Kirli Çıkılar )))

ya sorma yeni düznleme lafı dönüyor ne kadar doğru bilmem
yeni düzenleme mi??
ben hiç duymadım
kötü bişey değildir inşallah.
ben de istiyorum bi de bir poğaça tarifi vardı ya karanfilce miydi acaba veren

2 gün önce teyzem aradı tarif için bi kaç gün önce de yan komşum istedi..
Allah bu poaça tarifini bana verenden razı olsun.
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 paket yaş maya
5 yemek kaşığı şeker

bunların hepsi bi cezve ya da küçük bi tencerede ısıtılır.
ama çok fazla ısınmayacak tam ılık
ağzını kapa 5-10 dk mayanın da güzelce kabarmasını bekle.

sonra yoğurma kabına al
1 su bardağı sıvı yağ ve 1 tatlı kaşığı tuz ekle.

ununu atarak yoğurmaya başla
kıvamı baya yumuşak olacak.
sertlik derecesi poaçanın sertliğine neden oluyor.
ben poaça hamurunu un yardımıyla elime alıyorum değilse yapışıyor mesela.
içine ne koyacaksan hemen koy çok mıncuklamadan tepsilere diz
1 saat tepside yapılmış halde mayalanmasını bekle sonra yumurtasını sür ver fırına bu kadar

Son düzenleme:

valla okulda öyle dediler acaba 5. sınıflar 38 saat oldu ya ondan mı diyorum
sağol hemen kaydediyorum

hesapta bı baktım bugun 9 lıra kusur para var garantıden
4 kusur dolarcık aldım

sağol hemen kaydediyorum

bizim de para lazım bu ay o yüzden baktım durdum ama yatmamıştı sabah.
benim 600 küsür yatması lazım bu ay.
6 tane yazdan kalma sınavım var. bekleyince de yatmaz işte.

sağol hemen kaydediyorum

bizim de para lazım bu ay o yüzden baktım durdum ama yatmamıştı sabah.
benim 600 küsür yatması lazım bu ay.
6 tane yazdan kalma sınavım var. bekleyince de yatmaz işte.

dolar alma zamanıııı dimiii

sanmamm ben dolar alıyorum maasımı oda maasla kaynayacak valla yukselırse bozayım onu hangı akla hızmet yaptım bılemıyorum uzerıne 1 lıra koyar cekerdım atmden 10 lıramıda kumrama atardım

burda paylaşmış olduğun ilginç çorba tarifleri olmasaydı geçen yaptığım ve yenmeyen kabak yemeğimi kesin çöpe dökerdim.
ama senin fikirlerinle düşündüm düşündüm.. önce bir miktarını mercimek çorbası içine yedirdim.
az önce de kalanın hepsini robottan geçirdim.
internetten bktım millet havuç patates filan koyuyor ama ben bişey koymadım içine bir miktar süt ve su ekledim.
hiç kabak tadı filan yok.
harika bi çorba oldu :))
eşim çorba sevmez ama olsun ben okuldan gelince kendim içiyorum.
bi bardağa doldurup kk karşısında:126:

hesapta bı baktım bugun 9 lıra kusur para var garantıden
4 kusur dolarcık aldım

dolar aslında geçtiğimiz haftalarda daha düşüktü. 1,79 civarıydı alış. (yani sattığımız fiyat.) 1,80lerde de satış(alışımız). tabi yükselir mi daha çok veya düşer mi bilemiyorum
Allah razı olsun. dolardan çıkasım vardı. ama ümidim kesilmişti.
bankanın dolar fiytına bakayım bir

Sen hamilesin değil mi seni seni
Tüm güzel dileklerin için Allah razı olsun. Güzel bir duygu tabiki. Dört gözle beklenince daha da güzel.

bu işareti senin için yapmıştım canım :))
hamile olsam sizden mi saklayacağım.... :)
3. çocuk olayını bir sene sonraya atmışken, mini mini minnacık bir ihtimal vardır belki demek istedim... :)
yok yok karışığım bu aralar ben, çok karışık.... :)

canım niye karışık olacaksın ki çocukları seviyorsun hoş sevmesen zaten annesin uçarı kaçarı yok.
eğer bi çocuğun daha olursa pişman olmayacağına eminim ama vazgeçersen de pişman olma ihtimalin yüksek
olasılıkları iyi değerlendir :)

kopamıyorum burdan yaaaaaa acaba yeni bir bilgi öğrenir miyim diye bak şimdi de çorba tarifim olduuuu

kızlar; yahu sizi dün gece bırakıp yattım bugünde işler yoğundu giremedim 9 sayfa ilerlemiş okudum şimdi hepsini
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:) buraya sadece bir ay takılın olanlara inanamıcaksınız:) sadece bişe almadan önce sorun buraya hepsi bu:) yani toka alırken bile düşünün kararsız kalırsanız sorun:)mucizwvi bişe var burda:)
kocişin yüzüğünü satmakl isteyen bi hatun vardı kim hatırlamıorum kimdi o ya süpersin ya benimkide dio erkekğe haram bu falan die acaba bende yapsam mı gümüş neyine yetmiyo:)
karanfilcecim çoooooook mutlu oldum çorbam hakkında sölediklerin için benimde kalan zeytin yağlı pırasam var bende onu sebze çorbası yapcam içine patates atıp kaynatcam:) sonra blendıra doooooğru mis gibi yemek:)
altın günüm büyyük bi hızla devam edio:) haftada 80 tl 13 kişi olduk toplamda yane elime geçicek miktaaaaaaaaaar 1040 tl:)

merhaba kızlar

siteye eskisi gibi vakit ayıramıyorum ama yazdıklarınızı okuyup ilk fırsatta yazmaya çalışıyorum

ders programımın içerisine resmen edildi sebep müdürün ve yağdanlarının bana kafaya takmış olması ( müdürün usulsüz yordamsız yönetmeliğe uymayan hareketlerine tepkimi belli ettiğimin ödülü )

haftalık 22 saat dersim var hergünün 2. saatleri itina ile boş hale getirilmiş
ya sabır diyerek Yüce Allah'a havale ediyorum hayırlısı bakalım mevlam neylerse güzel eyler

Son düzenleme:
canım 1 kilo kıyma
1 yumurta
yarım ekmek içi
1/2 çay kaşığından az karbonat
1-2 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 ortaboy soğan rendesi
1 tavuk bulyon (içerisine ufalıyorum)
tuz
arzu edersen kekik 1 tatlı kaşığı
maydanoz
bunları yoğurup şekil verip saklama kabına ve dondurucuya koyuyorum en fazla 1 ay dayanır

canım birikim konusunda en kıdemlimiz farmasidir
o senin gelir gider durumlarına göre yorum yapacaktır
burayı takip etmeyi bırakma. damlaya damlaya göl olur unutma)
estağfirullah canım burada herkes birikim konusunda başlı başına bir ekol

iki gün takip edemedim, yine bi sürü sayfa birikmiş, olsun ben okumaktan zevk alıyorum burayı
bugün karşı komşum bu ay gün sende dedi, iyiki haber verdin dedim. çünkü bana kasım ayı senin demişlerdi. neyse bayram üstü biraz zor olur gibime geliyor ama bakalım artık. ben haftaiçi alamam onları, ayın 15inden sonraki ilk c.tesi günü de 20 ekim oluyor. iki çeşit tatlı, 4 çeşit tuzlu yapmayı düşünüyorum, ama tam olarak belirlemedim ne yapacağımı. hem bi ay önce olması daha iyi olur belki, benim okul işleri falan sıkılaşmadan, sınav hazırla, oku vs. hem de hamilelik ilerledikçe bünyem değişiyor sanki her gün, karnım yok halen, yüküm yok yani pek ama, eskisi gibi dinç de hissetmiyorum kendimi.
1300 lira gelicek, biraz da maaştan ekleriz üstüne, anneme olan borcumuzu epey hafifletmiş oluruz inşallah.
acemiperi gözün aydın olsun senin de

ilk defa eşim çorbanın sonuna kadar içti(içinde et olan çorbalar hariç )
tekrar teşekkürler
canım üzüldüm adına..
bu müdürlerden nefret ediyorum.
bi insana taktıkları zaman imkanı yok adaletli olamıyorlar.
hoş usulsüz iş yapan adamdan adalet beklemek de ayrı bi konu

bereketli olsun canım...
bizim bayanlar da gün muhabbeti yapıyordu ama daha grubu kuramadılar mı bilmem.
neyse yarın umre ziyaretimiz var orda konuşurlar artık.
bizim de okul 100 kişilik bi okul..
bi 10 kişi biz kendi aramızda kankiyiz
nerdeyse hepimizin boş günü de çarşambaya gelmiş var mı böyle bişey
günler çarşamba olur artık

biz bu ay babama olan borcu hiç ödeyemiycez sanırım.
eşimin raporlu olduğu hafta eski iş yeri fena kesinti yapmış.
yeni iş yeri de ilk 2 hafta eğitim verdi onu maaşta ödemiyecekler sanırım
ekdersler yatmadı, apartmanın demirbaş gideri var son günü geçti bizde para yok

Son düzenleme:
karmakarışığım şuan sınıfımda 12 normal öğrenci 2 tane otizmli öğrenci 1 davranış problemi olan öğrenci ve yeni bir otismli öğrenci daha karar aşamasında anne tam güb getirmek istiyor diğer otizmliöğrencinin annesi ise sınıfta başka otizmli olsun istemiyor offf ben çok aşırı yoruluyorum kimseyi üzmek istemiyorum istenilmeyen öğrenci olsun istemiyorum ama benimde potansiyelim bir yere kadar ama neye kara vereceğim bilemiyorum üstelik diğer 12 tane normal öğrencimde bende aşırı ilgi bekliyor düşünün hepsi 2007-2008 doğumlu çocuklar ne kadar ilgiye ihtiyaçları bir bilseniz offffff kafam bir milyon oldu

allah kolaylık versinnn canım yaaaa

bu arada sakallı ipten yaptığını yolluğu ne yaptın ben de düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…