Kirli Çıkılar )))

karanfilce ve farmasi elleriniz dert görmesin sağolun çok güzel anlatmışsınız.
Karanfilce benim de birara buzdolabı süslerim vardı ama oğlum sağolsun hepsini kırdı attı =)) Yani hem sahibi hem buzdolabı süssüz oldu

Buarada 1 tane domates attım buzdolabına
Yarın yemeğimi onunla yapacağım =)) Deneme yapıyorum, yanlış anlaşılmasın =)

maydanoz dondurcudan çıkınca eski haline dönebiliyor mu? öyleyse ben koyayım. evde cabuk sararıyor bozuluyor
dolmaların içine, kısırın içine, bugün çiğ köfte yaptım robotta kolay çiğ köfte onun içine poaçaların içine hep kullanırım ben. ama yemelik ya da süslemelik olmaz tabi.
benim de parça parça bi sürü maydonozlarım vardı onlar kapakta kalmış görünmüyor. kalanlar sararmadan doğru dolaba..

olsun napalım canı sağolsun miniğin :))

uff zümrelerimin hepsinin boş günü var. ben seminerde olduğumdan işletme paylaşımını da onlar yaptı. eğer kötü yerleri de bana vermişlerse cıngar çıkartacam arkadaş

farmasim teşekkür ederim vişneler gelmiş kadar mutlu oldum memnuniyetle aldım kabul ettim farzedelim
orayı yazmamakla çok şey kaçırmışım
depozito konusunda haklısın vandaki ev sahibimiz depremden sonra peşin ödediğimiz kirayı ve depozitoyu vermemişti halbuki devlet ona evi ağır hasarlı oldugu için büyük miktarda fiyat ödedi kalacak yer temini verdi ve ağustos ayındada sıfır daire verdi ve bu adamın sadece benim oturdugum sitede 6 dairesi vardı diğerlerinin sayısını bilmiyorum sizce bu adamnın benim 1000 tl bir kira ve bir depozito paramı vermemesi hak mı değil mi ben çok üzüldüm parayı vermemesine maddi olarak bir üzüldüm manevi olarakta düşürdüğü durum aptal yerine konmak zor geldi sizce haksızmıyım eğer haksızsam içim rahatlayacak boş yere üzülmüşüm adam haklıymış diyeceğim değilsede Allah havale ediyorum

karanfilce yorumları okurken rumuzlara çok dikkat edememişim galiba ondan karıştırdım başka arkadaşın yorumlarıyla seninkileri bir kişi olarak düşündüm kimdi bu yeni evlenen çıksın ortaya :44::44::44::44:

sonuç olarak hepinimizin maşallahı var

Son düzenleme:
Programım belli oldu,pazartesilerim boş yaşasın Pazartesi sendromundan kurtuldum!!!!

Günaydın kızlar

Kışlık hazırlıklarınız çok iyi. Ben derin dondurucuyu alınca domates biber işini halledip hazırlıklarıma son vereceğim inşallah.
Benim buzdolabım arçelik nofrost. Modeli şu

Bunun buzluğu net 125 litre. Çok işimi görüyor. Çok memnunum dolabımdan. Elektrik harcaması da az.
AMa çalışan bayan olarak derin dondurucuyu çok fazla kullandığım ve kurban bayramı da yaklaştığı için dondurucu almaya karar verdim. Aklımdaki model şu.

Bu da çekmeceli bir model. 6 çekmeceli olanlar hem çok yer kaplıyor hem de bütçemizi aşıyor. Bu 3 çekmece bize yeter inşallah.
Özellikle çekmeceli alacağım çünkü kullanımı kolay. Her çekmeceyi ayırıyorum mesela alt çekmece et, orta çekmece sebze gibi. Sandık tipi olanlarda en altta kalan donmuş bir yiyeceği almak için epey çaba sarfetmek gerekiyor. Ben sabahları hemen bir şey çıkarıp dolap kısmını koyuyorum ve akşama kullanıyorum. Uzun uzun arama ile uğraşacak vaktim yok. Donan ürünler şekilsiz donunca bir de onları yerinden çıkarmak işkence.

Ben kışlık olarak biber kızarttım, kırmızı biber közleyip koydum, asma yaprağını haşladım, biraz yaprak sarması yaptım, kabak çiçeği dolması yapıp koydum, mısırı haşlayıp taneledim, fasülye kavurdum, barbunya çiğden koydum, bezelye çiğden koydum. Bunun yanında milföy, mantı, sulu köfte için köfte, tavuk baget, haşlanmış nohut ve fasülyem var her zaman. Böreklerin, keklerin fazlasını hep atıyorum dondurucuya. Sigara böreği sarıp koyuyorum.

gunaydın kızlar bol kazanclı ve bırıkımlı bır hafta olur ınsallah.....

ogretmen olan arkadaslarım yenı egıtım yılınız hayırlı olsun guzel bır sene olur ınsallah..

turkıyeye gelelı 15 gun oldu ama daha kenara 1 tl bıle koyamadım.uzun suredır evde olmadıgım ıcın evde tadılat masrafları cıkdı bırde nısanımız oldu.onumuzdekı ay bebısımız dogacagı ıcın onada hazırlık yapmak gerekdı. bu 2 haftta bole gecdı. ama cok dıkkatlı harcıyorum gereksız yere bankadan para cekmemeye calısıyorum kenara koyamadım ama butceye dıkkat edıyorum bu ıkı ayı bu sekılde gecırıcem sonrasında bırıkıme devam.....

merhaba kızlar.

bir arkadaşım altınlarını bankaların altın kabul gününde altın hesabına yatırmak istiyormuş. nasıl olsa katılım mı yapsam yoksa düz hesaba mı koysam diye düşünürken benim aklıma şu soru takıldı.
hani şuan altın yüksek ya. acaba altın yüksekken sıkıntı olur mu.
bildiğim kadarıyla bankadan aldığımız altın ile kuyumcudan aldığımız altının saflık derecesi aynı değil.
peki bankaya hesap açılırken benim 20 altınım varsa 20 gram olarak mı alırlar onu yoksa saflık derecesinden ötürü düşüş gösterir mi?

birde en önemli soru. bank asya da cari hesap için işlem ücreti var mı? sitesinde yazmıyor. arkadaş var dedi. ben yok biliyorum. olmasın lütfennnn

ay haftasonu neler yazmışsınız nelerrr:) fotoğraflarınız da çok güzel hepinizin ellerine sağlık..

ben de buzdolabımı yeni aldım. arçelik gardrop tipi olandan sanırım iç hacmi en büyük dolap buydu 3.200e geldi.3 ay ertelemeli aldığımız için henüz ödemesini bile yapmadım ama çok rahat kullanıyorum.

kızlarrr ben haftasonu naptım bilior musunuz düdüklü tencereye ihtiyacım vardı gezdim baktım ve aldım. 300 t verdim. bu da birikim sayılsa keşkeee:)))))

bu arada bu cuma-cumartesi istanbul çırağanda kursumuz var 2 günlük. e tabi biraz kılık kıyafet alış verişi yaptım.3 tane etek aldım
150 tl tuttu

ihtiyaçlar giderilmiş oldu

hımm benim için zor sorular bunlar:)
bu tip şeylerden anlamam için daha çok fırın ekmek yemem lazım

Selam kizlr altin biraz daha ciksa diye bekliyorum 97 den almistim simdilik iyi kardayim.kuyumculara sinir oldum altin suan 102 ama onlar 92 den bozuyor 10 lira dusugune ne kadar sacma..haftasonu dondurucunun fisini takip bir kisim hazirliklri yapip attim bende.daha alacaklarim var.5 kg taze fasulye.5 kg barbunya.8 kg domtes.3 kg murdum erigi attim.erik kirmizi biber taze fasulye daha da aticam bu hafta ins.

Birde ogluma dogum hediyesi esimin isyeri ve arkadaslari 1000 lira gondermis onunla da gram altin alayim diyorum dusunce???sizce??

Programım belli oldu,pazartesilerim boş yaşasın Pazartesi sendromundan kurtuldum!!!!
benim de geçen yılım boştu bu yıl da çok dua ettim ama olmadı her günüm dolu 3 er saat 3 er saat
Birde ogluma dogum hediyesi esimin isyeri ve arkadaslari 1000 lira gondermis onunla da gram altin alayim diyorum dusunce???sizce??

maşallah ne cömert iş arkadaşlarınız varmış

Son düzenleme:
öğretmen hanımlar gündüz çalıştıgı gibi gece de okuldasınız galiba. bi ses verin yahu. bugun kimsecikler yoktu ortalıkta..:)

günaydın kızlar:) dün pek ugrayamadım biraz rrahatsızdım
farmasi ne kadar erken kalkıosun sen öle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…