Kirli Çıkılar )))

son yarım saaatir böle aslında sadece bu sayfa böle:)
diğer sayfalarda süper bilgiler var ve burdak herkes tutumlu olarak ayda en az sırf tutumlu oldukları için 100 lira kenara atıolar:)
hoşgeldin bu arada:)

ben sarımsağı soyup poşete atıyorum direk yani işlem yapmadan
üzümün üstüne karbonat attın mı ben böyle yaptım böcek sinek gelmedi
elma kurusunu bilmiyorum ama

onu yapmadım işte ince bi bez örttüm de olmadı gene

kızlar, takip ettiğiniz ekonomi siteleri var mı?
ben para durumunu takip ediyorum özlem denizmen e ait.
sizin de varsa paylaşır msınız?

kusura bakma canım. bir de gece gezmemiz çıktı da arkadaşlarla ordaydım
anlatıyorum;

1 paket yaş maya
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
5 yemek kaşığı şeker

bunları küçük bir tencere ya daa cezveye koy hafif ısıt.
tam ıılık olsun ne sıcak ne soğuk.(1. püf nokta)
sonra ağzını sıkıca kapa 5-10 dk kendi haline mayalansın.(2. püf nokta)
sonra yoğuracağın kaba al ve
1 su bardağı yağ,
1 tatlı kaşığı tuzu da ilave et
ununu at başla yoğurmaya.
kıvamı kulak memesi gibi olmasın biraz daha yumuşak olsun(3. püf nokta)
hiç bekleme hemen başla poaçaları yapmaya.
elinde çok mıncıklamadan, un yardımıyla sade ya da içine bişeyler koyarak tepsiye diz.
tepside en az 1 saat mayalandırdıktan sonra(4. püf nokta) üzerine yumurtasını sür fırına ver.
bu kadar :))

hayırlı cumalar olsun hepimize

tüm hayallerimizin gerçeğe dönüştüğü hastaların şifa dertlilerin deva ,borçluların ödeme kolaylığı bulduğu bol bereketli bir cuma günü yaşarız inşallah

kalinkaselin canım yaptın mı poaçayı..
inşallah güzel olur.
hamur olabildiğince yumuşak olsun canım.
o ayarı da burdan tarif edemiyorum ki

kalinkaselin canım yaptın mı poaçayı..
inşallah güzel olur.
hamur olabildiğince yumuşak olsun canım.
o ayarı da burdan tarif edemiyorum ki

akşam yapcam canım

zaten ben şu andan itibaren bitik bi insanım kahvaltı gününün akşamınad akaynanamlar memleketten gelcek onları yemeğe alcam şimdi asıl mesele akşam yemeği:)

ooo maşallah canım ya açık büfe otel kahvaltısı gibi.. yok yok. şimdiden kolay gelsin)

Hayırlı cumalar kirli çıkılar

Yemek resimlerini görünce yanlış topik mi açtım diye bir daha baktım

Benim değerim düzeldi canlar, dün 575 çıktı, bizim de korkularımız dindi. 8 ekimde keseyi de görürsek çekirdek aileye gebe olduğumu söyleyeceğiz. Diğer akraba ve arkadaşlara da bayramda haber vereceğiz inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben piyasaları hala yoklayamadım ama altının iki günde 2 tl arttığını da farkettim. Hala al-sattan kar bırakabiliyor demek ki.

Şimdi işyerinden bir arkadaş çeyrek altın aldı . 169 tl 'ye :26: Daha 2 ay bile olmadı neredeyse ben de 146 tl 'ye almıştım . 23 tl karım olmuş Her ay bir tane bile almak çok farkediyor .

kızlar burdan biri dondurucuya biber atıyodu
farmasi veya karanfilcemiydi hatırlamıyorum
bende çiğden atayım dedim
ama ben şu kıl biberler den atmak istiyorum
onlar ince kötü olurmu acaba

o biberleri nasıl kullanacaksın canım
yani o biberler acı mı tatlı mı ?

kızlar şu an çok meşgulüm arada bi kaçamak yaptım karanfilceye teşekkür etmek için:)canım çok saol şu an kociş parmaklarını yedi poğaçanı yaptım :) kocaman öptüm:)

bu ay anneme 200e tlf aldım, kayınvalideme pzt si 300 göndereceğim biraz önce aradım söyledim çok sevindi kayınpederimin bu aralar çok ihtiyacı varmış mutlu oldu bende çok mutlu oldum iki tane maaş kartımızın ek hesabını kullanmıştık sonuna kadar onları sıfırladık 1000+750 kredi kartımızı ödedik oda epey vardı 850+650+155 hatırladıgım kadarıyla önümüzdeki ay ilk çektiğimiz banka kredmizide kapatıyoruz sadece 2. çektiğimiz kredinin taksitleri kalıyor onlarda 300 civarı yaza kadar ödenecek yılbaşına kalmadan normal şartlarda tğm kredi kartların taksit sayısı bitmiş oluyor hatta son aylarda 150-200 arası birşey ödeyeceğiz o yüzden çok mutluyum sanırım tabi Allah nasip ederse aralık ayında cebimize maaşlar kalıyor 300lük krediye kapatırsak hemen ocak ayından itibaren ilk defa çift maaş olmanın coşkusunu yaşayacağız waybeeeeeee 2 yıldır evliyim ve ilk defa elimize 4200civarı para geçecek oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu para beni aşar 9:
Allah bin bereket versin ayın sonuna kadar birikimim ancak 250tl ayırabilmek olacak ama bin şükür geçen ay hiç koyamamıştım

bu arada kızlar büyük bir alkışı hak ettim galiba hemen hemen haziran ayından bitecek olan borçlarımızın ve ekstra tayinden kaynaklı harcamalarımızdan oluşan borçların %70ini kapattım sayılır içinde bulundugumuz şartlara göre iyi bir ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum

borçlar bitsin moraller yüksek olsun ki bebek hayali kurabileyim

Çok pişman oldum ama =( Aldıklarımı ben vermiştim ona ve o kadar sorumlu hissetmiş olmalı ki benim dersimde resmen hırpalıyor kendini. Diğer derslere hiç bakmıyor bile anladığım kadarıyla. Keşke müdür yardımcısına verseydim de o iletseydi =(
Neyse bu da deneyim oldu bana =)

Sen kurtulmuşsun bakıcı derdinden, çok da iyi olmuş. Aslında sizinki de zordur ama en azından gözün hiç arkada kalmaz.
Benim kayınvalidem 1 kere geldi evime o da birkaç saat kaldı gitti. Bir daha da uğramadı bu taraflara

merhaba canım yaptığınız hayrı Allah kabul etsin

kek de afiyet olsun
Valla süper oldu kek farmasi =)

Aslına bakarsan böylesi daha iyi olmuş.
Araba da ihtiyaç sonuçta ve eve hemen geçsen hem dediğin gibi masraftan hem de belki gereksiz yere yapılabilecek harcamalardan dolayı alamazdınız arabayı. Zaten şuanda ev garantide, arabayı da alırsanız bir bebek kalıyor =) O da Allahın izniyle olur inşallah.

Yazmayı unutmuşum bu ay 1800tl ayırmışız nihayet bakabildim keseye =))
Ve bize çok kötü bir masraf çıktı o da benim sorunlu dişlerim =( Tam 900tl tutuyor, kaplama olacak kendileri Ama dişçiyle konuştum taksit yaparım dedi. Bakalım olursa 3 taksit yaptırmayı düşünüyorum.

akşam yapcam canım

zaten ben şu andan itibaren bitik bi insanım kahvaltı gününün akşamınad akaynanamlar memleketten gelcek onları yemeğe alcam şimdi asıl mesele akşam yemeği:)
ayy canım Allah yardımcın olsun ne zor olur bilirim aynı gün iki misafir.
ama idman olur senin için
ben geçtiğimiz hafta öyle oldum da:111:
Çok evindim canım senin adına.
Rabbim minik yavrunuzu size bağışlasın
ben kıl biberleri 2'ye üçe kesip dolduruyordum. lazım oldukça içinden bi kaçını çıkarıp çok hafif eriyince doğruyordum yemek için.
teyzem aynen yemeklik doğrar küçücük poşetlere koyar. ama bana zor geliyor öyle
kızlar şu an çok meşgulüm arada bi kaçamak yaptım karanfilceye teşekkür etmek için:)canım çok saol şu an kociş parmaklarını yedi poğaçanı yaptım :) kocaman öptüm:)

afiyet olsun canım.
sorma ben de bu akşam yapmak zorunda kaldım. eşimin iş yerindekiler hep bayan hemşire. sürekli pasta getiriyorlarmış bizimki utanmış benden de istedi.
bir de yarın uzun yola çıkcaz gezmek için
birazını da yolluk yapayım.

Yusum geçmiş olsun canım..
hem madden hem manen Allah yardımcın olsun:18:
bizim de bu ay 1650 tl oldu aynen geçen ayki gibi. Allah bereket versin.
güzel duaların için çok sağol

akıllıbıdık gözün aydın kurtuluyorsun borçlardan darısı başımıza..

günaydınnnn kızlar,

"Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana 'Büyüyünce ne olmak istiyorsun?' diye sordular. Ben de onlara 'Mutlu olmak istiyorum' diye cevap verdim. Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim." John Lennon

mutlu günler hepinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…