bugün pazara gittim geçen haftadan hala sebzem olduğundan eksik olanları aldım 10 tl 20 tl ayırıyorum haftalık 10 gelecek aya kaldı
ya ben de aynısını düşnüyorum bir bulsammmm
kızlar bana elektrik faturası geldi kaç geldi bliomusunuz 5.60 kuruş yuhahaha bu ay baya tasarrufluyum:)
geçen haftadan sebze nasıl kalıyor,
yani bozulmuyormu?
benimkiler 3 günde ya çürüyor yada buruşuyor:26:
nasıl saklıyorsunuz?
domatese bişey olmuyor sert olanlardan alınca yumuşayanları ayırıyorum yemeğe doğruyorum
biberler pörsüdü mü hemen doğrayıp buzluğa atıyorum gibi
ben evde olmasam bile buzdolabından 15 filan geliyo
nasıl oldu bu rekor
bence gayet iyi 3 kişi için.iki aydır deftere harcamalarımı not ediyorum. ev ve işyerinin defterleri ayrı tabii
tam 1 aydır yaptığım market ve pazar alışverişimiz 520 tl tutmuş. alışverişi ben yaptığım için not tutabiliyorum. belki 1-2 kez eşim yapmıştır. hadi diyelim 600 tl.
(bu arada toplu sucuk pastırma almıştım 162 tl de extra) 1 çocuklu ev için nasıl sizce? yani ben market+pazar max.500 tl olmalı diyorum..
merhaba kızlar, hepinize maşallah diyorum. sizleri okumak bile insanı motive etmeye yetiyor.
yalnız bizim bu ay çok fazla harcamamız oldu ve olmaya devam edecek.
oğlumun kitap ve servisi, bana ve kızıma elbise, düğün için memlekete gideceğiz 1200 km fazla sürüyor bunun benzin parası, ee tabi düğün için hediye ve daha bizi bekleyen bir sürü masraf... çok şükür ki güzel şeyler için harcıyoruz.
bir kaç ay bizi zorlayacak ama sizlerle beraber üstesinden geleceğim inşallah:)
muhasebeci mi tutsam acaba ordan burdan tasarruf ona dikkat buna dikkat eeeee herkesin dilinde olan meşhur "çift maşsınz" maaşları nereye gidiyor
akıllıbıdıkçım muhasebeci tutmaktansa iki yıl muhasebe okuyup kendi bütçenin muhasebesini yapman daha ekonomik:)
doğru söze ne denir devir ekonomi devri çok güldüm canım aman yanlış anlama
Eviniz varsa size çok da yük olmayacaksa değiştirsin eşin arabayı, boşver =)günaydın herkese
ne güzel şeyler paylaşmışsınız
bu sayfayı buldum bulalı 1,5 ay oluyor yarı yarıya harcamalarım azaldı.bir de üstüne para biriktirdim:
akşam güzel bir haber aldım eşime zam yapacaklarmış:)
50-100 kaç olursa olsun yeni bir katkı geliyor.
çıok sevindim.kredi karımızı yarı yarıya düşürmek de çok güzel oldu.
ama yeni bir araba alacağız.faizsiz kredi veriyormuş eşimin çalıştığı şirket her ay 1000 tl ödemek şartıyla sanırım öyle olacak.
2,5 yılda bitiririz inşallah.
hayırlısı
geçen bir arkadaş sormuştu ancak cevaplıyorum ev kendi evimiz.arabamız 6 yıllık ama eşim değiştirmek istiyor.
sonraki plan da evi değiştirmek olacak inşallah.
bizim burda a101 yok malesef şok da yok.
bim ve şaypa var.ben de ordan alışveriş yapıyorum.
evet dolabı takipte olmak lazım,
ben unutuyorum kalıyor öyle,
kirli çıkı olmam için daha çok fırın ekmem yemem lazım
bence gayet iyi 3 kişi için.
Biz aylık 1.000tl harcıyoruz toplamda. Buna benzin (enfazla 100'dür),mutfak, bebeğin maması bezi vs de dahil.
Sizin çocuğunuz kaç yaşında?
dün turşu kurdum ilk defa önceden annem yapardı bu sene artık kendim kurmak istiyorum dedim
bugün de domates suyu yapacağım kavanozlara nasipse...
minik oğlum için 140 tl verdim geldim sabahleyin öğretmenine sınıf sıraları yenilenecekmiş bir de kaynak set alınacakmış...
( tabi giderler baba ve dedesine ait)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?