ben de beklemedeyim.alım satım yapamıyorum.güvenemedim altına ya.gr.çok pahalı geliyor bana.azcık düşse alcam ama düşmüyor artıyor karar veremiyorum.tl de bekliyorm.
zaten topu topu ne lkaldı ki elimde araba için hercadık hepsini ancak 2 gr.alabilirim:18:
merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenelr olmuş hoş geldiniz hepiniz
hep birlikte beyin fırtınası yapalım mı
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 1: söylenenler tekrar yazılmayacak herkes farklı bir yöntem söyleyecek
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak
ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz
gece yüksek fiyattan altın alanlar belki de ona rağmen bile sabaha kara geçerler diye bi senaryo üretmiştim kafamdan. ama çok da korktuğum gibi olmadı.altın savaşı sever
geçen sene de kış başlarında (yanlış hatırlamıyorsam) altın 107 liraya dayanmıştı. diğer forum sitelerine de bakın. bu işlere belli olmaz, ama benim anladığım altın yükseliş trendine girdi, ne kadar sürer, ne zaman düşer, düşer mi düşmez mi kimse kesin bilgi veremez.
kızlar bu ara aşı kampanyamız var okullara aşılara gidioruz allahım o birinci sınıflar ne kadar minink öyle:)
merhaba. maldivlere giden bendim.siz hangi tur operatöründen sordunuz ve de kaç günlük bilemiyorum ama bizimki kişi başı 2500 euro ve 7 gece idi. o zaman euro da pahalıydı biraz 2.40 tan hesaplandı toplamda 12000 tl oldu.
birde yılın hangi dönemi gidildiğine göre çok değişiyor.biz bayramda gittik bayramlarda yılbaşında sömestrlerde tüm turlar yılın diğer zamanlarına göre pahalı oluyor.
gece yüksek fiyattan altın alanlar belki de ona rağmen bile sabaha kara geçerler diye bi senaryo üretmiştim kafamdan. ama çok da korktuğum gibi olmadı.
geçen sene bu vakitler altın çoktan zirvesinden iniyordu artık.
bu yıl beklediğim vakitlerde altın hiç yükselmedi hatta düştü.
temizlik yapmam lazım bu ara iş yerinde işlerde öle yoğunki bayram gelio camlar kapılar kotuklar dolap içleri mutfak halılar yıkmaya gitcek öffffffff....
heryeri çamaşır suyuyla yıkamam lazım keşke kadın alabilseydim ama hepsini kendim yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?