Kirli Çıkılar )))

çalışmayıp evde otururken çok gezerdim. yani paramın yettiği kadarıyla gezerdim..
her seferinde çalışayım param olsun daha çok gezicem derdim.
çalışıyorum. param var. ama vaktim ve enerjim yok. aslında var ctesi pazar amaa yatıp dinlenmek istiyorum sürekli

dün yaptığım kaçamak bana iyi geldi. sanki bugün ptesi gibiyim...
dün günün sonunda alerjim tutmuştu. ve ilaç içmek zorunda kalmıştım. uyku yaptı şuan gözlerim kapanıyor. yazarken arada dalıyorum. sonra gözlerimi açıp yazmaya devam ediyorum. o yüzden cümlelerim kopuk kopuk oluyor kusura bakmayın

akıllıbıdık aklıma geldi.

farmasi de bankasını değiştirdi, eft olsaydı veya eft karlı olsaydı altınlarını o şekilde aktarırdı

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..
ben de tatillerde tatilin tadını çıkarıyorum hem de evde

selam kızlar nasılsınız yazmasamda takipteyim sizi eşim izinli bugün akşam arkadaslarla balık tutmaya gideceğiz oğlumu anneme bırakacağım bugün orda kalıcak sanırım altının gramı ne kadar bugün kızlar?

hemde ne tırmanış ya sorma bskn:) bugünb heycanlanlan gözlerim ekranda
benim akıllı kocacık altın 96.4 deyken bütün altınımızı sattı 450 lira kar ettim die seviniodu:)fakat altın fırladı neyse
99.48 den aldık şimdi sanırım 70 tl kardayız 10 bin lik altın aldık dahada artcakmı die bakınıorum:) bu sefer şu altın yüzümüze gülsün bari:) diğer parada tl olarak beklemede:)

an itibariyle alış:100.05 satış:100.770

inan bilsem su an dkkasında satıcam bende ama gitgide çıkıyo ya bugün 3 de toplantı varmıs altın ona göre netlik kazancakmış satcaksan googleye anlık altın takibi yaz forex die bi site var ben ordan takip ediorum aç sende satcaksan saat 3 den sonra sat bence:)

kardasın gene hiç üzülme. ben satmadım suan kardayım gibi gözüküyorum amaaaaaa bir bakmışsın ben bu yazıyı yazarken zarar etmişim
her an her şey olabilir...

farmasi de bankasını değiştirdi, eft olsaydı veya eft karlı olsaydı altınlarını o şekilde aktarırdı

canım bankasya altını değil doları bile başka bankaya eft yapmadıklarını söyledi
adamlar akıllı tezgahı kurmuşlar

satarken makasa alırken makasa sokacaklar milleti

kızlar bana elektrik faturası geldi kaç geldi bliomusunuz 5.60 kuruş yuhahaha bu ay baya tasarrufluyum:)

iki aydır deftere harcamalarımı not ediyorum. ev ve işyerinin defterleri ayrı tabii

tam 1 aydır yaptığım market ve pazar alışverişimiz 520 tl tutmuş. alışverişi ben yaptığım için not tutabiliyorum. belki 1-2 kez eşim yapmıştır. hadi diyelim 600 tl.

(bu arada toplu sucuk pastırma almıştım 162 tl de extra) 1 çocuklu ev için nasıl sizce? yani ben market+pazar max.500 tl olmalı diyorum..

600 sanki biraz fazla gibi geldi 450 birazda sıkarsan 400 e bile kapatırsın bence tabi şöyle bişe varki alışveriş yaptığın market çok çok çok önemli mesela marka vercem ama tansaş,migros ,kipa vs yerlerden yapıosan nerden baksan aylık 70-80 oynama yapar bence a101 bim tercih edersen daah uyguna kapatrsın en azından kurubakliyat peçete selpakvs.. şeyleri ordan alırsan mesela bende çocuk yok ama bi koca var 3 çocuga bedel canım iki kişiyiz etinden sütüne yazim sana ben market alışverişini bimden yapıorum canım eger bulamadıgım varsa kipadan:) ama nadirdir

pazar 20 şer tl den aylık 80 lira ama ben 100 lira ayırıorum:) extra şeyler için
et ayda 2 kilo tavuk her hafta bi kere pişer bizde 2 kiloda kırmızı et yarım kilo kuşbaşı 1,5 kilo kıyma:50 tl
her pazartesi 5 lt köy sütü alırım yogurt süt kaymak ordan yaaprım kendim sütlü tatlı 5 kilosu 7.5 tl ayda :30tl
marketede aylık diil haftalık giderim çünkü aylık yaptında ay sonunda evde bişe kalmıo bir bide diyelim ayın başlarında evde pirinç bitti ay sonuna kadar almıcanmı? o yüzden ben haftalık yapıorum her haftada markete 40 lira ettimi sana 160 lira
hadi 50 harca her hafta yani ben bazen oluyoki 20 tl bile harcıorum ama senin çocuk var 60 harca her hafta yani 420 yapar:)
yani aylık 400 e kapatabilirsin ben bu ay 250 ye bile kapatabilirim geçen ay marketi deli dehşet yapmışımda biraz abartmışım:)

ben pazardada kendimi şöyle dengeliyorum iki kişi oldugumuz için yarım kilo yetiyo
5 tl lik salata malzemesi yeşillik(marul,nane,maydonoz,yeşil soğan,limon)
5 tl lik meyve(ne alırsam bi kilo alıorum 5 tl ye genelde 3 çeşit meyve giriyo)
5 tl lik sebze alıorum..
5 tl likde domates salatalık havuç mantar alıorum fazla fazla yetiyo bize:)

waowwww maşallah diyelim

merhaba kızlar, hepinize maşallah diyorum. sizleri okumak bile insanı motive etmeye yetiyor.
yalnız bizim bu ay çok fazla harcamamız oldu ve olmaya devam edecek.
oğlumun kitap ve servisi, bana ve kızıma elbise, düğün için memlekete gideceğiz 1200 km fazla sürüyor bunun benzin parası, ee tabi düğün için hediye ve daha bizi bekleyen bir sürü masraf... çok şükür ki güzel şeyler için harcıyoruz.
bir kaç ay bizi zorlayacak ama sizlerle beraber üstesinden geleceğim inşallah:)

kızlar, çeyrek altında tarih olduğu için alım ve satımda fiyat değişiyorya yarım ve tam altında da böyle birşey var mı biliyor musunuz?

market giderlerinden bahsedilmiş. ben de bu ay, 15inden sonra harcadığım her kuruşu yazıcam, nereye ne gittiğini daha iyi görebilmek için. böylece markete, pazara da ne harcandığını görmüş olucam. zaten bu ay kuru gıdadansa deterjan ihtiyacım var, çamaşır makinesi için. o da şokta persil indirime girmiş, tavsiye eder misiniz, alayım mı? ben genellikle omo ve ariel alıyorum, onları da şu ana kadar hep indirime girince almışımdır. belki görürsem kireç önleyici de alırım, gerçi beni en az bir ay daha idare eder evdeki.

bende uzun zamandır alo kullanıyorum ama memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum buram buram hijyen kokan bir deterjan arıyorum normal deterjan dışında da birşey kullanmayı düşünmüyorum

bugün pazara gittim geçen haftadan hala sebzem olduğundan eksik olanları aldım 10 tl 20 tl ayırıyorum haftalık 10 gelecek aya kaldı
bende uzun zamandır alo kullanıyorum ama memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum buram buram hijyen kokan bir deterjan arıyorum normal deterjan dışında da birşey kullanmayı düşünmüyorum

ya ben de aynısını düşnüyorum bir bulsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…