- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yeni düzenleme mi??ya sorma yeni düznleme lafı dönüyor ne kadar doğru bilmem
ben de istiyorum bi de bir poğaça tarifi vardı ya karanfilce miydi acaba veren
yeni düzenleme mi??
ben hiç duymadım
kötü bişey değildir inşallah.
2 gün önce teyzem aradı tarif için bi kaç gün önce de yan komşum istedi..
Allah bu poaça tarifini bana verenden razı olsun.
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 paket yaş maya
5 yemek kaşığı şeker
bunların hepsi bi cezve ya da küçük bi tencerede ısıtılır.
ama çok fazla ısınmayacak tam ılık
ağzını kapa 5-10 dk mayanın da güzelce kabarmasını bekle.
sonra yoğurma kabına al
1 su bardağı sıvı yağ ve 1 tatlı kaşığı tuz ekle.
ununu atarak yoğurmaya başla
kıvamı baya yumuşak olacak.
sertlik derecesi poaçanın sertliğine neden oluyor.
ben poaça hamurunu un yardımıyla elime alıyorum değilse yapışıyor mesela.
içine ne koyacaksan hemen koy çok mıncuklamadan tepsilere diz
1 saat tepside yapılmış halde mayalanmasını bekle sonra yumurtasını sür ver fırına bu kadar
valla okulda öyle dediler acaba 5. sınıflar 38 saat oldu ya ondan mı diyorum
sağol hemen kaydediyorum
valla okulda öyle dediler acaba 5. sınıflar 38 saat oldu ya ondan mı diyorum
sağol hemen kaydediyorum
dolar alma zamanıııı dimiii
hesapta bı baktım bugun 9 lıra kusur para var garantıden
4 kusur dolarcık aldım
Sen hamilesin değil mi seni seni
Tüm güzel dileklerin için Allah razı olsun. Güzel bir duygu tabiki. Dört gözle beklenince daha da güzel.
bu işareti senin için yapmıştım canım :))
hamile olsam sizden mi saklayacağım.... :)
3. çocuk olayını bir sene sonraya atmışken, mini mini minnacık bir ihtimal vardır belki demek istedim... :)
yok yok karışığım bu aralar ben, çok karışık.... :)
canım 1 kilo kıymaya farmasi canım sana birşey sorucam...
benim oğlum okulun yemeklerini yemiyor...belenme listesi hazırladı öğretmeni ve haftada birgün köfte var...
benimki dışardaki köfteleri hiçbir şekilde yemiyor,anne senin köftenden yap diyor...
ee ben de çalışıyorum malum,önceden yapıp dolaba atsam herkes kızartıp beslenmesine koyabilir...
özetle senin dondurucuya koyduğun köftenin tarifini ve ne şekilde yani yapışmadan,bozulmadan vs. koyduğunu öğrenmek istiyorum...
bi de o köfteler ne kadar zaman dondurucuda kalabiliyor?
estağfirullah canım burada herkes birikim konusunda başlı başına bir ekolcanım birikim konusunda en kıdemlimiz farmasidir
o senin gelir gider durumlarına göre yorum yapacaktır
burayı takip etmeyi bırakma. damlaya damlaya göl olur unutma)
ilk defa eşim çorbanın sonuna kadar içtikızlar; yahu sizi dün gece bırakıp yattım bugünde işler yoğundu giremedim 9 sayfa ilerlemiş okudum şimdi hepsini
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler:) buraya sadece bir ay takılın olanlara inanamıcaksınız:) sadece bişe almadan önce sorun buraya hepsi bu:) yani toka alırken bile düşünün kararsız kalırsanız sorun:)mucizwvi bişe var burda:)
kocişin yüzüğünü satmakl isteyen bi hatun vardı kim hatırlamıorum kimdi o ya süpersin ya benimkide dio erkekğe haram bu falan die acaba bende yapsam mı gümüş neyine yetmiyo:)
karanfilcecim çoooooook mutlu oldum çorbam hakkında sölediklerin için benimde kalan zeytin yağlı pırasam var bende onu sebze çorbası yapcam içine patates atıp kaynatcam:) sonra blendıra doooooğru mis gibi yemek:)
altın günüm büyyük bi hızla devam edio:) haftada 80 tl 13 kişi olduk toplamda yane elime geçicek miktaaaaaaaaaar 1040 tl:)
canım üzüldüm adına..merhaba kızlar
siteye eskisi gibi vakit ayıramıyorum ama yazdıklarınızı okuyup ilk fırsatta yazmaya çalışıyorum
ders programımın içerisine resmen edildi sebep müdürün ve yağdanlarının bana kafaya takmış olması ( müdürün usulsüz yordamsız yönetmeliğe uymayan hareketlerine tepkimi belli ettiğimin ödülü)
haftalık 22 saat dersim var hergünün 2. saatleri itina ile boş hale getirilmiş
ya sabır diyerek Yüce Allah'a havale ediyorum hayırlısı bakalım mevlam neylerse güzel eyler
iki gün takip edemedim, yine bi sürü sayfa birikmiş, olsun ben okumaktan zevk alıyorum burayı
bugün karşı komşum bu ay gün sende dedi, iyiki haber verdin dedim. çünkü bana kasım ayı senin demişlerdi. neyse bayram üstü biraz zor olur gibime geliyor ama bakalım artık. ben haftaiçi alamam onları, ayın 15inden sonraki ilk c.tesi günü de 20 ekim oluyor. iki çeşit tatlı, 4 çeşit tuzlu yapmayı düşünüyorum, ama tam olarak belirlemedim ne yapacağımı. hem bi ay önce olması daha iyi olur belki, benim okul işleri falan sıkılaşmadan, sınav hazırla, oku vs. hem de hamilelik ilerledikçe bünyem değişiyor sanki her gün, karnım yok halen, yüküm yok yani pek ama, eskisi gibi dinç de hissetmiyorum kendimi.
1300 lira gelicek, biraz da maaştan ekleriz üstüne, anneme olan borcumuzu epey hafifletmiş oluruz inşallah.
acemiperi gözün aydın olsun senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?