Eviniz varsa size çok da yük olmayacaksa değiştirsin eşin arabayı, boşver =)
Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya, imkanlarımız ölçüsünde yaşamak güzel şey bence.
Biz evi alırken arabayı satacağız, bu yüzden evden sonra bir de araba için birikim yapmak gerekecekUzun yıllar bu topikteyim yani =))
bence gayet iyi 3 kişi için.
Biz aylık 1.000tl harcıyoruz toplamda. Buna benzin (enfazla 100'dür),mutfak, bebeğin maması bezi vs de dahil.
Sizin çocuğunuz kaç yaşında?
Bir yakının düğünü galiba.
Böyle güzel günler için, bayramlar için harcanan paraya pek takmıyorum ben.
Bir ara çok cimriliğim tutuyordu bayramda da gitmesek mi diyordum eşime ama yok ya ne kadar harcanırsa harcansın yine de aileyle birlikte olmak güzel şey.
sağolasın canımmmmmminşallah afiyetle yersiniz:)
bizim de pazartesi başlayacaklar bakalım bizden ne isteyecekler
hoşgeldin canımmmmmmmkızlar ben geldim ne zamandır yoktum araya araya buldum izinizi tekrardan birikim yapmaya karar verdim... bana gaz verin destek verin bişeyler yapın
kızlar ben bayadır girmiyorum eskiden uğrardım burası sayesinde altınıklar biriktirmiştim hamileydm kızım için biriktiriyodum kızım doğdu 8 aylık oldu cok tatlı bi kuzum var bide çalışıyorum giremiyodum cok özledm burayı bu arada ev aldık 150000 civarı borcumuz var ve cok sıkıştık tekrar aldım elime kumbaaramı para biriktirmeye başlamaya karar verdim sizden destek bekliyorum beni motive edin nolur bir haftadır atıyorum yaklaşık 30-40 tl olmuştur hesabımda da maaştan kalan bi 100 lük var altın hesabım vardı önceden oraya atcam bakalım altın yükseldi bu haftada almadım ayın 15 de maaşı alınca birz daha koyar 2-3 gram alırım diyorum inş. baska ne yapabilirm bilmiyorum eşim hiç tuutmlu değil sigarası yemegi yolu ıvırı zıvırı bitmez mutfak masrafından cok yer nerdeyse 300-400 aylık harcıyor hesaplara el koycam dedim bakalım inş ikna edebilirm dün akşam kumbarama 5 tl attım :) bakalım ay sonu ne kadar birikecek eski lisetede vardım ama cıkmışımdır sanırım listeyi hala FARMASI Mİ YAPIYOR BURDAMISIN FARMASİ ÖZLEDM SENİ İDOLÜM BENİM NERELERDESİNN....
sağolasın canımmmmmm
yavrularımıza yapılan yatırım gibisi yok
Allah onlara sağlık ve de zihin açıklığı versin inşaallah
hoşgeldin canımmmmmmm
canım kuzucuğunu güle güle büyüt Allah hayırlı evlat etsin inşaallah
listeye eklerim seni
evin de hayırlı olsun
yeniden bol bereketli birikimler yapman dileğiyle
sağol cok uğurlu geldi kızım doğdu bir hafta sonra eşim müdür yard oldu ev aldık araba aldık inan hepsi borcla ama olsun ikimizde memuruz borcsuz olmuyo birikmiyo kızım benim uğur böcüğümmm iyi şeyler oldu hayatımda cok şükür ama suan borclar var kredi kartları dolu eksi hesaptayız 1000 tl falan kaynımın düğünü var ona bişeyler yapmamız lazım vs vs iştee
evlatlar nasipleriyle geliyor buna eşim de çok inanıyor
büyük oğlum doğduğunda da şimdi işyerine ortak olmuştu
küçük oğlum doğunca yeni makinalar aldılar işi genişlettiler
şimdi 3. yü istiyor :)))))))))))))))))) onlar hep bana uğurlu geldiler diyor
Rabbim şüphesiz rızıklarını veriyor hamd olsun.
evlatlar nasipleriyle geliyor buna eşim de çok inanıyor
büyük oğlum doğduğunda da şimdi işyerine ortak olmuştu
küçük oğlum doğunca yeni makinalar aldılar işi genişlettiler
şimdi 3. yü istiyor :)))))))))))))))))) onlar hep bana uğurlu geldiler diyor
Rabbim şüphesiz rızıklarını veriyor hamd olsun.
kızlar ya ne güzel anlatmışsınız ben daha yeni evliyim yani 3. ayımız dolcak kısmet olursa:)
eskiden çocuk diyince tüylerim diken diken olurdu şimdi aacaba nasıl olur kucamda nasıl durur falan die düşünüorum arada bi böle yeni doğmuş bebek falan görürsem alıorum kucama nasıl olur acaba die yavaş yavaş ısnıo gibiyim sanki bu fikre benim evet tamam demem zaten bir iki seneyi bulur ama eskisi gibi korkunç die bakmıorum:)
bencede allah her doğan kişiin rızkını verir bide ben şeyden çok korkuorum ya dünyaya savunmasız bi çocuk getirip onu kendini savunabilecek kadar bile büyütemzsemama zaten onun sahibi ben diilim allah c.c. ben koruyucu olcam sadece ama ne bilim daha çocum olmadan böle düşünüorum olduktan sonra psikopata bağlarım kesin :)
yani ölürsem demek istedim yukarda yazmamışım:)
eşine katılıyorum durumunuzda iyimiş ortam uygunsa yap bence ben severm kalabalık aileleri
ben de isterdim 4 tane çocuğum olsun ama şimdi yaş 35
bir de ben çalışma hayatımı sona erdirmek istemem
ve de bakıcı vs uğraşmak istemiyorum annem sağolsun bu ikisiyle çok uğraştı kadın geldi 60 yaşına artık hep benim bıdıklarla mı ömrü geçsin
bir saatten sonra bakıcıyı da kafam götürmüyor benim çocuk bakımı vs ile ilgili konularda uykusu yemesi içmesi gönlüme göre pek olmuyor
Rabbim bunlara ömür versin inşaallah sağlıkla...
ve de isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
ben de isterdim 4 tane çocuğum olsun ama şimdi yaş 35
bir de ben çalışma hayatımı sona erdirmek istemem
ve de bakıcı vs uğraşmak istemiyorum annem sağolsun bu ikisiyle çok uğraştı kadın geldi 60 yaşına artık hep benim bıdıklarla mı ömrü geçsin
bir saatten sonra bakıcıyı da kafam götürmüyor benim çocuk bakımı vs ile ilgili konularda uykusu yemesi içmesi gönlüme göre pek olmuyor
Rabbim bunlara ömür versin inşaallah sağlıkla...
ve de isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Maşşallah canım.3 çocuk hem çalışıp hem 3 çocuk ..:44::44:Ben ikide kalcam sanırım korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?