- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
sana da günaydın selincim:))))
tam 1,5 aydır birikim yapmaya başladık şimdi de eşim arabayı değiştirmek istiyor.zaten programda vardı ama bu kadar erken değil.
aylık 1000 tl artıracaktık şimdi ancak 250-300 tl artırabiliriz böyle olunca.
ama modelimiz yükselecek.şimdiki arabamız 6 yıllık.
yine de gereksiz görüyorum.ama eşim istiyor.
en azından birikim yapmamız gerektiğinin farkında
akşam kredi kartı harcamalarımızı kontrol ettik hesap kesim tarihine 14 gün var şimdilik 600 tl olmuş.zaten 350 si sabit taksit.
bence süper.200 daha harcasak 800 olacak.önceki aylar minimum 1200 maksimum 1800 geliyordu.aştık kendimizi.
bence bu da birikim sayılır.
harcamamak güzel şeymiş.
ahhh ne güzel kredi kartın yine az geliyormuş 1200 -1800 onu görsem oleyyyyyyy diye bağırırırım bu ay 2700 geldi haaa yeni eve taşındık diye masrafımız oldu ve hepsini peşin çektik gelecek aya kalmasın kredi kartındaki taksitler bitsin diye
bence süper olmuş
sana da günaydın selincim:))))
tam 1,5 aydır birikim yapmaya başladık şimdi de eşim arabayı değiştirmek istiyor.zaten programda vardı ama bu kadar erken değil.
akşam kredi kartı harcamalarımızı kontrol ettik hesap kesim tarihine 14 gün var şimdilik 600 tl olmuş.zaten 350 si sabit taksit.
bence süper.200 daha harcasak 800 olacak.önceki aylar minimum 1200 maksimum 1800 geliyordu.aştık kendimizi.
harcamamak güzel şeymiş.
yok ya ne ekdersi.. hayır ekders olmasın ama beni tatmin eden bi seminer olsun yine razıyım. bana eğitim bilimlerinde öğrendiklerimi iki gündür üstümüzde deniyorlar gibi geldi başka da bişey gelmedi. hoca hergün bizden geri bildirim istiyor isimsiz kağıda fikirlerimizi yazıyoruz. ayıp olmasın diye yazmadım ama en sonunda yazmayı düşünüyorum bunların hepsini eğitim bilimlerinde öğrendik diye. 2 gündeki izlenimlerim bunlar daha ne olur bilmiyorum.ek ders yazıyorlardır inşallah, yoksa hiç çekilmez, gerçi ek ders olsa bile pek de çekilecek gibi gelmiyor bana seminerler, çok sıkılıyorum.
:129:
Karanfilce ödev yapmaya mı gittin
İnşallah yıldızlı pekiyi verir öğretmenin =)
Benim de aklıma ekders geldi
6 yıllık bi araba bence çok yeni. ilerdeki hedefiniz ev değil o zaman eviniz var mı?sana da günaydın selincim:))))
harcamamak güzel şeymiş.
Günaydın kızlar
Bu sabah garanti bankasında hesap açtırdım. Vatana millete ve tabi ki bana hayırlı olsun
Tl hesabından 6 ayda bir 39 tl kesiliyormuş, iki tane otomatik ödeme talimatı verince bundan muaf oldum. Dolar hesabından ise her 6 ayda bir 7 avronun dolar karşılığı (11-12 dolar) kesilecekmiş. Altın hesabı ücretsiz.
Bu ayki maaşı alıp ödemelerimi yaptıktan sonra hesaba para koyup işlemlere başlamayı düşünüyorum.
Şu an altın alınacak gibi değil, inşallah fırsat doğar da al-sat yapabilirim
Herkese bol kazançlı günler
aynısını bende yaptım kuzucum ya bu ayki kredi kartımız 1000 lira civarı gelcek fakaaaat ekimden sonra 500 civarı neden çünkübu ay halı taksidimiz var 450 son taksit bitio:) yuppi 500 tl ninde ekimden sonra kademeli 300 ,200 ,100 die azalcak zaten kredi kartıyla harcamayı artık durdurduk almıoruz bişeyemi ihtiyaç var verioz paramızı alıoz bu kadar mesela bu ay kendime konvers bide işe giymek için ayakkabı alcam peşin vercem alcam bu kadar taksit taksit birikkio öldürüo adamı kreid kartında bi tek kocişin garanti emeklilik bide tel parası kalsın isitiorum bu kadar sanada yapalım garanti emeklilik dio ama karar veremedim yaptırsammı die bend eonun yerine her ay 100 tl kenara koyup o parayı unutim diorum en azından ihtiyacım oldunda kaza bela işe yarar böle parayı bağlıosun bırakıosun ama yaşlanınca iyi buda ama yaşlanıp yaşlanmıcamızıda bilmioruz?
Garantinin sistemi bu canım. İşine gelirse dediler kabul ettim ben deAllah Allah ben kaç yıldır Kuveytteyim ne otomatik ödemem var ne de kesinti oluyor hatta şimdilerde kullanmıyorum bile.
Garantinin sistemi bu canım. İşine gelirse dediler kabul ettim ben de
merhaba kızlar...
dün iş yeri tarafından görevlendirilmiş hiç bilmediğim yerlere gitmiştim. ortalıkta yoktum =)
görevli olmama rağmen iş yeri tarafından araç verilmedi, bende çok diretmedim. avrupa yakasına gidilecek vee nasıl gidilecek bilmiyorum.
astarı yüzünden pahalı geldi tabiki
neyse bu görev sayesinde öğleden sonrasında gezmiş oldum
az önce baktım da altın ufak tefek yükseliyordu da şimdi tırmanışa geçmiş birden...
akıllıbıdııık nerdesin?:) gözünaydın.. başbakan talimat vermiş eş durumu tayinleri için.. meb bir defaya mahsus yapacakmış.. inş. gerçekleşir.
kızlar zirratteki altın hesabım yine altın olarak halkbankası altın hesabına herhangi bir işlem ücreti olmadan havale yapılabiliyor mu
heh işte en çok merak ettiğim soru.
havale yapılamaz. çünkü havale aynı bankalar arasında yapılır. eft yapılabilir ancak kiii o da altın hesabı içinde geçerlimidir bilmiyorum. eğer öyle olursa güzel olurdu
mesela iş banktan düşükten alıp asyaya aktarıp sonra asyada yüksekten bozdurmak gibi.
hıııı bu arada iş bankın eft ücreti 2,5 tl. işlem başına sanırım.
asya bankta sanırım eft ücreti almıyorlar, yada alıyorlar. tam bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?