dolmaların içine, kısırın içine, bugün çiğ köfte yaptım robotta kolay çiğ köfte onun içine poaçaların içine hep kullanırım ben. ama yemelik ya da süslemelik olmaz tabi.maydanoz dondurcudan çıkınca eski haline dönebiliyor mu? öyleyse ben koyayım. evde cabuk sararıyor bozuluyor
karanfilce ve farmasi elleriniz dert görmesin sağolun çok güzel anlatmışsınız.
Karanfilce benim de birara buzdolabı süslerim vardı ama oğlum sağolsun hepsini kırdı attı =)) Yani hem sahibi hem buzdolabı süssüz oldu
merhaba kızlar.
bir arkadaşım altınlarını bankaların altın kabul gününde altın hesabına yatırmak istiyormuş. nasıl olsa katılım mı yapsam yoksa düz hesaba mı koysam diye düşünürken benim aklıma şu soru takıldı.
hani şuan altın yüksek ya. acaba altın yüksekken sıkıntı olur mu.
bildiğim kadarıyla bankadan aldığımız altın ile kuyumcudan aldığımız altının saflık derecesi aynı değil.
peki bankaya hesap açılırken benim 20 altınım varsa 20 gram olarak mı alırlar onu yoksa saflık derecesinden ötürü düşüş gösterir mi?
birde en önemli soru. bank asya da cari hesap için işlem ücreti var mı? sitesinde yazmıyor. arkadaş var dedi. ben yok biliyorum. olmasın lütfennnn
benim de geçen yılım boştu bu yıl da çok dua ettim ama olmadı her günüm doluProgramım belli oldu,pazartesilerim boş yaşasın Pazartesi sendromundan kurtuldum!!!!
Birde ogluma dogum hediyesi esimin isyeri ve arkadaslari 1000 lira gondermis onunla da gram altin alayim diyorum dusunce???sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?