farmasi böyle der...
yani en geç 31 ağustos 18 e kadar
ben kumbara işini hiç yapamıyorum
bozuk olmayınca hemen açıp içinden alıyorum. önceki hafta kendime haftalık ayırdığım paradan 7 lira arttı. önce kenara koydum onu.
bir baktım çarşıya giderken çantama atmışım
geçen haftada kalan parayı ayırmıştım. bakalım evdeki ahali keşfetmemişse duruyordur =)
bilgi için sağol canım o zaman daha sürem var.
benim kumbaram dediğim gibi halkbankın ağır demir kumbarası kızım için almıştım şimdi ben kullanıyorum ancak eşim açabiliyor anahtarı bankada oluyor genelde ama eşim tornavidayla açabiliyor.demir olduğu için içi görünmüyor ve ben açamadığım için paraları göremiyorum.ay sonu sürpriz oluyor açınca.
sen de bu tarz kıumbara yapabilirsin.
kızlar bizimde bankada altınımız var bozdurmayı düşünüyoruz şu an 400 lira karda acaba daha fazla yükselirmi ne düşünüosunuz
kesinlikle öyle olmalı. hatta anahtarını inek yutmalı, inek dağa kaçmalı, dağda yanıp kül olmalı
bir miktar tl ile bir miktar da dolarla satış yaptım
Bende kumbarada bozuk para biriktiriyorum ama sadece 1 tl atıyorum.Kumbaramda açılmayanlardan.Büyük bir kumabara aldım tam dolmadan açamayacagım.Tam dolunca da kırıp açacagım.Bence sizde öyle yapmalısınız :)
çok iyi ama kırınca yazık kumbaraya.
benimki tekrar tekrar kullanılabiliyor.ve hedefim her ay açmak.
4 yıl önce kullanmıştım ilk olarak .uzun aradan sonra ilk olacak bu ay.
hayırlı olsun senin için de
bu arada bu topikten öğrendiğim bişeyi denedim akşam .yarım tabletle bulaşık yıkamayı.
sonuç süper.
bardaklar temiz ve parlak.ayrıca yarısıyla yıkadığım için hesaplı
teşekkürler
yarım tablet koymakla çok iyi yapmışsın.
makine aşırı dolu olmadığı sürece tabletler fazla gelir. hem keseye zarar, hem de sağlığa zarar
Allah razı olsun bitanemmmmmmmhayırlı olsun canım.bol kazançlar
bu arada bu topikten öğrendiğim bişeyi denedim akşam .yarım tabletle bulaşık yıkamayı.
sonuç süper.
bardaklar temiz ve parlak.ayrıca yarısıyla yıkadığım için hesaplı
teşekkürler
makine aşırı dolu olmadığı sürece tabletler fazla gelir. hem keseye zarar, hem de sağlığa zarar
bende duymuştum daha önce yarım tabletle yıkamayı, denedim yanlız tabletin ortasında mavi sert bir bölüm var plastikten, onu kesemedim, siz nasıl kesiyorsunuz:26:
300-400 lira para da 3-4 liralık kumbara çok degıl bence.Öbür türlü sürekli ihtiyac oldugunda açılıyor ve para biriktirmenin anlamı kalmıyor.Ben bu kumbaramdan öncede biriktirmiştim yine açılmayandı 303.5 tl çıktı içinden.Sonra açılmayan kumbara bulamadım mecbur açılanlarda biriktiriyrdm,migrosta görünce hemen aldım kumbaramı değiştirdim diğerini de anneme verdim.Bu sefer ne kadar cıkacak bilmiyorum ama altın almayı düşünüyorum.Artık ne kadar çıkarsa.Kumbaramın daha yarısı doldu açınca sizinle burada paylaşırım :)
KucukKelebek
bskn kullanıcısından alıntı
bunu ben henüz denemedim
nasıl bölüyorsunuz ikiye?
ortasında top gibi bir şey var ya, o ikiye bölünüyor mu?
Eki Görüntüle 495140
benim kumbaram ben bozuklukları atıyorum fakat alışverişe gideceğim zaman bütün koyuyorum bozuklukları harcıyorum
200 - 300 gibi oldu mu bankaya yatırıyorum gram altın alıyorum
bunu ben henüz denemedim
nasıl bölüyorsunuz ikiye?
ortasında top gibi bir şey var ya, o ikiye bölünüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?