hayırlı olsun senin için de

bu arada bu topikten öğrendiğim bişeyi denedim akşam .yarım tabletle bulaşık yıkamayı.
sonuç süper.
bardaklar temiz ve parlak.ayrıca yarısıyla yıkadığım için hesaplı
teşekkürler

kumbara işini bende başlattım. Kızımın kermit kumbarası var, 25 kuruşla açılışı yaptık haydi hayırlısı olsun

çok iyi ama kırınca yazık kumbaraya.
benimki tekrar tekrar kullanılabiliyor.ve hedefim her ay açmak.
4 yıl önce kullanmıştım ilk olarak .uzun aradan sonra ilk olacak bu ay.
hayırlı olsun senin için de

300-400 lira para da 3-4 liralık kumbara çok degıl bence.Öbür türlü sürekli ihtiyac oldugunda açılıyor ve para biriktirmenin anlamı kalmıyor.Ben bu kumbaramdan öncede biriktirmiştim yine açılmayandı 303.5 tl çıktı içinden.Sonra açılmayan kumbara bulamadım mecbur açılanlarda biriktiriyrdm,migrosta görünce hemen aldım kumbaramı değiştirdim diğerini de anneme verdim.Bu sefer ne kadar cıkacak bilmiyorum ama altın almayı düşünüyorum.Artık ne kadar çıkarsa.Kumbaramın daha yarısı doldu açınca sizinle burada paylaşırım :)

bu arada bu topikten öğrendiğim bişeyi denedim akşam .yarım tabletle bulaşık yıkamayı.
sonuç süper.
teşekkürler

yarım tablet koymakla çok iyi yapmışsın.
makine aşırı dolu olmadığı sürece tabletler fazla gelir. hem keseye zarar, hem de sağlığa zarar

yarım tablet koymakla çok iyi yapmışsın.
makine aşırı dolu olmadığı sürece tabletler fazla gelir. hem keseye zarar, hem de sağlığa zarar

bende duymuştum daha önce yarım tabletle yıkamayı, denedim yanlız tabletin ortasında mavi sert bir bölüm var plastikten, onu kesemedim, siz nasıl kesiyorsunuz:26:

hayırlı olsun canım.bol kazançlar
Allah razı olsun bitanemmmmmmm
sonuç süper.
teşekkürler

ben artık 1/ 4 tablet kullanıyorum 70 derecede yıkıyorum

elma sirkesi kullanmayı bıraktım baştan iyi idi sonradan bardaklar filan matlaştı tuz ve parlatıcı kullanıyorum
dörtte bir tabletle de sonuç süperrrrrr

zaten yıkama durulama 1 kova su ile oluyor o nedenle fazla kimyasal kullanmak istemiyorum.

benim kumbaram ben bozuklukları atıyorum fakat alışverişe gideceğim zaman bütün koyuyorum bozuklukları harcıyorum
200 - 300 gibi oldu mu bankaya yatırıyorum gram altın alıyorum

haklıısn valla..
300 lira az mı yaa
bende sağlam bir kumbara alayım bari =)

annemin aldığının içinde top yoktu sanırım :44: tavuk makası var ya onunla kesiyorduk.
bizim tabletler bir zaman sonra poşetin içinde küf gibi çentik çentik kararıyordu. ben küf olduğunu iddia ediyordum. siz de de öyle oluyormu? yoksa bizde uzun süre durunca mı oluyordu acaba?

şimdi jel almaya başladı. daha uzun süre gidiyor, hem ayarlama yapabiliyoruz diye. bir de o lekelerin küf olduğunu iddia etmemden kurtulmak için

.

bunu ben henüz denemedim
nasıl bölüyorsunuz ikiye?
ortasında top gibi bir şey var ya, o ikiye bölünüyor mu?

hangi markanın hangi çeşidini kullanıyorsunuz ki, ben en son pril almıştım,120 tablet, ben de ikiye böldüğüm için uzun süre gidiyor, daha da var zaten. ortasında mavi boncuğu var ama plastik değil benimki, o yüzden rahatça bölebiliyorum. zaten önemli olan deterjan değil bence de, derecesi yüksek olanda çalıştırınca sonuç çok güzel oluyor pırıl pırıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…