sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
kirli çıkılar grubunu çok seviyorum umarım hepiniz hayallerinize bol birikimlerinize kavuşursunuz
konu hakkında kendi yorumumu ve arkadaslarınkini tekrar okudum. herkes sen odaklı yazmış. yazdıgın gibi yanlış anlamış olabilirsin ve alınganlık yapmış olabilirsin.
yine de hakkını helal et.
Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.
Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)
Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.
Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.
Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)
Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.
kızlar şimdi okudum akıllıbıdık niye gitmiş
nereye ne konusu açmış
senfat bdv ne demek, neresi oluyor ?
nereye ne konusu açmış
gunaydın
bdv: bir derdim var bölümü oluyor
nereye ne konusu açmış
bir derdim var ksmında konu açmış, akıllıbıdıığn profilinden girip bakabilirsin
bir grup insan varki, bdv yi takip edip, konu açanların üstüne panter misali atlayıp, bu insan ne yaşıyor, ne duygu içinde düşünmeden yorum yapıp insanların derdine dert ekliyorlar...
tabi yüzyüze dertleşmek gibi olmuyor, sonuçta yazıyorsun, herşeyi yazamazsın ki... yazsan da bu kez ay çok yazmışsın deyip parpaklıyorlar insanı
işte onların maduru olmuş, açtığı konuyu okudum ama konunun içindeki yorumları okumadım. sadece tahmin edebiliyorum neler yazılabildiğini
canım akıllıbıdık oldukça hassas bir arkadaşımız keşke o açtığı konuyu yoruma kapattırıp
hoşuna giden topiklere girmeye devam etseydi.....
pc başında insanlar kimin nasıl bir karaktere sahip olduğunu tam anlamıyla doğal olarak analiz edemez keşke onu üzecek sinir decek topiklerle muhatap olmamayı tercih etseydi.
tamamen kızıp gitmek niye ,umarım yine en kısa zamanda gelir
şahsen akıllıbıdığın sıkıntılarıyla başbaşa kalıp daha çok bunalım takılmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?